Сблъскахте ли се " челно " с коронавируса?

• 3 340 437
  • 50 335
  •   2
Отговори
# 33 735
При делтата на кой ден се появиха симптомите? За тези, които знаят, че са били контактни.
Пети ден. На втория бързия тест беше отрицателен.

Последна редакция: пн, 25 окт 2021, 00:30 от BabaRosi

# 33 736
Нашата се прибра от клуб, празнували РД на приятелка. Пратих я да спи в другата къща, сега ще седи в изолация докато видим как ще цъфне клуба след някой ден.
Рози и Бодли, идете утре на тест, това е моят съвет!
Не схванах идеята, след всяко излизане ще е в карантина ли?
Месец напред да, ние сме с първа игла, само остава да лепнем вруса сега...!

# 33 737
  • Бургас
Имам въпрос за снимка и изследвания направени на 8ми ден от симптоми и положителен ПСР на близък.
Аз не виждам нищо притеснително. Вече е на ден 12 и остана само кашлица не на пристъпи и не е тежка.
Кога следва да повтори снимка и т.н
Нужно ли е да прави нова след като приключи карантината?
Скрит текст:

# 33 738
В 19ч и нещо дадох Панадол от 250 -1таб. при 38.1
След час Т вече 38.7. От тогава правя комреси с оцет , мажа гънки ..винаги е помнагало, но сега се е закотвила и не спада.
Чакам да станат 4-ри часа и ще дам Хексалгин. 30капки за 18г младеж нали е правилната доза..
Редуването на Хексалгин и Панадол също е подходящо мисля.
Толкова отдавна не се е случвало ..неспадаща Т

# 33 739
След час Т вече 38.7. От тогава правя комреси с оцет , мажа гънки ..винаги е помнагало, но сега се е закотвила и не спада.
Чакам да станат 4-ри часа и ще дам Хексалгин. 30капки за 18г младеж нали е правилната доза..

от 250 е ниска доза, защо не даде 500.

Последна редакция: нд, 24 окт 2021, 22:47 от mimi.7299

# 33 740
  • в страната на чудесата
Е, 18 годишен с панадол 250?
Дайте му Нурофен, аналгин веднага можете. 18 години ако е над 40 кила си е възрастен.

# 33 741
  • София

30 капки се равняват на таблетка и половина. Може да редуваш и с нурофен. Нурофена има и противовъзпалителен ефект.

# 33 742
Кой и къде е спрял ваксината на Модерна? Имаше случаи на негодна партида в Япония, но такива имаше и с други ваксини.

Това четох скоро.
http://www.bta.bg/bg/c/SK/id/2493302

# 33 743
Кой и къде е спрял ваксината на Модерна? Имаше случаи на негодна партида в Япония, но такива имаше и с други ваксини.

Това четох скоро.
http://www.bta.bg/bg/c/SK/id/2493302
И аз четох че някъде в чужбина /Швеция/ е спряна временно заради странични ефекти.

# 33 744
  • При семейството си
Нашата се прибра от клуб, празнували РД на приятелка. Пратих я да спи в другата къща, сега ще седи в изолация докато видим как ще цъфне клуба след някой ден.

Вие не бяхте ли И преболедували? Ако е така, едва ли ще лепнете вируса толкова лесно, пък и да го…най-вероятно няма да е толкова тежко.

# 33 745
Рози, 250 е за деца, за него  поне 500, редувай с  аналгин, може и през 5 часа.
Хексалгина май също е за малки.

# 33 746
Притесни ме информацията, че имало проблем с ваксината на  Moderna, и била спряна. Предизвиквала миокардити и перикардити.
От какво ли ще се мре,  от последствията от ваксината или от ковида? Явно все ще се мре скоро.
хепи, не беше ли медицинско лице? Честно, що за въпроси? Я да питам след преболедуване за инфаркт, инсулт и прочее.

# 33 747
  • Другата България
Ако живеехте в панелка и имахте само нея надали щеше да я изпратиш на хотел от страх да не се заразите, при все, че сте преболедували вече и имате една игла. Останала съм с впечатление, че дъщеря ти е отговорен човек, ще ме извиниш, но твоето ми клони повече към параноя, отколкото към здрав разум. Няма да си натиря детето поне аз никога, само защото ме е страх за собствената ми кожа.
Ама това съм аз.

# 33 748
Мери, ами ние сме в панелка.... само че панелката на бабини Й е също свободна - те са на село. Предстои ми ремонт при майка ми, която е на 76 и с 26 пневмонии, та съм принудена да пазя "собствената" си кожа. Аз не съм я натирила, чакаше я вечера и пуснат климатик. Blush Нищо няма да и стане на 22 да спи няколко дни сама.

# 33 749
Тя даже ще е щастлива да е сама. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт