Сблъскахте ли се " челно " с коронавируса?

• 3 290 683
  • 50 335
  •   2
Отговори
# 20 280
Вече съм отчаяна. След 19 дни антибиотици и леко протичане на болестта Т ми е 37. Днес ми е 26ти ден от първия симптом.  На снимката последно дроба беше чист. Сатурация 96, 97. Незнам дали да не изпия още един антибиотик. Личната ми го влючи към втория, ама аз нещо се уплаших от това. Имали ли сте след толкова време и лекарства такава температура?

не се притеснявайте. възможно е това да ви е телесната температура. На млади години след операция трябваше да си следя темепартурата и  беше все между 37 и 37.4. Ходих на какви ли не лекари, пуснах какви ли не изследвания, докато еднта от лекарките не ми каза просто да скрия термометърът и да не я меря повече.. е това се оказа най-добрия съвет. До ден днешен съм с такава темепература - явно на някои хора е просто по-висока възможно е това да е случая и при вас. Ако си чувстване добре - значи няма проблем Simple Smile

# 20 281
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога

Ваксината не съдържа нищо, от което може да се зарази с Ковид. Няма вирусно РНК в нея, само на антигена. В случая, би помогнала на тялото да изгради антитела и да пребори вируса...

Много се изненадвам, че толкова време след появата на ваксината, още някои хора не са наясно

Вие участвахте ли в създаването на ваксината, та сте убедена в това, което твърдите? Уфффф, така като започнете да се изказвате като последна инстанция......
Мното хора знаят и това, че не са на вашето мнение не ги прави незнаещи......

Това не е мнение, а факт.

# 20 282
  • Другата България
Вече съм отчаяна. След 19 дни антибиотици и леко протичане на болестта Т ми е 37. Днес ми е 26ти ден от първия симптом.  На снимката последно дроба беше чист. Сатурация 96, 97. Незнам дали да не изпия още един антибиотик. Личната ми го влючи към втория, ама аз нещо се уплаших от това. Имали ли сте след толкова време и лекарства такава температура?
19 дни антибиотици за леко протичане???
Лекар ли Ви изписа това?
И искате още заради 37 температура?
Съвет, съвсем добронамерен.
Пуснете АСАТ и АЛАТ и вземете нещо за черния дроб.
И спрете да мерите температура.

# 20 283
Вече има двама  колеги пред очите ми, ваксинират се и след първа доза , Ковид. Но НЕ Е ОТ ВАКСИНАТА. Имали са контакти седмица преди нея, и просто се развива заболяването, провокирано от ваксината. Оправиха се и двамата, ВАКСИНАТА не те заразява.

# 20 284

Ваксината не съдържа нищо, от което може да се зарази с Ковид. Няма вирусно РНК в нея, само на антигена. В случая, би помогнала на тялото да изгради антитела и да пребори вируса...

Много се изненадвам, че толкова време след появата на ваксината, още някои хора не са наясно

Вие участвахте ли в създаването на ваксината, та сте убедена в това, което твърдите? Уфффф, така като започнете да се изказвате като последна инстанция......
Мното хора знаят и това, че не са на вашето мнение не ги прави незнаещи......

Това не е мнение, а факт.
Факт, понеже го твърдите вие или е научно обосновано. Не става ясно.....

# 20 285
Ясното е, че ваксинирането при толкова интензивно вихреща се пандемия не е най-удачното начинание.
Просто няма друго.

# 20 286
  • Другата България
Вече има двама  колеги пред очите ми, ваксинират се и след първа доза , Ковид. Но НЕ Е ОТ ВАКСИНАТА. Имали са контакти седмица преди нея, и просто се развива заболяването, провокирано от ваксината. Оправиха се и двамата, ВАКСИНАТА не те заразява.
Разбира се.
Но и не помага за каквото и да е, ако не е минало достатъчно време.
Да не говорим за "помощта за антитела".

# 20 287
Ясното е, че ваксинирането при толкова интензивно вихреща се пандемия не е най-удачното начинание.
Просто няма друго.
друг вариант май нямаме. То ако чакаме, да мине, няма да има нужда от ваксини. А кога ще мине и колко жертви ще вземе?

# 20 288
Добър вечер на всички. Пак идвам за съвет и подкрепа. Преди малко не съобразих, че не трябва да вдигам тежко и носих чувал с кучешка храна 10 кг. от колата до вътре и сега имам чувството, че започна единия крак  от коляното нагоре ( бедрото) първо отпред, а сега и отзад да ме боли нещо като спазми като че ли и съм много изплашена да не съм си докарала проблем - някой тромб или нещо друго. Вие как мислите възможно ли е или си въобразявам. Вече наистина психически не издържам, а  съм и сама вкъщи, че ММ е в болница и много ме е страх.

# 20 289
Добър вечер на всички. Пак идвам за съвет и подкрепа. Преди малко не съобразих, че не трябва да вдигам тежко и носих чувал с кучешка храна 10 кг. от колата до вътре и сега имам чувството, че започна единия крак  от коляното нагоре ( бедрото) първо отпред, а сега и отзад да ме боли нещо като спазми като че ли и съм много изплашена да не съм си докарала проблем - някой тромб или нещо друго. Вие как мислите възможно ли е или си въобразявам. Вече наистина психически не издържам, а  съм и сама вкъщи, че ММ е в болница и много ме е страх.
Въобразяваш си

# 20 290
Въобразяваш си
Дано сте права. Защото нали не трябва да се извършват физически усилия, а аз просто забравих и сега не знам как ще заспя дори от притеснение. Даже сега докато пиша като че ли усещам някакво схващане  и отдолу на самото ходило към малкия пръст. Още повече че тъй като имам алергия към аспирина пия натаспин Х за разреждане на кръвта и въобще не знам дали е достатъчно - все още не съм правила кръвнни изследвания тъй като вече уж съм добре на 11 ден от симптомите, мислех към 14 ден да отида на кръвни изследвания.

# 20 291
  • в джунглата
Добър вечер на всички. Пак идвам за съвет и подкрепа. Преди малко не съобразих, че не трябва да вдигам тежко и носих чувал с кучешка храна 10 кг. от колата до вътре и сега имам чувството, че започна единия крак  от коляното нагоре ( бедрото) първо отпред, а сега и отзад да ме боли нещо като спазми като че ли и съм много изплашена да не съм си докарала проблем - някой тромб или нещо друго. Вие как мислите възможно ли е или си въобразявам. Вече наистина психически не издържам, а  съм и сама вкъщи, че ММ е в болница и много ме е страх.
Въобразяваш си
Дано сте права. Защото нали не трябва да се извършват физически усилия, а аз просто забравих и сега не знам как ще заспя дори от притеснение. Даже сега докато пиша като че ли усещам някакво схващане  и отдолу на самото ходило към малкия пръст. Още повече че тъй като имам алергия към аспирина пия натаспин Х за разреждане на кръвта и въобще не знам дали е достатъчно - все още не съм правила кръвнни изследвания тъй като вече уж съм добре на 11 ден от симптомите, мислех към 14 ден да отида на кръвни изследвания.

И мен ме тресе същата параноя за сгъстяване на кръвта. Аз пия само ксарелто от 10мг, и в момента искам да го увелича двойно на 20мг, как мислите дали ще е добре на своя глава?
 Познатия който почина днес май е имал подобен проблем с кръвта. А и в болниците чета че изписват по 20мг.дневно? Много ме е страх много смърт около мен, и всички от средно към тежко протичане. Писна ми.... Не е ли по добре повече, да е по разредена от колкото да е гъста?

Последна редакция: сб, 27 мар 2021, 22:41 от дънди

# 20 292
Въобразяваш си
Дано сте права. Защото нали не трябва да се извършват физически усилия, а аз просто забравих и сега не знам как ще заспя дори от притеснение. Даже сега докато пиша като че ли усещам някакво схващане  и отдолу на самото ходило към малкия пръст. Още повече че тъй като имам алергия към аспирина пия натаспин Х за разреждане на кръвта и въобще не знам дали е достатъчно - все още не съм правила кръвнни изследвания тъй като вече уж съм добре на 11 ден от симптомите, мислех към 14 ден да отида на кръвни изследвания.

И мен ме тресе същата параноя за сгъстяване на кръвта. Аз пия само ксарелто от 10мг, и в момента искам да го увелича двойно на 20мг, как мислите дали ще е добре на своя глава?
 Познатия който почина днес май е имал подобен проблем с кръвта. А и в болниците чета че изписват по 20мг.дневно? Много ме е страх много смърт около мен, и всички от средно към тежко протичане. Писна ми....
Мисля, че не е редно да увеличавате дозата си сама. Доколкото съм запозната ксарелто си е лекарствен продукт и щом ви е изписан от 10 мг по - добре го приемайте така. Докато в моя случай натаспин Х нали е хранителна добавка и не знам дали  и доколко въобще има действие. Аз по принцип не съм го мислила това, но тази вечер след като пренесох чувала с храната  и започнах да усещам това схващане като че ли в крака, започнах да си мисля за тромбози и как може нещо да ми стане през нощта както съм сама. Вече наистина ми идва много вповече това, което преживявам и не знам как ще издържа.

# 20 293
  • Другата България
Ама защо се натискате да пиете химия? И още, и още?
И аз съм на Натаспин, по едно на ден. От кардиолог препоръчано.
Не си го причинявайте, психиката е от първостепенна важност, няма да ми омръзне да го пиша.
Притеснението ти вреди повече от чувала с храната на кучето, можеш да си сигурна.
Всичко ще е наред.

# 20 294

Ваксината не провокира заболяването. Просто им е дошло време да проявят симптоми. Толкова. И нищо общо с ваксината.

Общи условия

Активация на акаунт