Сблъскахте ли се " челно " с коронавируса?

• 3 290 862
  • 50 335
  •   2
Отговори
# 20 265
А има ли реално как да живеете отделно, че да не се заразиш? Отделни стаи?
Антигенните тестове не го ли приравниха с ПСР?

# 20 266
  • в кукувиче гнездо
Ако се заразиш, ваксината само би помогнала
Това изобщо не е вярно. Само за пример - съседско семейство. Слагат си ваксина на Пфайзер, първа доза, в петък миналата седмица. Вечерта мъжът вдига висока температура. Три дни е парцал, не може да стане от леглото, не яде, температурата не се повлиява. Три дни е така до понеделник. Синът му е лекар. Усеща се, че нещо не е наред,но е вече късно. С двустранна пневмония е. И двамата веднага пият ивермектин, съжалявам, че го споменавам, че има чувствителни по темата. И въпреки това той бере душа в инфекциозна болница. Жена му е само без обоняние.

# 20 267
В този случай ваксината не може да помогне, но едва ли е навредила. Той е бил заразен преди нея.

# 20 268
  • София
Детето е при родителите ми само аз съм я виждала скоро, за нещастие жилището ни е двустайно и няма как да се изолирам, но мисля да си направя и аз пср и евентуално при отрицателен ще се отделя в друг апартамент, лошото е че там живеят възрастните ми родители и се чудя изобщо дали да ходя там. Много тъпо. Дано поне детето не се разболее и родителите ми, пък ние ще го изкараме явно. Малко минорно, но какво да се прави. Аз си ходя без маска с този - антигенен се успокоих, обаче болките в очите ми дойдоха множко... и се отделих в др.стая. Силно се надявам да не е Ковид......

# 20 269
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Това изобщо не е вярно. Само за пример - съседско семейство. Слагат си ваксина на Пфайзер, първа доза, в петък миналата седмица. Вечерта мъжът вдига висока температура. Три дни е парцал, не може да стане от леглото, не яде, температурата не се повлиява. Три дни е така до понеделник. Синът му е лекар. Усеща се, че нещо не е наред,но е вече късно. С двустранна пневмония е. И двамата веднага пият ивермектин, съжалявам, че го споменавам, че има чувствителни по темата. И въпреки това той бере душа в инфекциозна болница. Жена му е само без обоняние.

Ваксината не съдържа нищо, от което може да се зарази с Ковид. Няма вирусно РНК в нея, само на антигена. В случая, би помогнала на тялото да изгради антитела и да пребори вируса...

Много се изненадвам, че толкова време след появата на ваксината, още някои хора не са наясно

# 20 270
Вече съм отчаяна. След 19 дни антибиотици и леко протичане на болестта Т ми е 37. Днес ми е 26ти ден от първия симптом.  На снимката последно дроба беше чист. Сатурация 96, 97. Незнам дали да не изпия още един антибиотик. Личната ми го влючи към втория, ама аз нещо се уплаших от това. Имали ли сте след толкова време и лекарства такава температура?
Субфебрилна температура може да поддържате и 6 мес. след вирусна пневмония,

# 20 271
Здравейте!
Бихте ли ми препоръчали антигенен тест пт аптеката? Коя марка е най-надежданата?
Свекърва ми от четвъртък беше с температура и разстройство, днес ни съобщи, че цял до обяд е имала обилно потене цял до обяд без температура, но била изключително изморена?
Леко дтаскане на гърлото през нощта и сега говори на нос.
Мисля, че антигенен тест би трябвало да я хване, това се пада трети ден симптоми.
Не искаме да чакаме до понеделник, защото вече нямам вяра на лични лекари, след като отвсякъде чувам как ЛЛ препоръчват да не се правят каквото и да е тестове, защото не били надеждни съветват пациентите да си седят вкъщи... Ама тези хора ще продължат да посещават магизини, аптеки и тн.
Предварително ви благодаря!

# 20 272
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Няма ли личен лекар? Обадете се...и може би, щом се поти ще трябва да направите снимка.

Иначе започва с дращене в гърлото

# 20 273

Ваксината не съдържа нищо, от което може да се зарази с Ковид. Няма вирусно РНК в нея, само на антигена. В случая, би помогнала на тялото да изгради антитела и да пребори вируса...

Много се изненадвам, че толкова време след появата на ваксината, още някои хора не са наясно
Вие участвахте ли в създаването на ваксината, та сте убедена в това, което твърдите? Уфффф, така като започнете да се изказвате като последна инстанция......
Мното хора знаят и това, че не са на вашето мнение не ги прави незнаещи......

# 20 274
  • Другата България
Разбира се, че не винаги започва с "дращене в гърлото".
И разбира се, че ваксината няма да помогне ако не е минало достатъчно време.
Няма и да навреди.

# 20 275
Бихте ли се обосновала  по какъв начин би помогнала?

# 20 276
  • София
Бихте ли се обосновала  по какъв начин би помогнала?
Ваксината не те предпазва от вируса,но ти помага да го изкараш по-леко.Но има и изключения де.

# 20 277
  • Там,където се събуждам щастлива.
Ох, някои неща наистина ли са толкова трудни за осмисляне или провокации някакви? Едно и също...

# 20 278
Оффф, lechugitka, чети внимателно. Съпругът не е ваксиниран, само съпругата. От зор да си рекламираш лекарството,не четеш като хората.
Чети ти внимателно. Ако можеш. Въпреки лекарството е супер зле. Анадън ма?
Ох, рева от смях. Представям си каква картинка си на живо....без лоши чувства. 🤣🤣🤣

# 20 279
Няма ли личен лекар? Обадете се...и може би, щом се поти ще трябва да направите снимка.

Иначе започва с дращене в гърлото
Има, но утре е неделя и няма да вдигне.
Лошото е, че те са хора които трудно се навиват за каквото и да е, не иска да ходи да се тества в пирогов примерно утре и поне с теста от аптеката да знаем дали е това.
Свекър ми е доста рисков, с ХОББ, миналата година имаше тромб в крака иии така.
Тя отделно е с високо кръвно и най - много ме е яд, че не пожела в петък да се обади на личната, дори и че се е "чувствала добре "...
За снимката е ясно, стига да успеем да я убедим да стигне до някакъв лекар, какъвто и да е...

Общи условия

Активация на акаунт