КАУФЛАНД - тема 42

• 54 755
  • 741
  •   1
Отговори
# 330
  • Варна
Днес се канех да отида точно за ягоди. Като ви чета добре че не съм. В магазините до нас днес бяха 9,50 и 7,50 за килограм. Как успяха така да им дигнат цените за няколко дни?

# 331
Днес се канех да отида точно за ягоди. Като ви чета добре че не съм. В магазините до нас днес бяха 9,50 и 7,50 за килограм. Как успяха така да им дигнат цените за няколко дни?
СПЕКУЛА. Това е думичката. И съм сигурен, че тези купуват внсни стоки и ги представят за Български. Нищо ново под слънцето. После се оплакват, че не вървели българските стоки. Уважаеми производители мършата пардон проблемите ви не са веригите, а тези дето спекулират. Аз ще изчакам да отменят извънредното положение и после ще "хвърля една бомба".

# 332
Нали се сещате, че не веригата е виновна за дистанцията. Това от нас зависи. Няма как служителите да вървят след хората да въдворяват дисциплина и ред. Дори охраната да пуска накуп 10-15 човека, отговорноста е на клиентите.

А рекламите по уредбата не ги четат на момента, пускат през определен период.

# 333
  • Варна
Те може да не ги четат в момента, но едва ли е огромен проблем да си ги редактират, когато нещо се изчерпи.

# 334
Това са седмични реклами, записват се веднъж и се пускат през цялата седмица в цялата страна.

# 335
Това са седмични реклами, записват се веднъж и се пускат през цялата седмица в цялата страна.
Добре, съгласна съм но е тъпо 3 пъти да слушам, че трябва да си купя ягоди на неустоима цена, а в магазина да няма кьорава ягода.

# 336
Права си, и на мен ми е тъпо да гледам как хората изкупуват промоционалната стока в големи количества и не оставят за другите и едно да си купят.

# 337
Мен затова ме дразнят тези зареждачи на магазинчета.
Това да не е Метро?!

# 338
Какво зависело от хората? Да ми се навират някакви и да ми дърпат количката от ръцете или да ми бутат разни неща в ръцете и да искат пари. Сигурно и за това са виновни хората. Не случайно напсах, че преди време такива ги бяха закарали в управлението и полицията излезе виновна защо ги задържа. Появиха се веднага едни политически отрепки и шефове на "извратеняшки" фондации. Трябва ли редовите граждани да стават убийци за да има ред. Издайте ми документ, че не нося отговорност и за 5 минути ще разтрелям няколко. Останалите няма да се появят на 100 километра, ама до кога да вършим работата, за която други получават заплати, че и "награди".

# 339
  • у дома...
Дали в Кауфланд има машинки за фрапе?

# 340
  • Пловдив
Лъки, пробва ли бялото вино?

# 341
Кое вино? Ейнджъл ли...?

# 342
  • Пловдив