КАУФЛАНД - тема 42

• 54 770
  • 741
  •   1
Отговори
# 270
  • Варна
Аз държа на тенекията, защото има саламура и е много трайно. Още имам половин кутия, ям си го малко по малко, защото не съм чак такъв фен, а почти само аз ям. Насипно трябва да си купувам по 100 грама, за да не се скапе, докато го изям.

# 271
Ужасно солено е в тенекията,  направо не се яде от сол.  То затова е трайно,  от солта.

# 272
  • Варна
Екстра ми е на мен. Аз го слагам в салата или копринена супа да речем - става перфектно. Също в макарони или каша на детето - също идеално, при положение, че не добавям сол.

# 273
Месечинка, в началото наистина помислих, че има такава супа Joy Замислих се даже...
Сиренето в тенекия е трайно заради саламурата, а тя си е солена обикновено. Или това е по-солено от другите саламури?

Последна редакция: сб, 02 май 2020, 14:28 от dolce miele

# 274
  • Варна
Оф, тъпият коректор Embarassed Копривена исках да кажа. За сиренето - и по-солени съм яла, не мисля, че е ненормално солено. Хапвам си го и чисто. Въпрос на вкус.

# 275
На мен ми е нормално солено в кутията...щях да забележа, защото не им обичам много солено.

# 276
  • Варна
Аз имам една тенекиена кутия в хладилника, дълбок резерв Grinning.
По принцип за сиренето, ако няма саламура, аз му правя, имам пластмасови кутии от сирене бол. Така сухо не стои изобщо.

# 277
От доста време ми носят сирене в кутия от малка селска мандра. Винаги изливам саламурата и наливам чиста вода. Не ядем много сирене в нас. 1кг отива за към месец. Вече като остане малко и става по меко. Ако сиренето е насипно, то винаги може да се сложи в кутия и да се добави солена вода, за да го поддържа. Сухо сирене не държа в хладилника. Дори и да купя насипно, винаги го слагам в "саламура".

# 278
И като стои два дена в чиста вода,  става безсолно и безвкусно,  и пак го хвърлям.

# 279
Сложи му сол, за да е стегнато. Въпрос на навици, вкус...
На мен не ми пречи, че е безсолно. Аз го добавям в миш маш, омлети, тестени закуски. Така или иначе го троша.

# 280
  • Пеликания
Някой има ли мнение за стол-люлката от понеделник?

# 281
Някой има ли мнение за стол-люлката от понеделник?

На терасата имаме такава, две кауфландски смених, удобни са. На първата, от тежестта предполагам, се позакъсаха местата, където са пъхнати въжетата във възглавницата. Втората я използвахме две или три лета, окъсаха се въженцата при подлакътника, смених ги и вероятно ще изкара и това лято. Само цените нещо ме смущават, първата я купих на цена 25 лв, /може би и 99 ст/, втората на някакво намаление за 22 лв. А сега гледам от 60 на 30. Или е от по-качествени материали, или......не знам. Ще ги погледна и аз. Първата ни много прилича на зелено-жълтата от снимката, а втората е със синьо-бяла възглавница. Книжки си чета в нея, децата се люлеят, лятно време я слагам.

# 282
  • Варна
Здравейте, преди няколко седмици в брошурата имаше от прахосмукачките Ayco, някой засичал ли е по Софийските магазини скоро останали бройки?

# 283
  • Варна
За първи път от началото на ИП пратих моя до Кауфланд. За тиган Joy
Та, стискайте палци! Sunglasses

# 284
Здравейте, преди няколко седмици в брошурата имаше от прахосмукачките Ayco, някой засичал ли е по Софийските магазини скоро останали бройки?
Пълен боклук са. В бяло и зелено, на цена около 60 лева бяха, когато я взех. Иначе шуми като ракета.

Общи условия

Активация на акаунт