Изпитани сайтове за парфюми - 24

• 46 885
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
Чистата отрова на Диор 100 мл. преди няколко дни беше 139 лв. без 20-те процента намаление. Бях на косъм да я поръчам, харесва ми, но често ми е причинявала главоболие и реших, че не си струва само да си стои в шкафа.

# 601
La Vie Est Belle за някого
https://www.notino.bg/lancome/la-vie-est-belle-parfjumna-voda-za-zheni/

И Brit for Him
https://www.notino.bg/burberry/brit-men-toaletna-voda-za-mzhe/

Последна редакция: нд, 26 апр 2020, 13:19 от Анонимен

# 602
  • София
Чистата отрова е страхотна и като всяко хубаво нещо, мисля че е спряна от производство. Аз на такава цена не я видях. Само 180 без отстъпката.

# 603
И за Идол прилични цени без да са много ниски.
https://www.notino.bg/lancome/lancome-idole-parfjumna-voda-za-zheni/

# 604
Не е спряна отровата, но е яко реформулирана. Не се произвежда Pure poison Elixir, който е хвален и предпочитан. Аз, за съжаление, не съм имала възможността да го пробвам. Не мога да приложа скрийншот, защото трябваше да направя поръчка и да изчистя кошницата от неналичните продукти.
Сега без тези 20% изкушенията за мен са по-малко. Мога да си отдъхна. Bowtie

# 605
  • София
Момичета, моля ви да споделяте и цените с линка, който поствате, за да сме в час с изгодните оферти. Като гледам доста динамично се променят цифрите.
И за да не е спам => разписах се и аз с дългоочакваното Отровно момиче и Аквамарина за ММ. Утре ще ми ги доставят.

# 606
https://www.notino.bg/dior/one-essential-detoksikirassh-izglazhd … za-lice/p-472946/
пуста лакомия поръчах  един в повече. ако някой го иска да ми пише

# 607
Kenzo Jungle L'Éléphant 100 ml edp- 32,80 лв
Ако някой има имтерес в Нотино, повече от 1бр

# 608
Вече го няма. Joy

# 609
Аз получих на сляпо от намаленията  Guerlain La Petite Robe Noire ЕДП и Guerlain La Petite Robe Noire Ma Robe Pétales Eau Fraîche. Пристигнаха много добре опаковани  в кутия и бабъл фолио. Сега ми пристигнаха и Guerlain La Petite Robe Noire Intense и  GuerlainMon Guerlain, но не съм ходила д ги взема. Не им устоях понеже са все стотички на цена около седемдесет лева средно. От всичките познавам само мон гарлен и го харесвам, но другите са ми на сляпо и не знам дали ще харесам, затова не съм ги отваряла още да ги помириша. Някой ползвал ли ги едали ще сехаресаме?

# 610
Изчезна и той за секунди

# 611
  • София
Отваряй си Герлените смело и пробвай, а ако някой не ти допадне все някоя от нас тук ще го приюти Grinning Не всички успяхме да се възползваме на макс от намалението. Аз лично проспах първите дни, когато имаше всичко налично.

# 612
  • София
Момичета, моля ви да споделяте и цените с линка, който поствате, за да сме в час с изгодните оферти. Като гледам доста динамично се променят цифрите.
Че това си е работа на пълен работен ден! 😂А нотификация по Смс да се включва ли? 😉

# 613
Скрит текст:
chery_k, благодаря, коригирах се, пропуснал съм.

Извинявам се ! Става дума за търговец на име Glassic. Чета мнения от много теми на зад, но явно има такива, които съм пропуснала. Видях, че има доволни от Емаг и се подлъгах, тъй като този парфюм го няма никъде в България вече и явно с някаква ... надежда сляпа подходих.
Но да аз със сигурност, не бих поръчала каквото и да е повече през тях, който и да е търговеца.
Ако има развитие ще пиша, надявам се тези Glassic да се окажат свестни.

Иначе както бях писала по-рано също съм много доволна от dolce, за които знам от тук. И утре чакаме доставка на парфюм от Notino. Наскоро имах поръчани мостри от Notino и нямам забележи. Надявам се и утре и да е така.

С други сайтове не се сещам да имам опит.

Съжалявам, не видях, че сте споделили, а следя, т.к. съм намирала и аз парфюм на добра цена от друг търговец чрез тях, но не съм поръчвала. Мисля, че само за Perli съм срещала положителни отзиви. При вашия търговец пише, че имате право на връщане 14 дни. Успех! Ще чакам да споделите резултата. Благодаря!
За момента Емаг са тези които поне привидно проявиха отзивчивост и от това което разбрах, съм направила всичко нужно и мога да пратя парфюма обратно... да обаче от търговеца Glassic няма потвърждение и ни вест ни кост ...от Емаг казаха че ще се опитат да се свържат с тях ..утре ще се обадя да видя какво се случва. По принцип говорих с познат адвокат по случайност за тази тема и ако понеделник не получа адекватен отговор ще пусна жалба по КЗП. Но като цяло приех разочарованието и ще се опитам да продам парфюма на половин цена и горе долу това е...

Не искам да си троша нервите повече.

Но съвета ми е да не пазарувате от този търговец, ако пзарувате в Емаг. Явно просто не им се занимава или и аз не знам... Аз със сигурност и от Емаг не бих пазарувала повече.

Последна редакция: нд, 26 апр 2020, 17:58 от bubanka

# 614
Дали според вас ще заредят пак продуктите на Диор или няма смисъл да дебна?

Общи условия

Активация на акаунт