Сблъскахте ли се " челно " с коронавируса?

• 3 340 841
  • 50 335
  •   1
Отговори
# 33 795
Ох , момичета , преболява ме гърба леко от време на време . Не постоянно
1 месец след ковид . Нормално ли е ?
Правех рентген на 12 ден от симптомите и всичко беше наред..

# 33 796
  • София
Здравейте, някой наясно ли е тестовете в моловете стават ли а да други места? Ще пътуваме на почивка, но майка няма сертификат и обмислям да се тества на входа на мол, че е по- удобно

# 33 797
  • София
Тест като тест става за навсякъде. Нищо, че е правен пред мола.

# 33 798
Днес ми свършва карантината и влязох да си изтегля сертификата. /Преболедувах с положителен ПСР съм/.На него е упоменато , че е валиден само до април 2022. Защо се получава така, на някой друг случвало ли се е ? Към кого да се обърна според вас за корекция на валидността?

# 33 799
  • София
Към министерство за здравеопазването.

# 33 800
  • София
anon, проверихте ли дали няма и втори документ? Днес изтеглих Удостоверение за сина ми (след антигенен тест). Тъй като удължения период след PCR важи само за страната, мисля че е вероятно да имате удостоверение за дните след 180-тия.

# 33 801
  • Сф
А интересен ми е следния казус - ако се направят и антигенен, и пср, а отчетат различен резултат, пср ли се взема за официален?
Няма никакъв казус. Дадеш ли положителен резултат , си положителна. Без значение теста. Негативния ще бъде фалшиво негативен. Това го обясняваха 100 пъти. Няма фалшив положителен.
Не е вярно. Има!!! При пътуване миналата година с мъжът ми пускахме ПСР, за да се приберем в България. Неговият излиза положителен. Без нито един симптом. На следващия ден повторихме и двамата - отицателен. Лекарите казаха като вас, че щом един път е дал положителна проба, значи е положителен. Последва карантина и за двамата. След един месец, вече в БГ мъжът ми вече даде истинска положителна проба и го изкара с всичките възможни симптоми - задух, кашлица, температура, хрема, болки в тялото, очите и главата.
Именно. Дадеш ли положителен ,те смятат за болен. Всякакви други разсъждения са излишни. Поне засега .

# 33 802
  • Mediterraneo
А интересен ми е следния казус - ако се направят и антигенен, и пср, а отчетат различен резултат, пср ли се взема за официален?
Няма никакъв казус. Дадеш ли положителен резултат , си положителна. Без значение теста. Негативния ще бъде фалшиво негативен. Това го обясняваха 100 пъти. Няма фалшив положителен.
Не е вярно. Има!!! При пътуване миналата година с мъжът ми пускахме ПСР, за да се приберем в България. Неговият излиза положителен. Без нито един симптом. На следващия ден повторихме и двамата - отицателен. Лекарите казаха като вас, че щом един път е дал положителна проба, значи е положителен. Последва карантина и за двамата. След един месец, вече в БГ мъжът ми вече даде истинска положителна проба и го изкара с всичките възможни симптоми - задух, кашлица, температура, хрема, болки в тялото, очите и главата.

Само потвърждаваш това, срещу което викаш с три удивителни.

# 33 803
Тя и първата е била истински положителна, но вероятно е била на друг човек. Все пак, да не забравяме, че в лабораториите работят хора. Едно грешно кликване в неправилната клетка на таблицата или грешно въведен номер е достатъчно.

# 33 804
  • София
Тя май говори за фалшив положителен тест.

# 33 805
Ох, много се извинявам за навярно глупавия въпрос, предвид 2000 изписани страници!
В петък съм била контактна, днес ме боли гърлото, кога да посетя лаборатория за тест и какъв да е?
Живи и здрави всички!

# 33 806
Именно. Дадеш ли положителен ,те смятат за болен. Всякакви други разсъждения са излишни. Поне засега .
Даа, смятат те, но не е задължително да си. Много кофти....

# 33 807
  • София
Ох, много се извинявам за навярно глупавия въпрос, предвид 2000 изписани страници!
В петък съм била контактна, днес ме боли гърлото, кога да посетя лаборатория за тест и какъв да е?
Живи и здрави всички!
Утре. Искай си направление от ЛЛ по телефона, ще ти прати електронно такова, и направо PCR.

# 33 808
Снощи овладяхме Т с Хексалгина. Сутринта към 5 пак вдигна и повторих с него.
Днес до това време е 37. 4 - 37.6 и изчаквам. Освен разстройството други оплаквания няма. Правих домашен, бърз тест - отрицателен.
Не съм чувала в момента да върлуват ентеровируси, но дано е това и отшуми за два дни.
Нурофен на 200 или 400 е за възрастни? Извинявам се за глупавия въпрос, но не помня от хога не съм борила Т.

# 33 809
  • София
Не си ама има. Преди седмица всички в градината на дъщеря ми се бяха изпонатръшкали с тези симптоми.

Общи условия

Активация на акаунт