Изпитани сайтове за парфюми - 24

• 46 833
  • 741
  •   1
Отговори
# 210
Имате ли представа колко време е валиден този код за лукс20, че докато се усетя и всичките Герлени са изчерпани в Нотино Sad
Искаше ми се едно Insolence да си взема и да спра с покупките вече.

# 211
  • Стара Загора
Герлените отдавна са изчерпани - преди да пуснат кода. И аз чакам да ги заредят. Grinning

# 212
 В makeup.bg са на постоянна добра цена EDP/EDT Insolence. А и над 49 лв. им е безплатна доставката.

# 213
Досега не съм поръчвала от тях и затова ми се искаше от Нотино, но май ще се престраша да е от Мейкъп накрая Simple Smile

# 214
Отсрелях Miss Dior (2017), 50 ml за 79.60 лв Simple Smile

# 215
  • Пловдив

Честито! Откъде?

# 216
Благодаря 🌷 От Notino, наличен е все още!

# 217
Направих поръчка в Елинор и се надявам да се спра вече.

# 218
  • Пловдив
Пратките от makeup с какъв куриер идват до адрес? Пише, че не е спиди, а някакъв техен. За пръв път поръчвам от тях.

# 219
Здравейте!
Днес ми дойде поръчка на Gucci Guilty Absolute Pour Femme от сайта  dolce. За трети път поръчвам от тях. Много съм доволна до момента. За сайта знам от тук разбира се Heart Eyes
Иначе поръчах от емаг Alexander Mcqueen My queen , един парфюм който от много време търся да закупя и учудващо там го имаше... утре трябва да дойде, обадиха ми се да потвърдят. Малко съм притеснена, тъй като не съм поръчвала до сега парфюм (предлага се от техни партньори на сайта на емаг) бях засякла тук в темите,че има доволни от парфюми купени от Емаг ... та да видим ...

# 220
Joy е на същата цена. Simple Smile Доста Диори са намалени!

Последна редакция: вт, 21 апр 2020, 14:04 от Ellinor*

# 221
Направих поръчка в Елинор и се надявам да се спра вече.

Отдавна ги мисля тези Задиг, както и този https://elinor.bg/product/zadig-voltaire-girls-can-do-anything
, но не се сещам да съм ги усещала на живо  като аромат.

Могат ли да се поръчат на сляпо или не е добра идея за тях?

За какъв сезон са подходящи>?

# 222
This is her адски много ми носи вайба на тази маска за коса. Много е траен при мен.

Скрит текст:

# 223
  • ново
Отдавна ги мисля тези Задиг, както и този https://elinor.bg/product/zadig-voltaire-girls-can-do-anything
, но не се сещам да съм ги усещала на живо  като аромат.

Аз нося Can do и This is her, за мен са подходящи за студено време. Мисля, че всеки харесващ сладки ванилени аромати ще ги одобри.

# 224
, но не се сещам да съм ги усещала на живо  като аромат.

Според мен стават за на сляпо. Girls can do най-малко ми харесва от трите. По задушлив е, по скоро зимен. Can say е много свеж, но има и сладост. Но This is her е перфектен. Много секси, свеж и сладък едновременно, малко сметанов, нестандартен но за всеки Simple Smile. За мен голяма красота.

Общи условия

Активация на акаунт