Сблъскахте ли се " челно " с коронавируса?

• 3 340 472
  • 50 335
  •   1
Отговори
# 33 750
  • София
Именно. Не я гони на улицата, а имат други имот.

# 33 751
Тя даже ще е щастлива да е сама. Simple Smile
Абсолютна радост изрази...! Joy Не е на 2 да я дондуркам!

# 33 752
  • Другата България
Мери, ами ние сме в панелка.... само че панелката на бабини Й е също свободна - те са на село. Предстои ми ремонт при майка ми, която е на 76 и с 26 пневмонии, та съм принудена да пазя "собствената" си кожа. Аз не съм я натирила, чакаше я вечера и пуснат климатик. Blush Нищо няма да и стане на 22 да спи няколко дни сама.
Така де, ако е една казах, само тя ако ви е. Панелката, дъщерята знам, че е една.
Нямаше бабини и дядови. Blush
Не ти се бъркам, разбира се, просто ми стана странно, тя е млад човек, а ти казваш, че при всяко излизане ще я изолираш, разбирам да е някоя пройдоха, а то умно дете, учи....имай ѝ малко повече доверие и не изпадай в хипохондрични пристъпи, защото те вредят повече на психиката като цяло, отколкото ще имаш полза от дори и десет игли.
Дано ме разбереш какво имам предвид.

# 33 753
  • в страната на чудесата
Много добре си постъпва жената.

# 33 754
Мери, ами ние сме в панелка.... само че панелката на бабини Й е също свободна - те са на село. Предстои ми ремонт при майка ми, която е на 76 и с 26 пневмонии, та съм принудена да пазя "собствената" си кожа. Аз не съм я натирила, чакаше я вечера и пуснат климатик. Blush Нищо няма да и стане на 22 да спи няколко дни сама.
Така де, ако е една казах, само тя ако ви е. Панелката, дъщерята знам, че е една.
Нямаше бабини и дядови. Blush
Не ти се бъркам, разбира се, просто ми стана странно, тя е млад човек, а ти казваш, че при всяко излизане ще я изолираш, разбирам да е някоя пройдоха, а то умно дете, учи....имай ѝ малко повече доверие и не изпадай в хипохондрични пристъпи, защото те вредят повече на психиката като цяло, отколкото ще имаш полза от дори и десет игли.
Дано ме разбереш какво имам предвид.

Тук не е до пройдоха. Пандемия е. Жената е с първа доза. Риск е. Правилно е преценила.

# 33 755
Даяна, аз при такива симптоми щях да направя снимка.
А къде да отида?
В 22 ро ДКЦ ако си без записан час правят ли и преглеждат ли?
Цял ден ли може да се отиде?
Чака ли се много?
Остави 22 ДКЦ, не става. Отиди в Софиямед. От 12,30 до 14 ч имат ковид коридор на образната диагностика.

Събота, Софиямед. 2 часа чакане за регистрация , при положение, че само 6-7-8 човека са чакали за Ковид пакет (кръвни, рентген и преглед). Опашката обаче е била обща за тестовете и е имало една жена на регистратура. Часовете през супер док не значат нищо. При часове от 10 и 10:30 моите близки са се прибрали в 17:00ч. На единия след 5-6 бодения не са успели да му вземат кръв, а накрая не е издържал и се е отказал и от прегледа. Чакането за регистрация е навън. Добре че поне времето е било благосклонно.

# 33 756
  • в страната на чудесата
Не помня да съм ти искала мнението, обърнах се към Мими и тя ме разбра.
Няма нужда от клакьори при всеки разговор между двама човека.
Разговорът ви е публичен. Какво значи клакьори?

# 33 757
  • Los Angeles CA
Кой и къде е спрял ваксината на Модерна? Имаше случаи на негодна партида в Япония, но такива имаше и с други ваксини.

Франция спря бустерните а, Швеция и Финландия спря "Модерна" за хора под 30 години.

https://www.rfi.fr/en/france/20211018-moderna-s-covid-vaccine-is … r-doses-in-france

# 33 758
Ето, не са само слухове за Модерна, ама по лесно е да ме нападате.
Казвам ви, че не правят при нас трета доза с Модерна,  а с Файзер вече.

# 33 759
Не помня да съм ти искала мнението, обърнах се към Мими и тя ме разбра.
Няма нужда от клакьори при всеки разговор между двама човека.
Като искате личен разговор, има лични съобщения. Във форум всеки коментира каквото му душа сака, при спазване на правилата.
Хепи, в Исландия май беше спряна изцяло Модерна и още в една държава за под някаква възраст не се прилагаше.

# 33 760
аз, не те нападам. Знаем  и за тромбозите, за перикардитите и миокардитите. /с Астра съм, точно като гръмна новината с тромбозите/. Четем в тия теми от началото на пандемията. Публично известни данни. Знаем и честотата с която се случват при ваксина и при ковид. Мерим полза - риск. Толкоз.

# 33 761
Аз се притесних, че тъкмо реших трета доза да ми бъде Модерна, да не вземат да я спрат и у нас.

# 33 762
Аз се притесних, че тъкмо реших трета доза да ми бъде Модерна, да не вземат да я спрат и у нас.

Направи си Файзер.

# 33 763
  • в страната на чудесата
Казвам ви, че не правят при нас трета доза с Модерна,  а с Файзер вече.
Къде е при вас?
Щото в България правят.
Да уточним детайлите, моля

# 33 764
Все още правят.

Общи условия

Активация на акаунт