Изпитани сайтове за парфюми - 24

• 46 780
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Нищо не чакам, но ще поръчвам комлект за лице от Дъглас. Много ли се бавеха?

# 76
  • Пловдив
Нищо не чакам, но ще поръчвам комлект за лице от Дъглас. Много ли се бавеха?

Трудно е да се прогнозира.Приятелка чака 2 седмици, а аз - 6 дни, колкото и на сайта си пише.

# 77
След дълго чудене поръчах от Нотино Dior Homme и две мостри Acqua di Parma. Исках нещо на Герлен, но нямат наличности вече.

# 78
  • Sofia
След прекрасните описания на цветно-лъчисти люляци и други подобни ароматни цветя, отнесох един "Cartier Carat" от „Парфимо“. Сега в самодоволно очакване Grinза пратка, след празниците. Силно се надявам да е топ за пролет/лято, рядко съм импулсивна на сляпо без проба, но ме "убедихте"Wink.

# 79
Има намаление на Mancera  в парфюми-шоп, който се интересува.

# 80
От няколко дни наблюдавам сайта и цените са си същите. Thinking

# 81
  • София
аз също не виждам парфюм на Мансера под 119лв.Thinking А и те обикновено пращат инфо по мейл.

# 82
  • София
Да, къде е намалението?

# 83
Ето тези са намалени https://www.parfumi-shop.net/promocii.html?brand=186 + код 10%

# 84
  • София
В Елинор някои от Мансерите излизат пак по добре и без да са на промоция. https://elinor.bg/brand/mancera

# 85
Изкупили са удовата орхидея от Елинор.
Според мен няма да заредят скоро, защото преди така имаше тестер на Розовата ванилия по черния петък и от тогава май не са зареждали. Чудя се дали да изчакам, да видя дали ще има зареждане, или да я купя по- неизгодно от другитр сайтове, докато я има.

Здравейте, каква беше цената в Елинор? Благодаря!

# 86
Яд ме е, че и аз я изпуснах докато се натуткам да измисля искам ли я, или не. Дано да заредят отново. Имаше и Velvet Vanilla на сносна цена.

# 87
  • Пловдив
Благодарение на вас вчера успях да поръчам от Нотино Guerlain Idylle,естествено  използвах кода и се получи доста приятна цена,сега остава и да ми хареса,т.к.поръчката е на сляпо😀.

# 88
Има мейл за Мансерите от Парфюми шоп.

# 89
  • София
Има мейл за Мансерите от Парфюми шоп.
Аз нямам. Но и с мейл и без не го броя за намаление.

Общи условия

Активация на акаунт