Сблъскахте ли се " челно " с коронавируса?

• 3 290 426
  • 50 335
  •   3
Отговори
# 20 070
  • пустинята Гоби
Лекарите постоянно съветват, когато боледуваш да се проветрява много, да има чист въздух, да не се натрупва вирусен товар.

# 20 071
Лекарите постоянно съветват, когато боледуваш да се проветрява много, да има чист въздух, да не се натрупва вирусен товар.
Да, и постоянно съветват да се пият много течности, с които се "излъчват" вирусите извън организма...та няма нищо смешно.

# 20 072

Изобщо не е налудничаво...! Когато имаш хрема кърпите се сменят на всяко духане, за да не връщаш наново секрет с вируси. Отделно всеки е на различен етап оздравяване...

Разбира се, че не е налудничаво.

# 20 073
Не. Напълно нормално е.

# 20 074
Днес ЛЛ ми каза след 14-тия ден да ходя да ми пусне изследвания. Иначе като се оплача от екстрасистолите, ме кара да си увелича бизогамата. Назад някой беше писал по тази тема. Аз пия по половинка бизогама от 0,5 мг и хич не искам да увеличавам, но тези екстрасистоли ме побъркват. Вземам валериан или Валидол. Чудя се все пак дали да не пия цяло хапче, но ми се ще да отида на кардиолог първо.

# 20 075
Е, днес имам и през деня и вечерта 38 темп. 4 ден на Азитрокс. Дали не трябва да се смени АБ. Рано ли е за снимка и кръв.... Извинявам се, но много се притеснявам. Аз съм на 46 г. с наднормено тегло, метаболитен проблем ... Утре ще звъня на джипито...

ote author=Lileta0807 link=topic=1204545.msg42557405#msg42557405 date=1616614153]
Пак, аз с въпроси ... 😞
Знам, че има случаи на пневмония с ниска температура. Днес ми е 6 ден от болка в гърлото и суха кашлица. Вечер имам чувството, че вдигам 100 градуса, слава Богу е 37.3 днес, но започнах с 37 и всеки ден се увеличава. А ми е 3 ден на Азитрокс. Джипито каза да изчакам. Колко дни имахте температура, нормално ли е да е така....
[/quote]

# 20 076
Много вода трябва да се пие не защото ще измиете вируса навън, а защото организмът трябва да бъде добре хидратиран,когато се бори с вируса.

# 20 077
Лимонът със сода е препоръка от Кантарджиев! Народът внимателно следва препоръките, де. Grinning

# 20 078
За лимона съм съгласна, че не върши работа.

novinka, ще се успокои сърцето, не го блъскай с ББ.
Смучи валидол.

# 20 079
  • София
Кажете моля ви , какви кръвни изследвания да пусна утре ? От 8 дни не съм добре с 37-38 темп и искам да се проверя ! Също за антитела дали ще ми отчете нещо?
Благодаря

# 20 080
Много вода трябва да се пие не защото ще измиете вируса навън, а защото организмът трябва да бъде добре хидратиран,когато се бори с вируса.
Не , не е само за това, с течностите се излъчват вирусите, няма какво да спорим поне за това. Ако някои хора нямат понятие от биохимия и физиология аз имам.

Последна редакция: чт, 25 мар 2021, 20:51 от mimi.7299

# 20 081
Здравейте,исках да попитам дали мига да съм Ковид само с температура.2 дена имах температура на 3ден вече нямах реших да ходя на лекар да се прегледам,но ми направиха антигенен тест и ми излезна положителен.И съм под карантина 14дни дали има вероятност защото се чуствам добре да откажа карантината с ПСР тест?

# 20 082
Аз искам да попитам нещо : от утре трябва да съм на работа, днес  ми свърши карантината. Къде трябва да си  направя тест без да се редя с болните хора, че се притеснявам.

# 20 083
Аз искам да попитам нещо : от утре трябва да съм на работа, днес  ми свърши карантината. Къде трябва да си  направя тест без да се редя с болните хора, че се притеснявам.

Не е нужен тест след изтекла карантина.

# 20 084
Кажете моля ви , какви кръвни изследвания да пусна утре ? От 8 дни не съм добре с 37-38 темп и искам да се проверя ! Също за антитела дали ще ми отчете нещо?
Благодаря

Пкк 22 показателя или пкк+дкк, д-димер, ЦРП, лдх, феритин. Антитела на 8-ми ден няма да има. Изчакай поне до 20-и ден за ИгМ.

Здравейте,исках да попитам дали мига да съм Ковид само с температура.2 дена имах температура на 3ден вече нямах реших да ходя на лекар да се прегледам,но ми направиха антигенен тест и ми излезна положителен.И съм под карантина 14дни дали има вероятност защото се чуствам добре да откажа карантината с ПСР тест?

Може. Обаче, никой не ти гарантира, че няма да се сдобиеш с още симптоми през следващите 2 седмици. Карантината не можеш да я откажеш. Това да не е "концерт по желание"? Simple Smile Кротувай си вкъщи и без това времето е студено! Simple Smile

Последна редакция: чт, 25 мар 2021, 21:00 от amy_nka

Общи условия

Активация на акаунт