Сблъскахте ли се " челно " с коронавируса?

• 3 310 434
  • 50 335
  •   2
Отговори
# 26 940
Аз ползвах този

и показа вярно за мен.

# 26 941
  • Ланкър, планините Овнерог
Е, аз каквото има в аптеката. Съмнявам се да има избор. По път са ми Софармаси и Субра.

# 26 942
Няма ли възможност , ако сте от голям град да отиде и да си направи ПСР?

Има и други вируси

# 26 943
  • София
Има ли някой тежко безсъние, като постковид оплакване?
Нищо не помага засега, мелатонин, успокоителни,мента, глог и валериан... Нищо!
Дайте съвет, ако сте успели да се справите някак си!!!

Бързите тестове, които направиха от бърза помощ на родителите ми вкъщи, бяха тато тези, които Рори72 е показала. Мисля, че са доста точни, но е важно много добре да се бръкне и в двете ноздри надълбоко.

# 26 944
  • София
Магнезии пиеш ли ако не пробвай и с него по едно хапче преди лягане.

# 26 945
Ако приема КС в по-големи дози, безсънието вероятно е от тях. Също и стрес от всичко, което преживявате.

# 26 946
  • Ланкър, планините Овнерог
Направихме теста, смятам, че добре бръкнах, насълзиха й се очите. Отрицателен е. Явно е някой летен вирус, сега разбирам, че предните дни е имала и разстройство. Не е излизала от в къщи от миналата седмица.
Кира, има много лаборатории около нас, но такива тестове гледам, че сутрин правят, а и съм запомнила, че PCR-а е най-верен около третия ден от симптомите.

# 26 947
Моя тест го правих с материал от гърлото сутринта, когато не съм яла и пила вода, на 8 ден от първия за мен симптом и 10 от първите симптоми на детето и ММ.

# 26 948
  • Бургас
Преди седмицата синът ми се оплака от болка в гьрлото, последва лека температура и хрема, след три дни и на мен гърлото ми стана жива рана, направих домашен тест - отрицателен, синът отказва да се тества,  иначе и двамата сме с ваксини, та се чудя може ли да е ковид или просто е летен вирус, има ли някакви кръвни изследвания, които мога да направя

# 26 949
Докато бях на КС спях по 2-3 часа на денонощие и не усещах липсата на сън. После се нормализираха нещата.

# 26 950
Когато карах ковид, заспивах около 4 сутринта. По принцип заспивам доста късно, но чак в 4 не. Не можех да заспя, особено в дните с тежест в гърдите, махаше се само като спя леко седнала, но така пък беше зор да заспя. Но наваксвах като доспивах до 12 и "ставах" за антибиотика.

Иначе после ми трябваха 1-2 месеца след ковид да си върна нормалното заспиване.

# 26 951
Съболезнования на всички загубили близък от този коварен вирус и кураж на всички , които се борят с него!
Семейството на племенницата ми е с ковид. Днес са приели малката на 1г 7м в болница с пневмония. При нея много бързо е слязло в дрбчетата. За два, три дни. До тук, че децата го карат леко.
Питането ми е към тези които да имали близки в ковид отделения, как доставяте храна?
Сутринта ще нося на майката пакетирана храна и вода. Дали ще ги приемат на входа се чудя

# 26 952
В болницата, в която бях, асансьорът стигаше до долу и там предаваха на санитарката, каквото ми носят. Имаше май някакви часове, в които може да носят.

Искрено ви желая, всичко да мине бързо и по-леко!!!

# 26 953
  • При семейството си
Съболезнования на всички загубили близък от този коварен вирус и кураж на всички , които се борят с него!
Семейството на племенницата ми е с ковид. Днес са приели малката на 1г 7м в болница с пневмония. При нея много бързо е слязло в дрбчетата. За два, три дни. До тук, че децата го карат леко.
Питането ми е към тези които да имали близки в ковид отделения, как доставяте храна?
Сутринта ще нося на майката пакетирана храна и вода. Дали ще ги приемат на входа се чудя

Изчакайте те самите да се ориентират и да ви кажат от какво и имат ли нужда от нещо. До Ковид отделение не би трябвало да има какъвто и да е свободен достъп.
Бързо и безпроблемно да се възстановят.

# 26 954
Разболях се тежко от Ковид, 10 дни бях в болница с двустранна пневмония. През Март, загубих обоняние 3дни след симптомите и да ви кажа все още на моменти не усещам разни миризми, вкус не съм губила.

Общи условия

Активация на акаунт