Сблъскахте ли се " челно " с коронавируса?

• 3 293 863
  • 50 335
  •   1
Отговори
# 19 320
Колко време пиете авирон рапид? Личният ми лекар днес по телефона за не повече от 30сек ми изговори какво да си взема от аптеката и затвори линията Rage Разбрах 5пъти по 7, но като чета в рецептата пише 3 по 3

# 19 321
Изчакай, Касиопея.

Колко време пиете авирон рапид? Личният ми лекар днес по телефона за не повече от 30сек ми изговори какво да си взема от аптеката и затвори линията Rage Разбрах 5пъти по 7, но като чета в рецептата пише 3 по 3

Няма такова нещо.
Пие се по схема.
1 ден - 3*3
2 ден - 2*2
3 ден - 3*1
после по 1, до края, те са 24 в опаковка.
Май така беше, че преди 4 месеца го пих.

# 19 322
  • София
Аз лично изпих 1 опаковка по схемата, която си пише в листовката.

# 19 323
Изчакай, Касиопея.

Няма такова нещо.
Пие се по схема.
1 ден - 3*3
2 ден - 2*2
3 ден - 3*1
Май така беше, че преди 4 месеца го пих.

И аз така съм го пила навремето. Обаче сега се чудя кога трябва да го започна - да изчакам да се появят някави симптоми или да изчакам и да започна на 5-я/7-я ден от контакта.

# 19 324
  • Другата България
Ако си се заразила, 5-ти или 7-ми ден от контакта следва да съвпадне с първите ти симптоми.
Тогава е момента за Авирона.
Сега няма смисъл от него.

# 19 325
Изчакай, Касиопея.

Пие се по схема.
1 ден - 3*3
2 ден - 2*2
3 ден - 3*1

Опаковката стига за 5 дни по схемата. Нужно ли е да се пие още дни? Звънях на ЛЛ да питам, но не вдига.
Моля да споделите дали сте го пили повече от 5 дни.

# 19 326
ЛЛ ще каже.
Аз пих 2 опаковки, но пък само един АБ.

# 19 327
Значи за сега стоя, броя дните, меря температурата и дебна за симптоми. Стискайте палци да се размине, че съм рискова. Благодаря ви много за отговорите Hug

# 19 328
Засега не се стресирай, то ако има нещо, ще разбереш. Hug

# 19 329
На мен ЛЛ ми предписа Авирона за 10 дни 3*3. Няколко пъти я питах, потвърди ми. Гледах за противопоказания в листовката, не видях, в смисъл за различен от посочения в схемата прием.
И да питам, цинка и селена, които сте пили/пиете, какви мг са?

# 19 330
Стискам Hug

Оф, синко му потече носа...пфффф.

# 19 331
Някой вземал ли си е по-дълъг болничен след Ковид? Май трябва на комисия да се ходи?

Да, мъжът ми. Личната даде направление за пулмолог, който го прати на комисия за удължаване на болничния.

Не знам дали ще имам здравословни показания за по-дълъг болничен, просто може би имам нужда да си остана вкъщи още няколко дни.

# 19 332
  • Буркина Фасо
Някой вземал ли си е по-дълъг болничен след Ковид? Май трябва на комисия да се ходи?

Да, мъжът ми. Личната даде направление за пулмолог, който го прати на комисия за удължаване на болничния.

Не знам дали ще имам здравословни показания за по-дълъг болничен, просто може би имам нужда да си остана вкъщи още няколко дни.
сега е момента.
много народ се "чувстват" зле след 14-те дни и взимат още болнични.
но пък и лесно се дават.

# 19 333
Колежка беше 2 месеца в болнични.

Новинка, цинк 15, селен 100.

# 19 334
Между другото, тази сутрин установих, че нямам вкус, а обонянието ми е слабо - 5-ти ден след симптоми, 3-ти след теста.

Общи условия

Активация на акаунт