Изпитани сайтове за парфюми - 24

• 46 779
  • 741
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Момичета, влизам с един въпрос Flowers Four Leaf Clover
Някой дали е поръчвал скоро дамския Safari на Ralph Lauren? Виждам го в някои сайтове, а не е ли спрян от производство?
поръчах дамския преди 2 месеца от MakeUp, 75мл движи между 60 и 70лв, на бачовете не вярвам, същия е както си спомням преди години от фришопа

# 61
Здравейте момичета, досега основно съм поръчвала от Нотино, Парфимо и Елинор
Сега намирам на близка цена парфюм в Брасти и Венера Козметик
Мнения кой да предпочете, засега клоня към Венера
Благодаря предварително 😊

# 62
В Нотино само на мен ли ми показва, че всико е изчерпано на Guerlain?

# 63
Кода е за секция луксозни парфюми.

Lollaa* има два налични, Инсоленс и Айдъл
Тук е всичко, за което важи кода:
https://www.notino.bg/the-offer-of-the-week/

# 64
  • Popovo
Аз пък исках Bvlgari Omnia Crystalline и няма нищо налично.Е защо пускат код и скриват продуктите?Чак пък всички да се засилят и да го изкупят, точно от Нотино, във всичките му варианти.😡

# 65
И при мен е Герлеско пусто.

# 66
Доста добра оферта от Нотино особено за козметика и някои парфюми..Аз се изкуших -два пъти Flushed
Днес ми пристигна La Vie est Belle Intensiment и Dior Homme Cologne от там.Кода е наред на мъжкия , обаче опаковката е различна.Последно купувах с тази опаковка
 https://www.strawberrynet.com/en-ge/m/christian-dior-dior-homme- … 0ml-6-8oz/198660/

а сега дойде с такава
https://www.fragrancenet.com/cologne/christian-dior/dior-homme-new/cologne#243068

Вече е сменена ли ?

# 67
  • Франция
Момичета, влизам с един въпрос Flowers Four Leaf Clover
Някой дали е поръчвал скоро дамския Safari на Ralph Lauren? Виждам го в някои сайтове, а не е ли спрян от производство?
поръчах дамския преди 2 месеца от MakeUp, 75мл движи между 60 и 70лв, на бачовете не вярвам, същия е както си спомням преди години от фришопа
Много благодаря! Flowers Bouquet

# 68
Явно да, показва ми налични от 1 до 3 бр. Guerlain Insolence, но като го сложа в кошницата ми изписва изчерпан.

# 69
  • ново
elitanik, аз поръчах 2 бр. После приятелка поиска да поръчам и за нея, сложих го в кошницата, тя взе да се чуди, оставих го да помисли, но сега като погледнах е изчезнал.

На снимката е в старата опаковка, някой поръчвал ли е скоро и наистина ли идва старата?

# 70
Новата опаковка ще дойде.
Бързо се изчерпаха явно. Когато аз взимах дори ми предложи втори брой / редактирам се, че май не съм запомила на каква цена Simple Smile)Сега ме е яд, че не го взех. Мои приятелки също поръчаха. В момента има само Idylle и    
Guerlain La Petite Robe Noire Ma Robe Hippie-Chic Légère, който аз не познавам.

Последна редакция: чт, 16 апр 2020, 22:20 от Ellinor*

# 71
  • ново
Втората бройка обаче не я хващаше кода, та поръчах 2*41,20 и с кода цената стана чудна Wink Благодарение на теб реагирах на време. Благодаря пак!

# 72
Благодаря за новата тема Heart
Обмислям поръчка от Парфимо на съвсем бюджетни аромати и козметика.
Междувременно, ако някой види парфюм за коса Шалимар на приятна цена, нека свирне Blush
Ще пиша впечатления Hug

# 73
  • София
Изкупили са удовата орхидея от Елинор.
Според мен няма да заредят скоро, защото преди така имаше тестер на Розовата ванилия по черния петък и от тогава май не са зареждали. Чудя се дали да изчакам, да видя дали ще има зареждане, или да я купя по- неизгодно от другитр сайтове, докато я има.

# 74
Мина й сезона на тази орхидея. Според мен е по-добре да се изчака.

Общи условия

Активация на акаунт