Сблъскахте ли се " челно " с коронавируса?

• 3 285 338
  • 50 335
  •   1
Отговори
# 20 775
Това го прочетох, да, ама прочетох и всички останали твои коментари (нищо, че не отговарям на всеки по отделно). Смятам, че не само аз разбрах, че си против антибиотиците, против антипиретиците и против болниците, от нещата, които написа. Или не се изразяваш ясно, или не разбирам какво целиш. Но каквото и да е то, може да коства нечий живот. Роузи.

# 20 776
Масло от чаено дърво ?
Една потребителка имаше намерение да добавя в пералнята масло от чаено дърво, като средство за дезинфекция.
Господи, дай ми сили...! Rolling Eyes И счита, че чаеното дърво е по силен дезинфектант от праха за пране? Понякога не вярвам, че е истина.... всички глупости, които се изписват тук...!

# 20 777
Диорела, вие не го ли карахте?

# 20 778
  • Mediterraneo
Изпуснах темата, затова направо ще питам. Какви са преобладаващите симптоми на КВ в момента?
ММ току що вдигна Т 37,4, от 3 дни е с лека хрема. И се чудя дали е настинал, както той твърди, или се е заразил.

Какво ще рече в момента? Симптомите при всеки са различни и варират много.

# 20 779
DeVa® - Карахме нещо, октомври, ноември, но не се доказа с тестове -MM с PCR , аз с антигенни + 1 за антитела IgG.
Така, че най-вероятно сме карали друго по същото време.
А сега се чудя дали го подкарва КВ, че ще закъсаме, при мен нали е голямото пазене....

Тарталета, ще рече, че преди месец ЛЛ ми каза, че тогава преобладаваха  стомашно чревните симптоми. Сега може да е различно, затова попитах.

# 20 780
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Ами, обадете се на личния и идете да си направите PCR

# 20 781
Не искам да ви отчайвам, но вече го пиша за кой ли път, всеки сопол в условия на пандемия е потенциален Ковид. Ако искате да сте сугурни - тест.
Дориела, преобладава хрема с течащ нос и температура. За разлика от зимния вариант, при който повечето нямаха хрема.

# 20 782
ЛЛ сега как назначават тест? Трябва ли да има поне 4 симптома, че по едно време такива бяха критериите, които им спуснаха?
На неговия ЛЛ няма как да се обадим.

mimi.7299 и аз изхождам от това, за да питам. Просто попитах какви са преобладаващите начални симптоми в момента - стомашните, или хрема ?
mimi.7299, сега виждам допълнението, ясно, благодаря! А Т висока, или субфебрилна?

# 20 783

mimi.7299, сега виждам допълнението, ясно, благодаря! А Т висока, или субфебрилна?
При всеки различно, но като ги слушам май повечето тръгват с ниска...поне болните около мен!

# 20 784
аз вече не смея да се изказвам но средно:
3 дни ниска
5 дни над 37
5 над 38
после, ако всичко е наред- оздравява, ако не...

Следиш го, записваш всичко и се съветваш с наличен лекар

# 20 785
mimi.7299,Роузи ,  благодаря отново! Значи хич да не ми развива теории, че времето било променливо и е настинал.
От кой ден да броим 4 дни от първи симптоми - от хремата, или от Т,  т.е. дали утре теста ще е коректно направен?
Сега ЛЛ PCR ли назначават, или бърз антигенен?

Откакто се охремави ( 3 дни) мерим Т - 36,9 - 37.

ПС Ох, дано не е КВ, че и аз съм се влошила, само правя астматични пристъпи от няколко седмици, кашлям здраво, алергията ми се е активирала, даже днес говорих да ходя на алерголог.

# 20 786
Диорела, пуснете тест. За PCR не чакайте повече - може още утре да даде проба. На мен ми отчете положителен резултат преди всякакви симптоми в гърло/нос. ЛЛ може да даде направление и дистанционно - ще Ви трябва само номерът, за да го представите в лаборатория. Не е нужно да ходите до кабинета на лекаря.

При доста хора заразени с британския щам, ковид започва с хрема и субфебрилна температура.

# 20 787
Да, ако си вдигне телефона. Simple Smile

# 20 788
Нашата лична лекарка ми изпрати номер на код за PCR тест. В лабораторията въвеждат номера и им излиза името ми. Плащахме само потребителска такса, която е 2 лв./ някъде може 6 лв. да е/
При всеки са различни симптомите. При съпругът ми е с температура, ниска, и почна антибиотик.
Аз имам само стомашни симптоми, безапетитие, горчив вкус, изчезнало обоняние и не пия антибиотик.
Днес съм 8 ден, но едва вчера правих теста. Днес усещам миризми вече, нямах 3 дни обоняние само.

# 20 789
Това е само ориентировъчно, да знаеш какво да очакваш, при някои хора си се развива точно така, при други не... вие си се познавате

Общи условия

Активация на акаунт