Изпитани сайтове за парфюми - 24

• 46 810
  • 741
  •   1
Отговори
# 240
  • Пловдив
Аз съм доволна от всичко, което е предлагано от Емаг в сайта им. Ако е от друг доставчик, техен партньор един вид, не поръчвам. Работя в офис на куриерска фирма и повечето отзиви и от клиенти са такива.

# 241
Ей момичета опасни сте,в това вирусно време най-търсените стоки след маски и дезинфектанти ще се окажат парфюмите 😄

Влязох сега да си поръчам още 1 Мон от Нотино да си запася, но сте го изкупили 😔 дано хвана 1бр докато има код .

# 242
  • София
Момичета, да ви е попадал изгоден   
Hermes Jour d´Hermes Absolu? Засега го намирам в Елинор 100 лв с код април за 50 мл. По-добро предложение дали ще успея да намеря?

# 243
  • виртуално
notino дали спазват в момента сроковете за доставка посочени в сайта?

# 244
Ей момичета опасни сте,в това вирусно време най-търсените стоки след маски и дезинфектанти ще се окажат парфюмите 😄

Влязох сега да си поръчам още 1 Мон от Нотино да си запася, но сте го изкупили 😔 дано хвана 1бр докато има код .

Ех, аз първо поръчах 2, но после се отказах и взех 1. Но пазя в кошницата си на 87лв. точно за такива случаи Simple Smile. Не знам колко още ще стои на тази цена, чакам другите от списъка да появят. Когато правя поръчка, ще пиша тук и ако има желаещ, ще му го поръчам.

# 245
  • София
notino дали спазват в момента сроковете за доставка посочени в сайта?
Да, поръчах на 15 април и в сайта беше отбелязано, че доставката ще бъде на 22 април. Имам имейл от Спиди за доставка утре.

# 246
В парфимо мон-ът е на приблизителна цена.

# 247
В парфимо мон-ът е на приблизителна цена.
По-нагоре коментирахме, че в парфимо е ЕДТ, а в нотино ЕДП.

AlisaHofman, коментирали сме само за парфюми, предоставяни от ЕМАГ. От други доставчици поръчките не са сигурни.
Дано все пак получиш оригинал, но аз съм доста скептична.

# 248
Момичета, да ви е попадал изгоден   
Hermes Jour d´Hermes Absolu? Засега го намирам в Елинор 100 лв с код април за 50 мл. По-добро предложение дали ще успея да намеря?
погледнете и този линк  https://makeup.bg/product/404038/  - цената е същата, получавате повече, а и не плащате доставка. От бг сайтовете това ми се струва най-изгодно, ако го намерите някъде по-евтин - пишете Simple Smile

# 249
# 250
Здравейте на всички, следя Ви от доста време, но не съм писала.
Днес попаднах на няколко интересни продукта в elfragrance и липсващи в последните поне две години. Искам да си ги поръчам, но малко ме притесняват цените. Някой има ли спомен, колко струваха тези парфюми? Става въпрос за
Dupont 58 Avenue Montaigne Pour Femme Eau de Parfum Spray 90ml за жени
http://www.elfragrance.bg/dupont-58-avenue-montaigne-pour-femme- … jeni-p-10095.html
и Jacomo It's Me For Her Eau de Parfum Spray 50ml за жени
http://www.elfragrance.bg/products_filter.php?f44%5B977%5D=It%60 … mp;cPath=1_45_138

Благодаря Ви предварително.

# 251
Като цяло elfragrance поддържат добри цени на продуктите си – средно ниво до ниски, а ако и търсите нещо, което е вече рядко, тогава не се чудете. Ще ви се обадят за потвърждение и ако са с проблем вероятно ще ви предупредят, ако не са в добър търговски вид също. Много са коректни, не бих се колебала.

# 252
Като цяло elfragrance поддържат добри цени на продуктите си – средно ниво до ниски, а ако и търсите нещо, което е вече рядко, тогава не се чудете. Ще ви се обадят за потвърждение и ако са с проблем вероятно ще ви предупредят, ако не са в добър търговски вид също. Много са коректни, не бих се колебала.

Благодаря, сигурно ще поръчам, въпреки, че малко по-скъпи ми се струват, но пък никъде не ги намирам.

# 253
  • Балчик
Лелееее, My queen го търся под дърво и камък! Но този продавач не е Емаг и много ме съмнява. Дали да рискувам не знам откъде ще го имат пък тия, никъде го няма.

# 254
Джемма, не бих рискувала. Аз съм с 1 наум като цяло за платформата на емаг, а за подтърговците им хептен.

Общи условия

Активация на акаунт