КАУФЛАНД - тема 42

• 54 733
  • 741
  •   1
Отговори
# 405
Лъки, имат и в Кауфланд, мисля, че е само бял. Опаковката е доста подобна на лидълската, като милилитри и цена предполагам също. Видях го случайно веднъж като гледах превръзките, стои близо до тях и до интимните мокри кърпи, тампони и прочие. А в Лидъл е при шампоани, течни сапуни и козметика.

# 406
  • София
Здравейте. Да попитам дали някой е ползвал прахосмукачката AYCO/CROWN от нехранителната брошура за следващата седмица (стр 10)? Дали чисти добре? Благодаря!

Аз купих такава за майка ми, като я изпробвах няколко пъти и беше ок. С килими обаче не се справяше толкова добре, но това е и заради мощността й. Наистина е доста мъничка, а самата торбичка е направо миниатюрна.

# 407
Аз имам прахосмукачка с тази марка, но с хепа филтър, не с торба. Вдига шум до бога - ако чистеше толкова, колкото вие като койот, цена нямаше да има. По-добре не се набутвайте. Купих си истинска прахосмукачка и тази я ползвам само да чистя матраците от прахоляка - за друго не става.

# 408
  • Русе
Защо не ти харесва розовия? Да не е без аромат?
Ако за лидълския питаш, и на мен не хареса. Не остава чувство за чисто...не знам как да обясня... По принцип не са силно ароматизирани,  дори подозирам че сенситив е без аромат изобщо.  1 път взех за проба, много отдавна беше и не помня. Не знаех, че Кауфланд има свой интимен душ гел.
Е, бива ли така? Казвайте ги овреме тез работи! Ама, като отдавна съм зарязала другата тема, че повече локуми се разтягат и нямам време да чета и си купих и аз от лидълския гел - розов. А защо розов? Защото първия ден, като отидох и имаше два кашона само оранжеви. Двоумих се дали.въобще имам нужда и не си взех. На другия ден вече имаше и два-три розови. Реших, че розовия е по-хубав и за това са го разграбили Joy Още не съм го ползвала, че довършвам Лактацид и сега съжалявам що го купих. Не, че съм дала кон и вол за него. Намален го взех за към 1,30 лв.

# 409

Е, бива ли така? Казвайте ги овреме тез работи! Ама, като отдавна съм зарязала другата тема, че повече локуми се разтягат и нямам време да чета и си купих и аз от лидълския гел - розов. А защо розов? Защото първия ден, като отидох и имаше два кашона само оранжеви. Двоумих се дали.въобще имам нужда и не си взех. На другия ден вече имаше и два-три розови. Реших, че розовия е по-хубав и за това са го разграбили Joy Още не съм го ползвала, че довършвам Лактацид и сега съжалявам що го купих. Не, че съм дала кон и вол за него. Намален го взех за към 1,30 лв.
Не се ядосвай, не си се охарчила, хубавите са 10 пъти по скъпи. Дай му шанс, може пък да ти върши работа. Аз оранжев имам, но не е "моя". На Билка лилавия най ми допада от ниския клас, после Нивеата и т.н.

# 410
  • shumen
Слаба е прахосмукачката.Аз купих такава преди време,но не я ползвам.

# 411
А тази ли е хвалената кафе машина, която ще е намалена на 50%?

# 412
А някой да сподели за каната на аквафор, много ми харесва на външен вид, но обема и ми се струва множко.

# 413
Аз имам прахосмукачка от този клас, но е старлайт. За тези пари и рядко ползване е супер. И торби и намерих дори.

# 414
  • Русе
А някой да сподели за каната на аквафор, много ми харесва на външен вид, но обема и ми се струва множко.
Аа, не и множко. Около 2 до 2,5 литра вода събира. Имаме 2 такива. Първата е от 3 години вече.

# 415
Имам я каната от 3 години, купих я точно, защото е голяма. Супер удобна ми е, преди имах малка и се налагаше постоянно да я пълня.

# 416
  • София
Някой ползвал ли е тази парочистачка Ayco?

# 417
Може да го изхарчите , като измивен гел за лице, опитайте . Искам да попитам сутрин още ли е за покупки за хора над 60, до 13.05.  ли е така, днес нямя да мога да хода следобед ,

# 418
Ходих за каната и простора преди малко да хвана промеждутъка между 8 и 8,30, кани само черни имаше при нас и не взех, бях се настроила за бяла, преобърнах всичките кашони, само черни бяха, взех и простор 1,80, на пръв поглед изглежда добре.

# 419
Може да го изхарчите , като измивен гел за лице, опитайте . Искам да попитам сутрин още ли е за покупки за хора над 60, до 13.05.  ли е така, днес нямя да мога да хода следобед ,

Още важи, но преди 8:30 може да се влезе.

Общи условия

Активация на акаунт