Ако позволяваш на такива коментари да ти влияят - недей да следиш темата.
Тя е много полезна, защото има много преболедували и боледуващи в момента, които споделят състояния и практики. Споделя се и лечение, но те останалите знаят, че аз съм много против да се назначава терапия тук, затова и не си го позволявам, мога да споделя аз какво пия и на мен какво е изписано, но не и да го препоръчвам.
Защото всичко е строго индивидуално, и зависи от отделния организъм.
Има и такива случаи като цитирания от теб, факт, момичетата го споделят защото се е случвало, някога, някъде, на някого. Но това също е индивидуално, не значи, че се случва на всеки, има и хора, които дори не са разбрали, че са го "минали", нито са се изследвали, нито са пили нещо, а после са с антитела.
Всичко е индивидуално, ти самата знаеш нормалното си състояние и всяка промяна в неблагоприятен аспект следва да те наведе на мисъл, че нещо се случва и да потърсиш веднага лекар. АКО се случи.
Не се затормозявай с имагинерни неща, те само вредят.
А, ето и Месечинка ти е казала същото.
Аз си чета, защото на мен това няма как да ми повлияе негативно, аз съм в ковид епидемията от миналия март и такива неща съм чула и видяла, и то не по ТВ, че трудно нещо тук може да ме бутне.
Само на човешката глупост не спирам да се дивя, не визирам никой от темата, по принцип говоря.