Изпитани сайтове за парфюми - 24

• 46 842
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
Аз имах в кошницата от профила на ММ, но снощи видях, че са я изпразнили. Изпразнили бяха и моята с два други парфюма сложени преди два-три дни. Все пак, в промеждутъците уцелих на късмет и успях да поръчам от моя профил в Нотино каквото исках от Dior - от втората вълна Sweat Smile - с кода за намалението. Имам и от Парфимо поръчан тестер на Dior/ Joy. Като пристигнат ще пиша.

# 676
Споделям, може да ви е от полза. При мен не се получава нещо, но с един опит толкова. Съвсем умишлено, не искам да купувам още парфюми, че загубих вече бройката от къде какво. Отплеснах се! Simple Smile
Изтеглете мобилното приложение. Влезте в профила и вашите поръчки. Ако сте закупили продукт и после сте анулирали поръчката, то системата изписва, че можете да го закупите отново на същата цена (стига да е наличен). Споделям скрийншот. Предполагам, че трябва да се хване цаката Wink Ако не успявате пробвайте да питате оператор и ако искате споделете с нас 🍀

Последна редакция: пн, 27 апр 2020, 22:17 от Ellinor*

# 677
Пробвах, но ми зареди в количката на новите цени

# 678
Dior Dior Addict 50 мл е наличен и е на цената, която го взех преди 2-3 дни (97-8 лв)👌

# 679
Joy 50 ml беше 72 без намалението, сега е 126,50. .....Имам анулирана поръчка на тази цена и като купя отново уж без оскъпяване ми го добавя в количката на 126,50

# 680
Съжалявам, явно не става!

# 681
Момичета ,имам в кошницата на Нотино Цветния букет на Диор 50 мл за 68 лв ,обаче от правене на експерименти да влизам и излизам в профила си от телефон и да пробвам кой го има и кое не ,сега като тръгна да правя поръчката ме кара да махна 2 от нещата ,които са налични .Ако ги махна тогава кошницата ми се изпразва и остава само продукта ,който добавих като си правих експериментите..Някой да има идея как да ги изтрия без да губя съдържанието ?

# 682
  • виртуално
Сърце юнашко не издържа и поръча 50мл Dior Blooming Bouquet ( крайна цена с транспорта 60лв) пък ако е нетраен ще се поливам ...
Силно се моля това ИП да свършва щот кредитната ми карта лее кървави сълзи от покупка на парфюми

# 683
Някой ако види изгодно Boss Alive  да свирка, защото много го искам, за лятото е страхотен. За сега май само в Дъглас го има с 20% намален и в Нотино, но там е скъп. Другаде не съм го и виждала даже. Ако го няма другаде, трябва от Дъглас да поръчам🤔
Иначе започнах да си разпечатвам Гарлените от Нотино и започнах с Черната рокля интенс, много ми прилича на Черния опиум на ИСЛ, хареса ми,траен и шлейфов както казвате. Не е за всеки ден, за повод и за по-хладно време, така го усетих. Другите ще пробвам по-нататък, че съм напръскана с него и ще се смесят ароматите, а искам да видя как ще се държат самостоятелно.

# 684
Момичета, в Парфимо има отново Габриел Есенс , с кода излиза 148, 50 стотачката

# 685
Моля ви ако видите някъде Sospiro Opera на приятна цена да ми кажете. Бях си го харесала, но исках да го разнося преди това, а вече е свършил Sad

# 686
Някой ако види изгодно Boss Alive  да свирка, защото много го искам, за лятото е страхотен. За сега май само в Дъглас го има с 20% намален и в Нотино, но там е скъп. Другаде не съм го и виждала даже. Ако го няма другаде, трябва от Дъглас да поръчам🤔
....

https://www.facebook.com/TravelFreeBulgaria/photos/a.50795694940 … ype=3&theater

Пишете на Travel Free  мисля, че излизаха по-евтино от Дъглас.

# 687
  • Стара Загора
Момичета ,кой беше кода ,за Парфюмо ?

# 688
# 689
  • Стара Загора
Благодаря ! Two Hearts  Аз пробвах с SAVE12 и не ми го прие ! Kissing Face

Общи условия

Активация на акаунт