КАУФЛАНД - тема 42

• 54 684
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте. Някой знае ли, някъде в София, има ли останали от тенекийте зехтин по 2л на Cirio, които са на промоция? Мъжът ми ходи тази вечер и казали, че са свършили...
Снощи имаше на промоционална цена в Кауфланд на Тотлебен срещу Пирогов

# 571
PeacockLove Вече има череши и на 7лв/кг в наш'то село Simple Smile и са сладки и узрели, от Плод-зеленчук. Ягодите са на 3.50лв/кг български.
Утре ще обиколя пазара. Преди, когато работех в района на  Универистета купувах от пазарчето във Възраждане и винаги бяха страхотни.

# 572
Здравейте. Някой знае ли, някъде в София, има ли останали от тенекийте зехтин по 2л на Cirio, които са на промоция? Мъжът ми ходи тази вечер и казали, че са свършили...
Благодаря! Flowers Bouquet Днес взех две тенекийки от "Дружба".

# 573
Искам добре узрели Череши! Представям си ги от Кюстендил.

Пък аз си представям хрущялки от Приселци Sparkling Heart Най-вкусните череши в целия свят Sparkling Heart

Много е хубав суджука на Молерите, сега отивам за поредната бройка Stuck Out Tongue

# 574
Искам добре узрели Череши! Представям си ги от Кюстендил.

Пък аз си представям хрущялки от Приселци Sparkling Heart Най-вкусните череши в целия свят Sparkling Heart

Сигурно си от нашия край, за това Simple Smile

# 575

Днес дали ще има?

# 576
denyil, ходих до магазина на Т. Каблешков, че ми беше на път днес ,и не го видях...

Някой питаше за зехтина, имаше много ...

# 577

Днес дали ще има?
Е как да знае дали днес ще има?

# 578
Пишете как е зехтина, ако сте го отворили. Като бутилките ли е?
Ще взема ако е останал при нас.

# 579
Пишете как е зехтина, ако сте го отворили. Като бутилките ли е?
Ще взема ако е останал при нас.
Аз имам отворена бутилка от лидълската промоция, ама няма да я свърша до неделя Simple Smile Надявам се обаче да е като в бутилките - силен и горчив.

# 580
Днес нямаше тенекии при нас. Или аз не ги видях.
Взех обаче огромни розови домати, сирена,вода, сода, сладолед.

# 581
Не бях ходила до К от седмици - може би 3 дори. Много разпуснато положението - няма дезинфектант на входа - оставили са само колонката с кърпичките, но са я преместили на старото й място преди входа и съответно никой не се дезинфекцира. Вътре беше буквално мармалад - един върху друг. Минах на бегом през магазина (бях влязла само за масло). На касата съм застанала на около 2 метра от човека преди мен и търпеливо си изчаквам реда. Охраната обаче дойде да ми каже, че можело да се преместя напред, много разстояние имало пред мен.

# 582
И при нас е така.
Само в Лидл все още е малко по-строго, но на касите пак са един до друг.

# 583
Има ли нова брошура?

# 584
Лягай сега! Утре с кафето Wink

Общи условия

Активация на акаунт