Сблъскахте ли се " челно " с коронавируса?

• 3 293 497
  • 50 335
  •   2
Отговори
# 19 335
  • София
Цинкорот 25мг.

И аз един въпрос, на контактни лица в карантина какъв код (МКБ)  пише в болничния?

# 19 336
  • Буркина Фасо
Цинкорот 25мг.

И аз един въпрос, на контактни лица в карантина какъв код (МКБ)  пише в болничния?
личния знае кода.
но ще издаде болничен ако си подадена към РЗИ като контактна с положителен.

# 19 337
Тези, които са били с главоболие - колко дни е било то? На мен днес ми е 4ти ден със симптоми, като първите два дена се скъса да ме боли главата, на третия ме пропусна, но днес пак имам и то основно очите.

# 19 338
rose_tattoo, нямаше нужда да си триете поста. На мен ми изглежда много добър резултатът - мъжът ми има само 3.5 на същия тест след боледуване.
На същия тест на 25 ден от първи симптоми аз имам 32! Сега ме е старх да ги измря пак, за да не се разочаровам, че вече нищо не е останало!

# 19 339
Тези, които са били с главоболие - колко дни е било то? На мен днес ми е 4ти ден със симптоми, като първите два дена се скъса да ме боли главата, на третия ме пропусна, но днес пак имам и то основно очите.
Движим се  с 1 ден разлика - по същият начин са нещата и при мен - вчера ме пропусна, днес със ставането имах главоболие в тила и очите ме боляха до късния следобед.

# 19 340
  • Другата България
11 ден ми е от първи симптоми, глава ме заболя във вторник. На 8-ми ден.
Много ме боля, и силно. Сряда не, вчера отново ме боля, но по-слабо, днес не ме боли.
Значи утре е ред да ме боли. Blush

# 19 341
  • пустинята Гоби
Стискам Hug

Оф, синко му потече носа...пфффф.
И на моят, но е със симптоми от вторник. Днес му правих бърз тест, отрицателен е. Вчера го заболя гърло, онзи ден нищо, във вторник леко покашля и го спрях от училище. Днес се разсополеви по-сериозно. Дано всичко е наред.

# 19 342
Здравейте.
Имам въпрос. Вчера стоях в затворено помещение около 10 - 15 минути с баща ми, който днес даде положителен антигенен тест. Може ли някой да ми каже, дали е добре да започна от днес да пия Авирон Рапид или да изчакам да минат 5 дни от контакта и тогава да го започна? И нещо друго превантивно дали мога да взимам - Байковир примерно?
Почнете ивермектин. Той се пие и превантивно, не само при първи симптоми.

# 19 343
  • Варна
Мен ме боля много в деня след загубата на обоняние, слепоочията и очите, особено лявото лютеше и сълзеше нон стоп, сякаш беля чували лук. Следващия ден нищо и по-следващия бяха колосални пронизващи болки през слепоочията, все едно ме въртят на шиш. Но аз и много ревах тогава, горе-долу целия ден Crazy Следващите дни малко по малко намаля и отмина.

# 19 344
  • Буркина Фасо
болките в главата са предимно при жените. те са с предимство. Smiley
мен не ме е боляла.

# 19 345
  • София
Цинкорот 25мг.

личния знае кода.
но ще издаде болничен ако си подадена към РЗИ като контактна с положителен.

Аз съм с ковид, при мен е друго. Но ето това нещо малко ми е съмнително дали за контактен е коректно да е така МКБ U07.2, COVID-19, неидентифициран вирус.

# 19 346
Здравейте, имам въпрос. Как мога да тълкувам това - на едната снимка е тестът след 2 часа след направата му(чувал съм, че се тълкува след 20-тата минута след направата му и нямаше втора линия), тук се вижда съвсем малко.На другата снимка е след 6 часа с бледа линия. Как да го разбирам това ? Тестът е антиген.          

# 19 347
Здравейте, имам въпрос. Как мога да тълкувам това - на едната снимка е тестът след 2 часа след направата му(чувал съм, че се тълкува след 20-тата минута след направата му и нямаше втора линия), тук се вижда съвсем малко.На другата снимка е след 6 часа с бледа линия. Как да го разбирам това ? Тестът е антиген.

Има ли бледа черта - положителен! Ама то при вас много се е разтекъл вече на шестия час - та не е ясно.

# 19 348

Има ли бледа черта - положителен! Ама то при вас много се е разтекъл вече на шестия час - та не е ясно.

Да, обаче нямаше черта на 20тата минута, после на вторият час го видях леко разтечен(сигурно защото сложих почти цялата течност) и не виждах особена линия, сега се прибрах и го гледам пак. А това е току що в 21:39.... не знам мисля, че си е изветрял и нещо друго си прави..

# 19 349
Имате ли симптоми? Ако имате според мен го тълкувайте като положителен.

Общи условия

Активация на акаунт