Сблъскахте ли се " челно " с коронавируса?

• 3 300 345
  • 50 335
  •   3
Отговори
# 18 315
Нурофен може ли да се пие при Ковид?

Да. Няма никакъв проблем.

# 18 316
Съпругата ми я приеха по спешност току що с Ковид и бронхопневмония. Чакаше 7 дни вкъщи, цяла седмица е със симптоми, пи какво ли не, самолекува се, но накрая вдигна 39 градуса температура и почти се задуши. Извиках спешна помощ и при преглед се установи не само, че има ковид, а и е развила бронхопневмония. Аз съм от седмица само със загуба на вкус и обоняние. Нищо повече. Просто се тревожа ужасно много за нея. На 42 е, без придружаващи заболявания. Моля ви, пишете ми има ли излекувани от вас след Ковид с бронхопневмония, болнично лечение? Благодаря предварително на всички.

# 18 317
Съпругата ми я приеха по спешност току що с Ковид и бронхопневмония. Чакаше 7 дни вкъщи, цяла седмица е със симптоми, пи какво ли не, самолекува се, но накрая вдигна 39 градуса температура и почти се задуши. Извиках спешна помощ и при преглед се установи не само, че има ковид, а и е развила бронхопневмония. Аз съм от седмица само със загуба на вкус и обоняние. Нищо повече. Просто се тревожа ужасно много за нея. На 42 е, без придружаващи заболявания. Моля ви, пишете ми има ли излекувани от вас след Ковид с бронхопневмония, болнично лечение? Благодаря предварително на всички.
Има безброй такива.... спокойно...жената е млада ще се оправи, ще мине!

# 18 318
Има, Роди. Доста млади хора. Важното е, че са я приели на време.

# 18 319
Спокойно, Роди, има много излекували се. Имаше описани доста критични случаи - с подаване на кислород от концентратор. Млада е, ще се възстанови. Лекарите натрупаха опит! Ти гледай себе си. Спазвай всички лекарски препоръки!

# 18 320
Познато семейство, ваксинираните с Аз на 21-ви, в момента и двамата болни, той от 1 седмица с Т 38-39,приет вчера в болница със сатурация под 80. ТЯ от неделя с висока Т, засега добра сатурация.

# 18 321
  • Другата България
Познато семейство, ваксинираните с Аз на 21-ви, в момента и двамата болни, той от 1 седмица с Т 38-39,приет вчера в болница със сатурация под 80. ТЯ от неделя с висока Т, засега добра сатурация.
Същото се случи и с колежка.
Вече писах.
След ваксинация с АЗ.

# 18 322
  • Пловдив
Здравейте! Обръщам се към дамите, които са преболедували вече. Има ли някой след това проблем с хормоните и месечния цикъл ?

# 18 323
  • София
Ваксината не пази от заразяванеееее... По-скоро ще протекат леко симптомите, но няма 100% сигурност, че няма да се заразиш.

# 18 324
Здравейте! Обръщам се към дамите, които са преболедували вече. Има ли някой след това проблем с хормоните и месечния цикъл ?
Хормони не съм изследвала, но цикъла ми се разбърка тотално.

# 18 325
Ами аз не виждам нищо чудно, скоро са ваксинирани хората и все още не са изградили антитела. И в този период са се заразили...
Имате ли съмнение, че заразата е от ваксината? Thinking
Да, доста жени се оплакаха от аномалии с цикъла.

# 18 326
Аз имах проблеми с хормоните на щитовидната жлеза. Но аз съм и раждала скоро, затова не знам дали проблемът дойде от Ковид или раждането. Но е факт, че 5 седмици след раждането, имах перфвктни щитовидни хормони, а сшед Ковид се разбъркаха. Вие за кои хормони по-точно питате? Полови?

# 18 327
Ами аз не виждам нищо чудно, скоро са ваксинирани хората и все още не са изградили антитела. И в този период са се заразили...
Имате ли съмнение, че заразата е от ваксината?

Много ясно.
Как се очаква да се изгради имунитет толкова бързо?

# 18 328
Имате ли съмнение, че заразата е от ваксината? Thinking
Да, доста жени се оплакаха от аномалии с цикъла.
не към теб, общо казвам. Това се обясни милион пъти. Ваксината не заразява, няма как. Като се ваксинираш, не си предпазен от боледуване, а от тежко протичане, хоспитализация, смърт. Сред ваксинация с АЗ, следва поне 3 седмици,  стриктно пазене. Така поне ми бе обяснено, за да има време за образуването на антитела. Така и четох милион пъти. Няма нищо странно в заразени ваксинирани.

# 18 329
Някакъв имунитет се изгражда между втората и третата седмица след първата доза. Тези хора просто са изтеглили късата клечка, защото са се разболяли на 10ти ден.

Сатурация 80 си е притеснителна. Дано се оправи човекът и всичко да завърши добре. Онзи ден за точно 20 мин разходка с колата в София преброих 7 линейки. Стана ми доста тъжно.

Общи условия

Активация на акаунт