От последните 370 поста, това може би е най-тревожният пост.

И все пак ,доколкото ваксините не предпазват от заразяване, а от тежко протичане - хубаво е да се разбере: какви са симптомите на този човек, колко дълго, влошаване, лечение и пр?
Имунитетът преди 2-рата доза специално при Файзър, която се слага на 21-вия ден, е почти никакъв и няма какво да се чудите толкова и разбира се това ще варира в някакви граници при различните хора.
Освен това тези ваксини нямат 100% ефективност, както знаете и ще има и изключения, които няма да получат имунитет, също така в човешката история няма ваксини, които да пазят на 100% от тежко боледуване, в най-добрите случаи може ги говорим за нещо като 97%, така че заключенията на базата на единични случаи нямат смисъл.
Хайде малко по-късно ще постна графиките за това кога може да се очаква защита от трите ваксини в другата тема, че ме питаха за тях няколко пъти.
Аз ли бъркам, но съм срещал доста хора с тестове за антитела на трета седмица от първа доза Файзер - огромни количества, ако това има някакво значение де.
Адвенчър, прослап съм може би часа на тема - защо преди втора доза файзер имунитетът е почти никакъв? И значи ли това, че пък при АЗ -3 седмици след първа доза нещата са по-добре?
Мерси и като имаш време!