Кенар – безброй поводи, един вкус!

• 7 843
  • 273
  •   1
Отговори
# 90
За салата нямаме повод, всеки ден хапваме. Харесвам тиквичките със сос.

# 91
С повод и без повод, децата ми обожават салата Снежанка на Кенар (като се замисля друга не ядат). Честичко си я вземаме, иначе по поводи, може би присъства най-често, когато имаме гости, защото спестява много време.

# 92
Няма специални поводи за продукти на Кенар, важното е да ги има и да са винаги достъпни.

# 93
И ние обичаме руска и млечна,особено млечната,че и детето я обожава. По всяко време си купуваме,без поводи.

# 94
Млечна салата, руска салата и различните разядки, които слагаме на трапезата на семейни празници.

# 95
И с повод, и без - любими са ни салатите Снежанка и Руска на Кенар. Simple Smile

# 96
Любимото допълнение и без повод дори е Руска салата и тиквички  със  сос.

# 97
  • Сливен
Всеки ден без и със повод, е за консумиране на продуктите, на "Кенар". А любими продукти-салатите и най-вече руска салата.

# 98
Харесваме много руската салата. Не ни трябва повод, за да хапнем нещо вкусничко.

# 99
Харесвам тиквичките със сос.

# 100
Любими са ни салатите Кенар-руска и снежанка,а тиквичките  с млечен сос ммм....уникални !

# 101
Всеки ден е повод да хапваме нещо вкусно и любимо!Харесваме млечна и руска салата Кенар

# 102
  • София
Не ни е нужен повод за да си хапваме салати кенар. Чудесно допълнение към вечерята са и за мезе също. Най-често Руска и Снежанка си взимаме.

# 103
Всъщност аз нямам нужда от повод за да хапвам руската салата. Тя ми е най-много на сърцето.

# 104
На всеки семеен празник допълвам трапезата със салата Снежанка и руска салата.

Общи условия

Активация на акаунт