Изпитани сайтове за парфюми - 24

• 46 883
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
Пускат буквално единични бройки - за мен не си струва дебненето цял ден. Искаше ми се да имам и други придобивки на Guerlain освен Мон , но ще чакам размените. Иначе е голямо вардене в сайта. А в неделя народа иска и да яде Simple Smile

Последна редакция: нд, 26 апр 2020, 17:22 от sevgito

# 616
# 617
Привет момичета, искам да попитам за сайта Testeri-bg. com, пазарували ли сте оттам и доволни ли сте от него и парфюмите им?

# 618
AlisaHofman, парфюмът отварян ли е, защото само запечатам можете да върнете, освен ако нямате добро основание.

Чакам да пуснат намаления и на други марки, че Dior си поръчах точно преди намалението и на Guerlain имам всичко което исках (кой да знае, че ще има такива цени).
На Lancome обмислям един-два парфюма и един околоочен, ако пуснат промоции.
На Dior и козметиката ли е била на супер цени? Как не видях? Thinking

# 619
# 620
Ами 50 мл е 112, а 75 е 125 - за 25 мл още 13 лв мисля че е добре. Не съм фен на парфюма и не съм видяла на каква най-ниска цена е предлаган. Освен това... не е задължителна покупката на каквато и цена да е! Simple Smile

# 621
Привет момичета, искам да попитам за сайта Testeri-bg. com, пазарували ли сте оттам и доволни ли сте от него и парфюмите им?
скоро и аз питах. Скъпи ментета ми отговориха и спрях да гледам.

# 622
скоро и аз питах. Скъпи ментета ми отговориха и спрях да гледам.
Благодаря за отговора.

# 623
# 624
  • София
Днес имам 4 поръчки от Нотино с 4 парфюма и 4 доставки с наложен платеж. След всяка поръчка им писах мейл, ако може да ги обединят в една. За съжаление отзивчивото момиче днес не е на работа и нямаше кой да ги обедини. А аз не знам мога ли да го направя това сама от профила си или нямам такива права. Бях се наканила утре да звъня, но преди малко получих съобщения, че всички са изпратени към куриер. Ще се наложи да прежаля 4 доставки (само за днешния ден) Bowtie

# 625
Въпреки това звучи чудесно. Аз все още имам със статус Нова и ми е много тревожно това Simple Smile

# 626
Цитат
Въпреки това звучи чудесно. Аз все още имам със статус Нова и ми е много тревожно това Simple Smile

И моята от събота е още на Нова, и аз се притеснявам. Smiley

# 627
Имам от петък една изпратена и една нова Днес хванах мъжко Bvlgari и то си е със статус “Нова”.

# 628
Днес е неделя все пак. Пишете им утре,преди да ги изпратят.
.

# 629
А, нищо че е неделя, явно работят, за да насмогнат. Голдеята сутринта беше със статус "нова", после не знам има ли следващ вид статус, но сега вече е "изпълнена". А Аквата ме чака в офиса на Спиди и нейния статус е "изпълнена". Вчера имаше 20 метра опашка, отказах се. Утре ще я взема.

Общи условия

Активация на акаунт