Сблъскахте ли се " челно " с коронавируса?

• 3 341 252
  • 50 335
  •   1
Отговори
# 16 695
  • София
Не можах да го накарам да е метне до Токуда, антеа, инат. Реално не е и много зле,  затова не настоявам. Ако утре е зле, ще го изпратя, ще не ще.

# 16 696
Бърди, що не направите антигенен, ако има някакви симптоми - поне да знаете дали да се пазите другите вкъщи?

# 16 697
Бърди, някой у вас кара ли го, извинявай за въпроса.

# 16 698
  • София
Направихме домашни антигенни, неговият излезе +, моят и на детето -. Него го боли гърлото и кашля, в офиса им имаше болни, които така и не си направиха ковид тест. Та по подозрения, с домашни тестове.
Нот, не сме го карали, сефте.

# 16 699
  • пустинята Гоби
Щом теста е положителен вероятно е болен. По-важното е да се консултира с лекар, ПСР не е належащ.

# 16 700
  • София
Сигурно е болен, да. Но си трябва тест, най-малкото документално имаме да се оправяме за работа и училище.

# 16 701
Късмет, Бърди, шубе си има, но и след три-четири дни може да сте забравили. Жена ми даже и не разбра, че карам корона. С извинение към хейтърите, но не го пиша за вас. Стискам палци!

# 16 702
  • пустинята Гоби
Антигенните тестове нали са официални вече, би следвало да вършат работа за училище, работа и карантина.

За ПСР теста го написах във връзка с нежеланието на съпруга Ви да се тества. Че не е зор наистина, но разбира се не пречи да се направи, за по-сериозно потвърждение.

# 16 703
  • София
Здравейте,
при някои започвало ли е с леки болки в гърлото и слабо запушен нос? Ако не беше този Ковид дари нямаше да обърна внимание

# 16 704
на ваше място, Бърди, бих направила антигенен тест в лаборатория днес, за да ви почне карантината максимално бързо

стискам палци за леко протичане, и да ви се размине на другите от домакинството

# 16 705
Здравейте,
при някои започвало ли е с леки болки в гърлото и слабо запушен нос? Ако не беше този Ковид дари нямаше да обърна внимание
Да,  при мен. И аз не бих обърнал внимание иначе, то не че и сега много обърнах. И продължи 4 дни като обикновена лека хрема/настинка..
Не се тествах при хремата, чак след седмица, когато вече нямах никакви симптоми, ми изчезна обонянието.

Последна редакция: сб, 20 фев 2021, 15:08 от Notaris

# 16 706
  • София
А, не, Мими, не съм се изразила добре. Ще се тества той, просто не утре, а в понеделник.

Нот, мерси. Хич и не се тревожа аз. Нашите го карат тежко в друг град и, честно да ти кажа, хич не го и мисля нашето.

# 16 707
  • София
Notaris
Много ти благодаря за отговора. Ще си седя вкъщи и ще видя. Засега съм на чай и един-два пъти дневно капки за нос. Надявам се да мине като всяка година. Четох, че почва рязко с висока температура и затова не съм особено притеснена, но знае ли човек с тази гадост.

# 16 708
  • пустинята Гоби
Грипът почва рязко с висока температура, не короната.

# 16 709
  • Пловдив
Всички в началото си мислят ,че е настинка и не могат да повярват ,че е ковид.Но уви.Подгответе се за всичко.Защото вируса си е много коварен.

Общи условия

Активация на акаунт