Сблъскахте ли се " челно " с коронавируса?

• 3 298 322
  • 50 335
  •   1
Отговори
# 18 690
Моята ЛЛ много презентираше Авирон от години.😀 имам една торба вкъщи.
Като чета на Мери лекарствата и се чудя бабите ни как са докарвали до 80 и кусур без цинк, селен и витамин С.
Панцеф е любимия антибиотик на жена ми. Пие при всеки бронхит и го влачи при пътувания.

# 18 691
Като чета на Мери лекарствата и се чудя бабите ни как са докарвали до 80 и кусур без цинк, селен и витамин С.
Времената на бабите ни бяха други....! Най малкото нямаше такава мобилност и мъкнене на всевъзможи зарази от целия свят...!

# 18 692
Според моята ЛЛ нищо не действа на Ковид. Стигнала до този извод, след като го прекара тежко, в болница, на кислород, с двустранна пневмония, след като пила всякакви антибиотици, кортизони, че и Ивермектин, без ефект.
Само на Господ трябвало да се молим!

Последна редакция: нд, 14 мар 2021, 23:03 от villi_09

# 18 693
  • Другата България
Панцеф е любимия антибиотик на жена ми. Пие при всеки бронхит и го влачи при пътувания.
За първи път го пия, поне аз.
А за цинка и селена, както и за Д-то, бабите ни не са и чували за такива вируси тогава, за когато говориш едно, и второ - имало е натурални продукти, които са си произвеждали, не са блъскали химия като нас сега.
Откъде през март да си набавиш витамини, като организма и без друго е изтощен от зимата?
Цинкът е за обонянието основно, а и като чета колко жени се оплакват от косопад май ще прозължа да го пия много дълго време. За ноктите също е полезен.
Витамин С не съм споменала, ям лимони, използвам сега, че не усещам нищо, иначе са ми отврат.

# 18 694
Според моята ЛЛ нищо не действа на Ковид. Стигнала до този извод, след като го прекара тежко, в болница, на кислород, с двустранна пневмония, след като пила всякакви антибиотици, кортизони, че и Ивермектин, без ефект.
Права е...всичко, което се пие само помага на организма да се пребори САМ. Факт е, че някои въпреки изпитите тонове лекарства не успяха...!

# 18 695
Бабите ни (поне моите, отдавна починали, но над 80), са яли истинска пълноценна нехимизирана храна, с всички нужни за човека съставки в нея. Сиренето е било от пасящи животни, яйцата от кокошки, щъкащи на воля в двора. Прасетата не са били затворени във ферми. Житото за хляба без хербициди. Зеленчуковите консерви - от отгледани в двора зеленчуци без химия.
За разлика от сегашния джънк, който залива всички магазини. И по времето на бабите ни не са купували храни с по 10 - 20 - 30 Е-та!

Последна редакция: нд, 14 мар 2021, 23:45 от Недоволна

# 18 696
  • Другата България
Е, нали знаеш, че не си длъжна да ме четеш, прескачай ме ако е досадно.
С тая карантина и свободно време си я наглеждам темата, пък и все си има какво да кажа, чак толкова да съм досадила обаче не мисля. А и който не иска, не чете, опитвам се да съм полезна все пак на другите.
И да им вдъхна кураж, защото гледам има притеснени хора.
Благодаря за пожеланията, аз хич не съм се притеснила поне за момента, дано да не стане "страшно".
Ама аз съм старо куче медалист, толкова неща са ми минали през главата, един мижав китаец ли да ми се опре....дано го сборя.

# 18 697

Много ми е странно защо трябва някой лекар да си счупи сам главата, за да стигне до този извод. Всичко това е ясно поне от септември-октомври.

Ако някое от тези лекарства помагаше, щеше да влезе в т.нар. standard of care по света за дни. Никой нямаше да се занимава да инвестира милиони в разработки на моно/поликолонални анти-тела, ваксини и т.н. и то в една изключително неравна битка с времето.

# 18 698
Мен ме лекуваха по телефона.
Рецепта не съм имала, че да спечели доктора.
Но е факт, че можех и само с него да мина.

# 18 699
Малката ми дъщеря изкара на 19г. короната без да се закашля.
Пи там каквото дадоха лекарите, протоколните лекарства, но реално нямаше нужда.

Не е изяла през живота си ни един плод или зеленчук, ако не броите доматеното пюре върху пиците. Всички витамини, хормони и прочие неща в организма са й в норма, откъде ги взема не знам.

# 18 700
Малката ми дъщеря изкара на 19г. короната без да се закашля.
Пи там каквото дадоха лекарите, протоколните лекарства, но реално нямаше нужда.

Не е изяла през живота си ни един плод или зеленчук, ако не броите доматеното пюре върху пиците. Всички витамини, хормони и прочие неща в организма са й в норма, откъде ги взема не знам.
Супер. Това да се чува.

# 18 701
А някой има ли периодични влошавания в носоглътката месеци след прекаран Ковид?
При баща ми се появява такова нещо.
При мен също почти всяка седмица задна хрема, втрисане и дращене в гърлото. Започвам да пия геломиртол няколко дена и ми минава.

Да, това нещо ми се случва постоянно точно както си го описала

# 18 702
Къде ще ми препоръчате да си направя тест - само имам температура за момента. Дано да е настинка. Безплатни ли са тестовете, ако отида при личен лекар или Пирогов?

# 18 703
Къде ще ми препоръчате да си направя тест - само имам температура за момента. Дано да е настинка. Безплатни ли са тестовете, ако отида при личен лекар или Пирогов?

Личният лекар трябва да даде направление, за да е безплатен тестът. В Пирогов, без направление си се плаща.

# 18 704

Моята ЛЛ каза, че трябва да имаш поне 3 симптома, за да се издаде направление за PCR. При мен само с липсата на обоняние ми даде, защото било много типично, но писа главоболие и температура като допълнителни. В Пирогов се прави тест отпред на фургоните от 8 до 18ч. всеки ден.

Пък аз какъв казус имам, пак ще съм лошата. На 17 ти ни изтича карантината, а на 18ти сестра му на ММ има рожден ден и е направила резервация за бирария. Няма да отида, но като го гледам моя ... няма търпение. Да сме били направили бърз тест да видим и ако е отрицателен да ходим. Абе...

Общи условия

Активация на акаунт