Сблъскахте ли се " челно " с коронавируса?

• 3 290 318
  • 50 335
  •   1
Отговори
# 20 295
  • в джунглата
Сигурно сме много смешни отстрани, тотално изперкали от страх Stuck Out Tongue Winking Eye   колко го мъча това с психиката и пак не се получава.... Сълзите и притесненията взимат превез.

# 20 296
  • Germany
Валя, успокойте се! Нищо не може да ви стане от пренасянето на чувала. Ако имате изтръпване по крака, по скоро може да имате дископатия.

# 20 297
При повторно каране на вируса, дали след това ще се покажат пак антитела?

# 20 298
Сигурно сме много смешни отстрани, тотално изперкали от страх Stuck Out Tongue Winking Eye   колко го мъча това с психиката и пак не се получава.... Сълзите и притесненията взимат превез.
Дънди, ако ксарелто ти е изписано от лекар така, пии го така, с тези медикаменти шега не бива, това не е витамин.

# 20 299
  • I want it all and I want it now.
Валя, нищо ти няма. Вечерно време нещата изглеждат по страшни. 😊

# 20 300
Валя, успокойте се! Нищо не може да ви стане от пренасянето на чувала. Ако имате изтръпване по крака, по скоро може да имате дископатия.
Ами то не е изтръпване, а по скоро сега  усещам отзад вече и на двете бедра нещо като схващане, като мускулна треска. Но аз от 11 дни никакви физически дейности не съм извършвала, само съм лежала и сега си мисля, за да се успокоявам, че може и просто при пренасянето на чувала да съм се напрегнала - дано да е това и да сте права, че от пренасянето на чувала не може да стане тромбоза. Обаче от толкова стрес и притеснения вече ще се побъркам. Тези дни съм много тъжна и през повечето време си поплаквам , а вчера, когато установиха на ММ двустранната пневмония и го приеха в болницата и останах сама вкъщи цял ден съм плакала.
Сега докато пиша се замислих.... мислите ли че е възможно на 11 ден от началото на симптомите, когато вече уж нищо ми няма, да започнат да ме болят мускулите ( ММ беше със зверски болки в мускулите от първия ден обаче).

# 20 301
  • София
Добър вечер на всички. Пак идвам за съвет и подкрепа. Преди малко не съобразих, че не трябва да вдигам тежко и носих чувал с кучешка храна 10 кг. от колата до вътре и сега имам чувството, че започна единия крак  от коляното нагоре ( бедрото) първо отпред, а сега и отзад да ме боли нещо като спазми като че ли и съм много изплашена да не съм си докарала проблем - някой тромб или нещо друго. Вие как мислите възможно ли е или си въобразявам. Вече наистина психически не издържам, а  съм и сама вкъщи, че ММ е в болница и много ме е страх.

Леко понапляскайте с длани - за раздвижване - както при йога - на мен ми помага - отпуска. През нощта не знам какво друго.
https://www.youtube.com/watch?v=pvx5WOI5BGE

# 20 302
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Може един магнезий да помогне

# 20 303
Нормално е след толкова лежане от малко натоварване мускулите да се претоварят.
Направете си един чай или топло мляко и си почивайте. Всичко ще бъде наред.
Иначе ,да,може на 11 ден да се влошава положението, но от това което описвате за мен Всичко ще бъде наред.
Понякога просто всичко ни идва наведнъж и в повече!

# 20 304
Благодаря на всички за успокоението и съветите. Дано не е нищо лошо и дано не се влошавам, защото наистина като че ли всичко беше преминало и сега ако  се влоша направо вече напълно ще се отчаям.

# 20 305
  • Там,където се събуждам щастлива.
Благодаря на всички за успокоението и съветите. Дано не е нищо лошо и дано не се влошавам, защото наистина като че ли всичко беше преминало и сега ако  се влоша направо вече напълно ще се отчаям.

Имате ли хоби? Препоръчвам ви да се отдадете на него.

# 20 306
Моля ви, не си вдигайте сами дозите на Ксарелтото, нито си го изписвайте сами. Това е сериозно лекарство.
И за дамата питала по-горе - не, не е по-добре да е по-разредена кръвта. Тогава има риск от неконтролируемо кървене.
И аспиринът не е безобиден, не го пийте на гладно, по възможност, при дълъг прием.

# 20 307
  • София
valia86, ако ще те успокои, втората седмица от карантината вече изобщо не ме свърташе на едно място и си тренирах вкъщи с гирите, яка мускулна треска си докарвах. Това още преди да разбера, че d-dimer-а ми е 5 пъти над нормата. И против тромбози дори са препоръчителни леки упражнения, разходки, но не и голямо и продължително натоварване. Както го описваш, баш си е нещо като мускулна треска. Аз пия и Фиброзим, той също е хранителна добавка, спокойно може и него да пиеш, ако към него нямаш алергия.

# 20 308
Благодаря на всички за успокоението и съветите. Дано не е нищо лошо и дано не се влошавам, защото наистина като че ли всичко беше преминало и сега ако  се влоша направо вече напълно ще се отчаям.

Имате ли хоби? Препоръчвам ви да се отдадете на него.
За съжаление нямам хоби, тъй като покрай работата ми все не ми оставаше много време, а в почивните дни предпочитах да си почивам, да гледам телевизия, да посетим родителите ми и сестра ми, които живеят в друг град. Само че сега дори и телевизия не ви се гледа. Не мога в нищо да се съсредоточа. Не ми се занимава и с домакинска работа( а имам и шкафове и гардероби за подреждане). Само за болестта мисля и то все песимистично. Знам че това не е хубаво, но е по- силно от мен. Аз по принцип съм хипохондрик и откакто започна пандемията съм много изплашена. Миналата година от стрес отключих някакви алергии - подувания на лицето. После около два месеца имах световъртежи ... страшно беше. И сега когато се заразих въпреки че толкова се пазих и заразих и ММ можете да си представите какво ми е. А и в момента сама вкъщи.. много е тъжно.

# 20 309
Спокойно, и това ще мине и ще замине.

Общи условия

Активация на акаунт