Сблъскахте ли се " челно " с коронавируса?

• 3 340 319
  • 50 335
  •   3
Отговори
# 22 620
Здравейте, имам следния въпрос към тези, които са лежали в ковид отделението в Токуда, по колко лв на ден се таксува престоя? Извинявам се за въпроса, но бабата на мъжа ми вече 20 дена е там и искаме да се ориентираме каква сума горе долу ще ни искат ако скоро я изпишат....
Предварително благодаря и скорошно оздравяване на всички.
По закон се дължи потребителска такса, която е около 6 лв. на ден при престой в болница. При това само първите 10 дни (не съм много сигурна за броя). Следващи дни престой в която и да е болница за същата година е без потребителска такса. За това трябва да се пази документа за плащането.
Но може и да има неприятна изненада и частната болница да реши, че иска пари за нещо друго. Калинка може да каже със сигурност.

# 22 621
Здравейте! Извинявам се за глупавото включване, но може ли да помоля някой запознат да коментира резултатите ми за антитела, дали са добри показателите? Нямам нужните познания, а и също виждам, че в различните лаборатории има различни референтни стойности, затова малко се обърках. Благодаря предварително!

Скрит текст:

# 22 622
Здравейте! Извинявам се за глупавото включване, но може ли да помоля някой запознат да коментира резултатите ми за антитела, дали са добри показателите? Нямам нужните познания, а и също виждам, че в различните лаборатории има различни референтни стойности, затова малко се обърках. Благодаря предварително!

Скрит текст:
Чудесни са, аз по същата скала имах 32.

# 22 623
Маргарита, моите най-искрени съболезнования! 😢Бъди силна! ❤️

Моите две момичета от 02 през ноща са с повръщане и разстойство🙄Ние се разболяхме от  Ковид още в края на февруари, но те нямаха никакви симптоми и не ги тествахме. Батко им беше положителен, но сега се чудя дали те не го карат с тези симптоми... 🙄Край няма тази напаст! 😐
Димяни внимавай за MIS-C.

# 22 624
Рори, сякаш скоро пак имаше съмнения Sad Много съжалявам, че пак имаш симптоми. Не се ядосвай на бащата, пробвай различни трикове, вярвам знаеш за обезводняване какво. Ако се влошиш, викай линейка да ти влеят банка, бърз тест и терапия.
Хепи, така е. През февруари пак имахме вирус в къщи, но при всички мина доста по-леко. Тогава правих домашен тест с гърлен секрет и беше отрицателен.
Не се сърдя на ММ за това, че е донесъл вирус, а затова че не иска да се тества и така да помогне за моята диагноза. С това гадене от всичко, кой знае кога ще мога аз да си взема секрет за тест.

# 22 625
  • София
Рори, така като чета какво пишеш, все повече си мисля за това да се обадиш на лекар евентуално да ти влеят нещо за повръщането, антибиотиците и обезводняването.  Щом не успяваш да задържиш нищо как ще си пиеш лекарствата?

# 22 626
# 22 627
Здравейте, имам следния въпрос към тези, които са лежали в ковид отделението в Токуда, по колко лв на ден се таксува престоя? Извинявам се за въпроса, но бабата на мъжа ми вече 20 дена е там и искаме да се ориентираме каква сума горе долу ще ни искат ако скоро я изпишат....
От шефката ми знам, че не е плащала нищо, освен за леглото. Тя беше доста изненадана, но това беше преди няколко месеца.

# 22 628
Рори защо гърлен секрет, направи бърз тест със секрет в носа. Аз така взех пробата на майка, само от носа.

# 22 629

Дължи се такса по 5.80 на ден, но само за 10 дни годишно. Другите не се плащат, ако ходи в друга болница пак, няма да плаща.
Обаче Токуда имаха такса вход 250 лв. За Кардиологията знам със сигурност, не знам за другите отделения дали е така.

Момичета, днес ми е лош ден.
Скрит текст:
Да стиснем палчета за Диорела! Hands Pray
Имала е тежък пристъп и не звучеше добре. Има съмнения за БТЕ. Sad

# 22 630
  • Там,където се събуждам щастлива.
По закон се дължи потребителска такса, която е около 6 лв. на ден при престой в болница. При това само първите 10 дни (не съм много сигурна за броя). Следващи дни престой в която и да е болница за същата година е без потребителска такса. За това трябва да се пази документа за плащането.
Но може и да има неприятна изненада и частната болница да реши, че иска пари за нещо друго. Калинка може да каже със сигурност.

Ние платихме 150 лв. Сестра ми каза, че са й казали, че толкова е таксата за всички.
Беше приета през Спешното и стоя 3 седмици в Ковид и Кардиология. Следващите две седмици в рехабилитацията ние плащахме (една по пътека и една ние изцяло).

# 22 631
DeVa®, какво е БТЕ?

# 22 632
  • Другата България
Белодробна тромбоемболия.
Стискам палци всичко да е наред, ще бъде, знам.

# 22 633

Не съм Дева, но БТЕ е белодробна тромбоемболия.

Стискам ѝ палци. Ще се оправи, сигурен съм.

# 22 634
И от мен палци за Диорела. Ще се справи!

Общи условия

Активация на акаунт