Сблъскахте ли се " челно " с коронавируса?

• 3 295 974
  • 50 335
  •   1
Отговори
# 17 070
Купона продължава при мен.  От вчера загубих мирис. Започна едно леко боцкане в носа-сякаш вътре се разхождат мравки. Също така яко кихам и носът ми протече.  Вкус си имам. И днес за капак '' Я да си направя едно кафе'' и познайте.  Мога да го помириша. Съвсем леко,  но мога. Снощи заврях чаша с оцет в носа и нищо не усетих. Кръста ме болеше,  днес нищо.
Браво! Загубата на обоняние е признак, че ще го караш леко. Това е добро начало Wink
Странно,защо така мислите?
Моята ЛЛ ми го каза, а и моите впечатления са такива. Всъщност, моите впечатления са, че колкото по-рано болният загуби обоняние, толкова по-леко го кара.

# 17 071
Всъщност го е изкарала вече.

Е как, като в момента боледува?

# 17 072
Попи, нямаш ли вариант мъжът ти да остане при детето, ти да се тестваш в лаборатория?
Няма такъв вариант. Детето е изцяло зависимо от обгрижващия го, а баща му така и не се научи. Пробвала съм преди ковид да ги оставям за да отида на лекар, зъболекар, но не се получава. А и само той от двама ни работи и има проблем с отсъствията и си пази работата. Поръчах му да ми търси тест в аптеките. Да видим дали ще донесе. Понеже той бил добре било абсолютно невъзможно аз да съм с вирус. Дано да е така, но все пак е по-добре да се провери.
Рори от друга тема знам, че детето е на легло. Но също помня, че вече е голямо и добре разбиращо.
Знам , че си всеотдайна майка. Нонай-важното е да си здрава. И трябва да се научиш да се грижиш за себе си,  за да можеш да се грижиш за детето. Трябва да намериш вариант да отидеш на тест и преглед. Детето би могло да остава по някой час само.
Стискам палци да не е Ковид. Въпреки че имам усещане че друго няма в момента.

# 17 073
Искам да попитам тези, които са го карали с пневмония дали е възможно да ти няма абсолютно нищо и изведнъж да те заболят гърдите?
Едно момиче от компанията на сина онази вечер е било на събирането им и  вчера изведнъж я заболяли гърдите. Още на следващия ден, а до предишната вечер не е имало индикации, че нещо й има. Поне така казала тя. Възможно ли е това?
Момичето ще иде на лекар сигурно днес или утре, но аз се чудя да слагам ли сина под карантина в неговата стая....Карахме преди 4 месеца, януари имахме малко антитела ние със сина, мъжа ми много...чудя се да се пазим ли...

# 17 074
Ън, възможно е. На мой познат (30г) така го хванаха че е с Ковид. Болки в гърдите, от там на кардиолог, кардиолога го пратил за тест за Ковид т.к. нямал сърдечен проблем. После излиза + тест и изменения на дробовете на снимка.

# 17 075
Всичко е възможно - може да е междуребрена невралгия, но, за да се опазите, по-добре изолирай детето!

# 17 076
Трябва явно да го изолирам Той не е дете, на 30 г е. Кара и той с нас преди 4 месеца, дано още държи защитата. Няма край с тази гадост!

# 17 077
Здравейте. Моля за мненията ви относно моя резултат от тест за антитела IgG  единици S/CO резултат 2.79. Реф. Стойност >1.00. Някой говорят за над 100, други имат 400. Аз се обърквам вече имам ли достатъчно антитела за защита.

# 17 078
  • София
Здравейте! Личните лекари дават ли направление за Pcr?

# 17 079
Да, ЛЛ дават направление за ПСР.

# 17 080
  • София
Да, ЛЛ дават направление за ПСР.
Не е ли само за  антигенен, бързия тест?

# 17 081
Здравейте! Личните лекари дават ли направление за Pcr?

Да, дават и би следвало да нямат ограничения в бройката. Условие е поне два симптома да има. Може и по телефона, като с номера на направлението се отива в лаборатория и не се заплаща нищо. И аз и майка ми сме използвали (при различни лекари сме).

# 17 082
  • Пловдив
Пълна глупост ,че който няма обоняние го кара леко.Много хора които започнаха с това не са между живите вече.

# 17 083
  • София
Имам един шантав въпрос, хора. Мъжът ми го кара безсимптомно, направо не вярвах, че има такова чудо, само гърло и кашлица имаше за 3-4 дни в началото, в момента нищо. Обаче майка ми сега ми вкара мухата в главата - защо не пие нищо, поне за кръвта, че нали това е един от големите проблеми при този вирус.
Та леко ме постресна, ама кой да питам, не знам, освен утре на личната, ама де да я знам тя колко е наясно с ковид.

# 17 084
Бърди, моята приятелка работи в Александровска болница и постоянно ми повтаря, че препаратите за разреждане на кръвта са адски важни. Тя не е лекар, но е сред лекари постоянно.  Намери кой да ви консултира и да пие мъжа ти, ако е необходимо.

Общи условия

Активация на акаунт