КАУФЛАНД - тема 42

• 54 755
  • 741
  •   1
Отговори
# 345
Искам да попитам дали мебелите от Кауфланд имат гаранция? Купихме една сгъваема масичка мисля през юни и днес се счупи- няма и година откакто е купена. Частта която се счупи не мисля, че подлежи на поправка... Confused Не мисля, че е нормално за толкова кратко време да стане така.

# 346
Да, някои неща имат 3 години гаранция.

# 347
  • София
Имат гаранция с касовата бележка. Затова винаги я преснимам и пазя. Скъпия върна акумулатор за кола - спомина се на 6тия месец. Не са правили проблеми.

# 348
Има ли нехранителна брошура?

# 349
Нищичко не харесах аз. другата седмица ще съм в Лидъл.

# 350
Има ли нехранителна брошура?

Мислех, че не съм догледала и аз.
Иначе съм пас за всичко останало. Коколино взех от предната промоция, боклук. Коментирахме го тогава.

# 351
нехранителната по-късно я качват, може би в понеделник

Вчера хванах намаление на пекарната вечерта, бяха почти пресни нещата за без пари...

# 352
  • Пеликания
Може да ги видите тук нехранителните. Едни и същи неща пускат на 50%.
https://www.kaufland.bg/aktualni-predlozheniya/sledvashta-sedmit … %D0%B8%D0%B8.html

https://www.kaufland.bg/aktualni-predlozheniya/sledvashta-sedmit … %D0%B1%D0%B8.html

# 353
  • оттам, откъдето започва България
Тази седмица от понеделник съм тръгнала да търся Комплекта за макарони, Кухненската везна и Формата за печене. Ами - няма.
Писах им - отговориха: "Принципно се стремим да осигуряваме достатъчни количества от промоционалните стоки, но за съжаление интересът на клиентите надминава нашите първоначални очаквания." Dizzy Face
Не знам какви са били очакванията им, но тези артикули просто липсваха в понеделник и до днес.
Може би са заредили по 5 бр. от артикул и считат, че интересът на хората е голям.

Тази сутрин в 8 ч. пак бях при тях (уж щял да дойде тир с домашни потреби), но пак нямаше.
Ядосах им се и отидох в друг магазин да си напазарувам. Не вярвам много да се трогнат от моето поведение, че си имат доста клиенти, но нямаше как по друг начин да изразя личното си отношение към тях.  Neutral Face

От новата брошура - олио "Калиакра". За съжаление отново Кауфланд предлагат най-добра цена на това олио.

# 354
Само краставици си харесах.

# 355
  • Русе
Само краставици си харесах.
И аз Joy
Хайде да добавя и флашки за служебно пазаруване.

Последна редакция: сб, 09 май 2020, 10:39 от viki_1974

# 356
Момичета, тази скара Muhler, върши ли работа?Впечатления?

# 357
Имам  абсолютно същата. Работи си супер, чисти се лесно.

# 358
Хамака от тази седмица дали си струва? Миналата година взехме един, но не можа да искара един сезон и се скъса.

# 359
  • In transit
Ето ви брошурата за нехранителните: https://leaflets.kaufland.com/bg/leaflet/leaflet1/8200/bg20/?page=1

Общи условия

Активация на акаунт