Сблъскахте ли се " челно " с коронавируса?

• 3 290 471
  • 50 335
  •   1
Отговори
# 20 055
  • в кукувиче гнездо
Ти може и да искаш, ма те не искат. Аз приключвам с тая тема, щото се изморих. Само ще кажа за информация - дозата ми струваше около 80 лева. Само витамините и антибиотиците не може да покрият тези пари, а да не говорим за всички останали лекарства. Близко приятелско семейство за двама души даде над 500 лева за домашно лечение, без да са включени снимки, изследвания и т.н. Да не говорим, че вече месец се влачат с кашлица и говорят още носово. А пиха по два антибиотика....

# 20 056
  • Там,където се събуждам щастлива.
Ти може и да искаш, ма те не искат. Аз приключвам с тая тема, щото се изморих. Само ще кажа за информация - дозата ми струваше около 80 лева. Само витамините и антибиотиците не може да покрият тези пари, а да не говорим за всички останали лекарства. Близко приятелско семейство за двама души даде над 500 лева за домашно лечение, без да са включени снимки, изследвания и т.н. Да не говорим, че вече месец се влачат с кашлица и говорят още носово. А пиха по два антибиотика....

Ти си ти. Те са те. Защо ти си така, а те са така е индивидуално. С увереност да се говорят неща за лекарство, което не е безвредно при неправилна дозировка, примерно, е некоректно.
И може саркастично да подмятат за “едното мнение”, ама голяма случайност. Някой решил в 11 да търси в Гугъл с дадена дума и попаднал на Бг Мамма и решил да пише.

# 20 057
Lechugitka, звучиш като някой търговски представител. Какъв е тоя зор да убедиш хората тук в ползите на някакво лекарство?

# 20 058
  • пустинята Гоби
Някои хора си мислят, че когато споменат в тезата си ВМА и немски протоколи, изведнъж ще станат по-убедителни. Не, не сте убедителни. И крясъците, простотията и обидите не ви правят по-умни, точно обратното.

# 20 059
Някои хора си мислят, че когато споменат в тезата си ВМА и немски протоколи, изведнъж ще станат по-убедителни. Не, не сте убедителни. И крясъците, простотията и обидите не ви правят по-умни, точно обратното.

Не мога да разбира защо толкова настървено се нахвърляте върху хората, които пишат за ивермектин. Това е форум, предполага споделяне на личен опит и информация, а не място за лекарски предписания. Самият факт, че има толкова разнопосочни мнения за препарата, и в медиите и в лечебните протоколи, предизвиква интерес. Дайте възможност спокойно да се изложат всички мнения, а решението оставете на лекарите, които лекуват болните. И на хората, които се лекуват. Без обиди и квалификации.

# 20 060
Вижте, не е нужно да се карате, реално (по света и у нас ) за едно и също нещо се изписват често пъти различни лекарства (или някаква комбинация ), и да, на някои помагат, за други е неутрално, за някои е фатално...същото което е помогнало пък на някой.
Нещата с леченията не са еднопосочни защото и организмите не са еднакви.
За това и се казва че бъдещето на медицината е в индивидуално лекарство за всеки отделен индивид, ама не сме го достигнали още това бъдеще.
Реално би трябвало предварително всеки пациент да се изследва много подробно и едва след това да му се изписват лекарствата, ама в нашата реалност засега няма начин (е, с няколко изключения за специални хора ).

# 20 061
  • пустинята Гоби
Не се нахвърлям настървено върху лекарството, за пръв път се обаждам, а то се дискутира от доста време.

И аз съм против обидите, никога не съм ги използвала, особено първа. Малко в повече обаче ми дойде невъзпитаното и агресивно отношение, което не може да проследите, защото е заметено.

# 20 062
Дънди, не ти толкова висок Д Димер.
Ще се оправи.
Моят беше тройно по-висок.
Пулсът е нормално да е висок, като си с пневмония. Не си вдигай много дозата на ББ.
И той ще се нормализира.
Съболезнования за свекърва ти...
На вас бързо подобрение пожелавам!

# 20 063
  • в джунглата
Благодаря Дева, дозата ББ го вдигнах двойно и включих магнезий с надеждата да е поне до 110. Взеха майка в болница, дано и аз не стигна до там.....

# 20 064
niama_me Аз го пих в началото на март този ивермектин, при доказан ковид. Щях да се хваля снощи, че този цикъл ми е като в ученическите години - потоп. Но, изобщо не ми е минала мисъл, че може да е от него, защото изпих грандиозно количество антистенокардин и натаспин.

Моята свекърва е хремава, след като зълва ми беше контактна в петък, ама тестът беше с много лека черта, вторият само с една - т.е отрицателен. Викам й, направи си тест, еми не, аз съм само хремава, нали преди няколко месеца бях пак хремава и не беше ковид. Баси хората като се пазят са много изпълнителни, но като реално нещата започват да им се случват на главите и минават във фаза на отрицание. Днес зълва ми е с главоболие, ама няма нищо общо разбира се. Направо съм почти убедена, че са положителн- дано бъркам, дано.

# 20 065
Въпросът ми най-вероятно и уникално глупав, обаче една позната, изкарала вече вируса, ме хвърли във филма, че доказани + могли да си прехвърлят вируса един на друг и затова било хубаво да стоят в отделни стаи? Та това вярно ли е?

# 20 066
Ако са различни щамове..що да не?
Изобщо това да се буташ в болен без нужда, не го одобрявам и разбирам.

# 20 067
Е, предполагам, че като живеем заедно сме болни от един щам.
Ами стана инцидентно, просто при разминаване усетих дъхът на майка ми в лицето ми. Естествено веднага изядох един резън лимон със сода.

# 20 068
Хаха ами сигурно звучи като шега, но питам наистина сериозно.
Ние сме трима болни вкъщи и въпреки това гледаме да не седим много на едно място заедно, защото както казах една позната каза, че вирусът се прехвърлял дори между болни и един вид вирусният товар ставал по-голям.
Знам,че звучи налудничаво, но аз да питам все пак.

# 20 069
Хаха ами сигурно звучи като шега, но питам наистина сериозно.
Ние сме трима болни вкъщи и въпреки това гледаме да не седим много на едно място заедно, защото както казах една позната каза, че вирусът се прехвърлял дори между болни и един вид вирусният товар ставал по-голям.
Знам,че звучи налудничаво, но аз да питам все пак.
Изобщо не е налудничаво...! Когато имаш хрема кърпите се сменят на всяко духане, за да не връщаш наново секрет с вируси. Отделно всеки е на различен етап оздравяване...

Общи условия

Активация на акаунт