Сблъскахте ли се " челно " с коронавируса?

• 3 310 559
  • 50 335
  •   2
Отговори
# 26 955
Може би зависи от болницата. Мъжът ми носо веднъж на познат,но не беше надписал и му направиха забележка.

# 26 956
Така е, в найлонова торбичка и да е надписана.
Достъпът не само не е свободен, а няма никакъв достъп на външни лица.
Добре е да се преценява какво да се носи - да са предимно неща, които после могат да се изперат или измият добре със сапун, а торбичките се събират в една по-голяма и чиста, връзват се и се хвърлят. По-добре да няма сакове и т.н., които трудно се перат. След болницата това, което не може да се измие, се карантинира за седмица. Сега има слънце и карантинирането навън е лесно. Аз ги карантинирах за доста по-дълго време.

Последна редакция: чт, 12 авг 2021, 00:33 от Diorela

# 26 957
И аз знам че може да се носи храна. Ама как става във въпросното отделение не знам.

# 26 958
Навсякъде е идентично - надписана торба - име, етаж, стая. Предава се на входа на санитарката, като обикновено за сутрин и следобед има уточнено време, през което може да се остави.

# 26 959
  • София
Бързо оздравяване на малката душичка. Та тя си е още почти бебе.

# 26 960
  • Варна
Бързо оздравяване желая! За съжаление много отдавна стана ясно, че децата не винаги боледуват леко, за съвсем малките да не говорим.

# 26 961
Бързо оздравяване на детенцето!

За безсънието по време на КОВИД.
Може би има значение терапията.
Аз много спях, обичам да спя, но тогава ми направи впечатление, че имах повишена сънливост.

# 26 962
  • Буркина Фасо
и аз съм от безсънните. ама така е от години.
явно короната ми е на гости от много време насам. Smiley

# 26 963
Не само, че не можех да спя, но и да лежа не можех когато пулсът ми беше 45-57.

# 26 964
Не само, че не можех да спя, но и да лежа не можех когато пулсът ми беше 45-57.
Аз имах същия пулс, но сам си се възстанови.

# 26 965
Щастлива мама, бярзо оздравяване на близките ти и бързо възстановяване!
Вчера детето ме пита дали съм пияна,залитам, нямам сили.
Другата седмица вече си пускам изследвания

# 26 966
При Ковид CRP -с реактивния протеин покачва ли се?Кои показатели се променят и може ли да се ориентираме по крьвната картина дали има Ковид?

# 26 967
На мен ЛЛ ми пусна СУЕ и беше завишено. После, след около 40 дни правих ковид пакет с определени от лабораторията показатели и там вместо СУЕ има С реактивен протеин. Около 40 дни след първи симптом ми беше в норма този показател

# 26 968
  • Варна
Няма как да се ориентираш по кръвната картина дали е ковид или друг вирус според мен. Каквото и отклонение да даде може да се дължи на сто други причини. А при вирус в началото е по-вероятно и да няма отклонения.

# 26 969
  • Sofia
За храната. При майка ми не допускаха. Виждала съм да връщат солети. Аз увивах яденето в дрехи. Слагах  минерална вода и казвах ,че това само пращам.

Общи условия

Активация на акаунт