Сблъскахте ли се " челно " с коронавируса?

• 3 295 271
  • 50 335
  •   1
Отговори
# 17 100
А защо си мислите, че в САЩ провеждат адекватно лечение?
Точно! Като е САЩ не значи, че лекуват най добре. Пиенето на антикоагуланти е важно, защото не малко случаи има с последствия инсулти и инфаркти.

Последна редакция: нд, 28 фев 2021, 17:55 от mimi.7299

# 17 101
Елени,
намери тибтска гъба - прекисът от нея, известен като "кефир" съдържа про- и пребиотици и най-често се приема добре.

# 17 102
Елени,
намери тибтска гъба - прекисът от нея, известен като "кефир" съдържа про- и пребиотици и най-често се приема добре.
Да, аз възстановявам чревната флора точно с кефирната гъба. Действа ми много добре!

# 17 103
  • ту тук, ту там
Ще спомена на майка ми, че аз съм на противоположния край на България и не мога да направя нищо за тях от разстояние. То трябва и да се навие да я пие де.. Tired
Благодаря ви за препоръките!

# 17 104
Откъде взимате кефирна гъба?

# 17 105
Нищо няма да му стане и без пробиотици.
Аз също не пия, защото не ми действат добре.
Фамотидин да пие за киселините.

# 17 106
Има ФБ група, в която постоянно се предлага. За съжаление в един момент ми падна пердето да слугувам и на гъба и я изхвърлих. В началото, като ентусиаст (участва в маски за лице, които правят чудеса), купувах от аптеката контейнерчета за стерилна урина и пращах на по 20-30 адреса заявили желание да я получат. Гъбата е като малко карфиолче (на вид). Залива се с неварено прясно мляко, в което преработва казеина и изпуска пре- и пробиотици. Получава се резлива напитка с вкус на айран. Сигурна съм, че при запитване във ФБ ще откриете. Ако не, пишете, моя приятелка я "дундурка" и мога да взема от нея.

# 17 107
https://m.bg-mamma.com/?topic=1019585.msg42307744#new
Това е темата. Пиши в кои град си, все ще се нсмери някой да ти даде

# 17 108
Благодаря. Аз също не вярвам в ефекта на синтетичните пробиотици. Но ферментирали храни знам, че доставят необходимото количество - кисело зеле, краставички, туршии. За гъбата помня от едно време, че беше модерна и майка ми все имаше по някоя, дето виси на вратата на хладилника. Стана ми интересно в днешни времена как действа.

# 17 109
Замества пробиотика, когато е необходим. Аз (в ерата преди ковид) бях установила, че потиска глада, а същевременно регулира перисталтиката. Към момент с натрупани килограми, от които исках да се освободя, за мен беше идеален.

# 17 110
Замества пробиотика, когато е необходим. Аз (в ерата преди ковид) бях установила, че потиска глада, а същевременно регулира перисталтиката. Към момент с натрупани килограми, от които исках да се освободя, за мен беше идеален.
Аз имам гъба, мога да пратя на един, който желае. Но наистина е най добре от темата, за да си намерите човек от града.

# 17 111
  • варна
Момичета , моля за мнение!
ММ е имал контакт в петък , през около метър,  НАВЪН с колега , който днес му каза , че е положителен .
Каква е вероятността днес да е пренесъл вируса на внучката ни( ние сме ваксинирани преди 17 дни)Знам, че сме преносители, дори и да не се разболеем ние

# 17 112
Много малка.

# 17 113
Навън е почти невъзможно.

# 17 114
  • на пистата
Моля за помощ.Някой ако е бил или знае телефонен номер за информация на инфекциозна болницо в Пловдив.Много ми е спешно.

Общи условия

Активация на акаунт