Сблъскахте ли се " челно " с коронавируса?

• 3 298 839
  • 50 335
  •   2
Отговори
# 18 675
А тези, които са с болки в гърба и се е оказало, че са изкарали пневмония, предписаха ли ви нещо?

И още нещо - случвало ли се е ваш близък, който не се е заразил докато е бил в тесен контакт с вас, да се е заразил в по-късен момент (след 1-2 месеца например)?

# 18 676
Merri_ An Както ние с мъжа ми, така и детето и баба му се самоизолираха. Тя живее сама, врата до врата са ни апартаментите и дори да не беше взела детето, нямаше да издържи да не контактува с нас 14 дни, като знае, че сме болни. От една страна даже е по-добре, че  я взе, защото имаме съмнения, че на детето му растат кътници, защото е започнала да плаче и да показва, че я болят венците и постоянно дъвче нещо и преди при никнене на зъби беше същия филм..поне се надяваме да е това, а не Ковид. Така поне те двете ще го избегнат.. Не знам, скоро ще се разбере, дано са добре и двете..

# 18 677
Дали не е някоя бактерия.
Най-вероятно е бактерия. Има една Мораксела, която е много досадна и упорита, и има точно такива прояви, но не е особено опасна. Така че, хубаво е да пуснете гърлен и носен секрет, защото понякога се открива само в единия.

# 18 678
  • Другата България
Здравейте! Мери, би ли споделила все пак терапията си? Полезно е, си мисля, просто за обмяна на опит. Преди седмица бях питала тук, в темата дали има някой, на когото са изписали сега Изопринозин, като противовирусно, но за съжаление никой не ми отговори! В аптеката до нас са ми близки и ми казаха, че напоследък все повече хора идват с рецепти за Ивермектин. Някой от вас приема ли го и с какъв ефект? Благодаря предварително!
Веднага още преди да направя теста започнах Авирон Рапид.
Противно на неодобрението към него според мен той ме вдигна, защото 24 часа бях много зле, има и моменти, които ми се губят - с много силна треска, температура и страшни болки навсякъде. От ноември пием всички вкъщи ЗинСеД профилактично, по едно на ден, сега го пия по две, отделно и само ВитаминД, отделно и Цинкорот. Геломиртол 3х1, Натаспин, Ентерол, и не можах да се разбера с ОПЛ за антибиотика и Медрола, аз бях против, тя беше категорична, може би защото видя как бях в началото.
Та и Панцеф по едно на ден, плюс Медрол две таблети сутрин.
За температурата не съм пила нищо, освен един Парацетамол в началото когато много ме болеше всичко.

# 18 679
Мери, благодаря ти! И аз не одобрявам особено Авирона, затова толкова често питам тук за Изопринозина. Мен лично ме е вдигал десетки пъти, за нула време, от какво ли не. Просто ей така, от инат отказвам да повярвам, че хич не действа на Ковида!

Последна редакция: нд, 14 мар 2021, 22:34 от villi_09

# 18 680
Някой от вас има ли проблем с кръвонасядания в очите?
Онзи ден дясното око ми беше кървясало, днес е лявото.
Възможно ли е да е следствие от някое от лекарствата, които приемам в момента?
Скрит текст:

# 18 681
  • Другата България
За нищо, отново казвам, че на никой не препоръчвам да пие каквото и да е без да се консултира с лекар преди това.
За не знам кой път ще кажа сигурно, че имам супер адекватна ОПЛ, която винаги е на разположение, всяко нещо от гореизброените е по нейна препоръка и назначение, сега ми се обажда всеки ден да пита има ли подобрение, влошаване, ако трябва да включи още нещо или да махне, много против бях антибиотика, но накрая реших да не се правя на повече лекар от нея.

# 18 682
Някой от вас има ли проблем с кръвонасядания в очите?
Онзи ден дясното око ми беше кървясало, днес е лявото.
Възможно ли е да е следствие от някое от лекарствата, които приемам в момента?
Скрит текст:
От аспирина и всички антикоагуланти е! И мъжа ми и баща ми са на такава терапия от години, заради стентове и съм го виждала при тях много пъти.

# 18 683
Авирона за какво се пие

# 18 684
Авирона за какво се пие

Противовирусен препарат.
Аз съм доволна от него.

# 18 685
  • Другата България
Авирона е противовирусен препарат при първи симптоми на вирусно заболяване.
Ама при съвсем начални, после вече няма смисъл.
Пие се по схема.
Много противоречиви мнения има за него, има и доволни, има и недоволни, поне при мен 24 часа след като го започнах, а то беше наистина още в началото, бях значително по-добре.
Може и да не е било от него, може поведението на вируса да е такова, идея нямам.

# 18 686
Авирон е хранителна добавка с доста сериозен маркетинг в България. Понякога се чудя дали Неофрама не отбиват нещо на личните лекари за брой изписани кутии. Не казвам, че не помага, но няма общо с противовирусните лекарства като ремдесивир, Тамифлу, Реленза и т.н.

# 18 687
Авирон е хранителна добавка с доста сериозен маркетинг в България. Понякога се чудя дали Неофрама не отбиват нещо на личните лекари за брой изписани кутии.
Личните лекари получават стимули да го изписват.

# 18 688
Давала съм Авирон да детето два пъти. Ефект нула.

# 18 689
  • Другата България
Авирон е хранителна добавка с доста сериозен маркетинг в България. Понякога се чудя дали Неофрама не отбиват нещо на личните лекари за брой изписани кутии. Не казвам, че не помага, но няма общо с противовирусните лекарства като ремдесивир, Тамифлу, Реленза и т.н.
Те вече го продават без рецепта по аптеките, не знам дали ОПЛ го изписват.
Масово се продава без рецепта, именно защото е хранителна добавка.
Но ОПЛ го препоръчват, факт.

Общи условия

Активация на акаунт