Сблъскахте ли се " челно " с коронавируса?

• 3 339 536
  • 50 335
  •   1
Отговори
# 29 595
Разбрах от 112 къде мога да ползвам ковид зона във Варна уж безплатна и денонощна.Казах че не вдига личната и те казаха че и без зелен коридор може да отива.Сега проблема е как ще отидем.Той казва че не може да шофира.Такси ъпсурд да ни закара...

Защо? Според мен, и съдейки поне в Сф колко таксита има пред болниците, те редовно возят пътници с ковид, на задната седалка, с маски, плексиглас и отворени прозорци. Няма как, с това си изкарват парите за хляба.
Стига мъжът ви е да е в състояние да ходи.
Обадих се в една таксиметрова компания да питам.Тя беше супер учудена като я питах дали возят ковид болни.

# 29 596
Разбрах от 112 къде мога да ползвам ковид зона във Варна уж безплатна и денонощна.Казах че не вдига личната и те казаха че и без зелен коридор може да отива.Сега проблема е как ще отидем.Той казва че не може да шофира.Такси ъпсурд да ни закара...

Защо? Според мен, и съдейки поне в Сф колко таксита има пред болниците, те редовно возят пътници с ковид, на задната седалка, с маски, плексиглас и отворени прозорци. Няма как, с това си изкарват парите за хляба.
Стига мъжът ви е да е в състояние да ходи.
Обадих се в една таксиметрова компания да питам.Тя беше супер учудена като я питах дали возят ковид болни.
Защото масово хората не казват, че са болни, а директно си викат такси и не им дреме. Което според мен е страшна простотия.

# 29 597
Все пак къде ви пратиха?

# 29 598
  • София
Ами не съм сигурен, че бързата помощ може да изиграе роля на такси, а човекът очевидно има нужда от преглед. Не винаги ковид зоните са на пешеходно разстояние....
Освен навън да махнете на някое такси, не виждам как да стане. Другият вариант е приятел/съсед/преболедувал скоро да ви закара...

# 29 599
Цитат

И какво стана, изпратиха ли ви такси?

# 29 600
Все пак къде ви пратиха?

Пратиха ни в ковид зона на окръжна болница,отстрани до спешния.Там правели всичко.Сега чета че от утре щяло всичко да е безплатно.

# 29 601
Бронз, а как е мъжът ви сега?

# 29 602
и аз ( ако може ) да попитам, ваксинирани ли сте?
Пожелавам много сили и оздравяване. Hands Pray

# 29 603
38,6 температура.Сатурация 94,95.Уж ще ходим до ковид зоната.Не сме ваксинирани

# 29 604
Отивайте и не се бавете. Дръж ни в течение! На каква възраст е?

38,6 температура.Сатурация 94,95.Уж ще ходим до ковид зоната.Не сме ваксинирани

# 29 605
Отивайте! Стискам палци! Пиши после!

# 29 606
Бронз, да пие хапче и като поспадне т, тръгнете. Стискам палци и аз!
А пита ли дали сега има лекар там и дали лабораторията работи?
В Токуда вечерта нямаше пулмолог.

# 29 607
  • София
Успех, Бронз, бързо да минете и да уцелите точното лечение.
А ти как си?

# 29 608
Бронз, късмет и не се шашкай!

Намерих всички ковид центрове, но никъде не е посочено работно време. Има ли я тази информация някъде?

https://bntnews.bg/news/mz-publikuva-spisak-na-medicinskite-cent … -1167291news.html

# 29 609
  • Сф
Как започва делтата?
Честно да ви кажа, вече ми омръзна да се чудя ковид ли е, не е ли. Първо бях аз юли- не беше. Преди 10 дни  детето, тъкмо пътувахме- не беше. От вчера, на  мм му тече носа.Предполага , че е настинал, такава му е работата, но не се чувства много ок. На колегата му също течал носа. Значи, заричам се ,ако няма температура да не пускам тест , направо фалирах вече от тия тестове! Наблюдавам го, ще му направя една загрявка преди лягане по бабешки , един парацетамол да се изпоти и това е. Ваксинирани сме , без детето. Това при всеки сопол да трепериш...не е работа, а не съм филмарка и паника.За всеки случай ограничавам контактите, доколкото е възможно.

Общи условия

Активация на акаунт