Сблъскахте ли се " челно " с коронавируса?

• 3 341 224
  • 50 335
  •   2
Отговори
# 16 680
  • София
antea, аз те чета с голям интерес, защото ми е интересно какво се влага в "предполагаемо протективен титър". Мерси за сводката.

# 16 681
това май само Рамус си го знаят Simple Smile не откривам нито проучвания върху този тест, нито някаква друга официална документация, писах преди 2 седмици имейл на Abbott с въпрос за тази граница 1050 - отговор нямам, другата лаборатория в София, която знам, че прави същия тест - в болница Иван Рилски, не вписват нищо подобно на резултата си

# 16 682
  • София
Здравейте, има ли някой представа много ли е натоварен ковид сектора на Токуда, за снимка на бял дроб ме интересува? През ноември беше претъпкано.

# 16 683
Здравейте, има ли някой представа много ли е натоварен ковид сектора на Токуда, за снимка на бял дроб ме интересува? През ноември беше претъпкано.
Братовчедка ми е била там вчера. Не знам подробности, но явно не са луднали, защото дори предложили да я приемат в болница, без да е много зле. За сега си е в къщи на предписание лекарства. Повече информация - от няколко дни изобщо без температура, сатурация 99, просто няма сила и е уморена. Правили са й снимка, кръвна картина. Естествено с ковид пневмония (май само който не се е снимал, той няма).

Последна редакция: пт, 19 фев 2021, 23:14 от Недоволна

# 16 684
Преди 10тина дни не беше. Май за час мина съпругата ми от там със снимка и кръвни.

# 16 685
  • София
Благодаря, предполагам и събота и неделя работят?

# 16 686
Благодаря, предполагам и събота и неделя работят?
Да

# 16 687
  • София
Благодаря, лека вечер:)

# 16 688
За да е достоверна информацията за повторно заразяване, хората с положителен ПСР да си пускат паралелно и тест за антитела. Интересно ми е при какъв титър излиза втория положителен ПСР.

# 16 689
  • София
Токуда правят ли ПСРи уикенда? Нещо не мога да намеря къде да пратя мъжа ми.

# 16 690
  • София
В Токуда платено ли е?

# 16 691
  • пустинята Гоби
Токуда правят ли ПСРи уикенда? Нещо не мога да намеря къде да пратя мъжа ми.
Звъннете и ги питайте, но по принцип им работи лабораторията уикенда. Събота и неделя лабораторията не работи с направления, иначе да.

# 16 692
Не съм сигурна за ПСР в неделя в Токуда, но може би да. Звъннете им.
Да, в ковид отделението е платено, по спомен от ноември прегледа беше 75 лв, рентгенова снимка 35 лв, и заедно с изследванията беше около 180 лв всичко.

# 16 693
  • София
Благодаря, записахме час в Геника за понеделник в 8.

# 16 694
Бърди, трябва да правят - на мъжа ми му взеха проба в неделя следобяд

Общи условия

Активация на акаунт