Изпитани сайтове за парфюми - 24

• 46 831
  • 741
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Този е на супер цена като вчерашния. Дали е хубав?
https://www.parfimo.bg/valentino-noir-absolu-musc-essence-eau-de … um-100-ml-tester/

# 226
И аз мисля така.

# 227
Пратките от makeup с какъв куриер идват до адрес? Пише, че не е спиди, а някакъв техен. За пръв път поръчвам от тях.
Аз не можах да поръчам с техния куриер до личен адрес и поръчах със спиди, даже току що си взех пратката от офиса им.

# 228
С техен куриер е само за София и Пловдив, ако не се лъжа. За други градове/села не става.

# 229
Пръскала съм го на кожа ,но нямам спомен....Ковачева чудесно го описа в другата парфюмна тема.Попитах,защото ми го поръчаха абсолютно на сляпо ,може да се каже 😊

# 230
Направих поръчка в Елинор и се надявам да се спра вече.

Прие ли ви кода "april" за -20% отстъпка? На мен ми изписва невалиден код🤔

# 231
Категорично не става за насляпо Муска на Валентино. Страшно сложин парфюм е. Писала съм в блога и за 4 парфюма от линията.

# 232
  • Sofia
Аз метнах на сляпо един мъник Жадор ин Джой от Нотино. Чудни цени имат.
От Парфюми-шоп ми потвърдиха за Шоко Вайълет, хепи съм. Simple Smile)

едит: не е мейкъп, поправих се.

Последна редакция: вт, 21 апр 2020, 14:56 от sunattraction

# 233
С техен куриер е само за София и Пловдив, ако не се лъжа. За други градове/села не става.
Не стана и за София. Спиди ми я достави до офис. Нещо не беше наред със сайта. Избрах личен адрес и техен куриер, постоянно ме връщаше на адреса. Като избрах до офис, плащането стана (платих с карта).

Поръчах на ММ Bvlgari Aqua Marine, с кода излезе 44 лв и спи-рам! Но с тая доставка от 6 лв, направо ме боли сърцето! Ужасно е много! Нотино са голям клиент на доставчиците и цената не е тази!

# 234
  • София
Чак сега видях, че не става на сляпо. След като вчера изтървах другия, този просто го поръчах импулсивно. Ако не ми допадне, все ще има кой да го приюти Blush
Densi, macadamia, благодаря за отговорите. Не можех да видя описанието на Ковачева, а следя и другата тема.

Последна редакция: вт, 21 апр 2020, 14:53 от FatalSnare

# 235

Прие ли ви кода "april" за -20% отстъпка? На мен ми изписва невалиден код🤔

Не. И аз се пробвах, но не мина номера Grinning.

Тиква, аз да избегна безсмислената доставка, поръчах нещо дребно от "безплатна доставка" Simple Smile. Излезе ми ок. 3лв. повече, но поне плащам за стока.

Последна редакция: вт, 21 апр 2020, 15:00 от effe

# 236
В Елинор ми хваща кода на мен, но за ненамалени продукти.

# 237
Тиква, възможно е да са претоварени с поръчките и затова да не смогват или сайтът просто се е бъгнал. Simple Smile
Чакам си утре от Нотино мостри и козметика. С кода lux20bg забърсах един мъничък Dior Addict, но надали ще го пратят утре.

# 238
Чак сега видях, че не става на сляпо. След като вчера изтървах другия, този просто го поръчах импулсивно. Ако не ми допадне, все ще има кой да го приюти Blush
Densi, macadamia, благодаря за отговорите. Не можех да видя описанието на Ковачева, а следя и другата тема.
“муска на Валентино на мен ми мирише на сапун Лукс от миналото. Ако нямаш идея как мирише, то си представи луксозен сапун с роза и нежни бели цветя, поръсен с пудра от хелиотроп. Има много класическо и женствено звучене, много ми е любим .Цената му е шокираща, направо ти завиждам за нея. При мен е много траен и стои много луксозно. Може да го комбинираш с други парфюми, получават се страхотни комбинации. “

# 239
  • Бургас
Иначе поръчах от емаг Alexander Mcqueen My queen , един парфюм който от много време търся да закупя и учудващо там го имаше... утре трябва да дойде, обадиха ми се да потвърдят. Малко съм притеснена, тъй като не съм поръчвала до сега парфюм (предлага се от техни партньори на сайта на емаг) бях засякла тук в темите,че има доволни от парфюми купени от Емаг ... та да видим ...
Дано да получите редовен парфюм, а не менте. Този е спрян преди доста години и ще е наистина голям удар, ако е истински. Моля, пишете после впечатления след като го получите. И на мен ми беше много любим.

Общи условия

Активация на акаунт