Сблъскахте ли се " челно " с коронавируса?

• 3 292 791
  • 50 335
  •   2
Отговори
# 19 470
  • Сф
Tет , фармацевта ни каза(той е много готин и често се допитвам до него) , че може и в гърлото, щом е за дете, но да има температура или липса на обоняние поне като симптом, а не просто кашлица, хрема.
 Иначе на мм му взимаха в частна болница, внимателни, но ми каза, че не е хич приятно и дълбоко бъркат.Верно, че е мъж, ама сълзи му излезли от зор и от бъркането де. А пък сега като се замисля, той е с доста прав и удобен нос Simple Smile, ние с детето сме с криви, аз и със стеснена ноздра, не помня коя, бррр, сигурно ще е мъка при нас.
Сряда имат час за ваксина, и майка,  да видим ще има ли подходяща, ако не, няма да се ваксинират сега, че са рискови за АЗ

# 19 471
Здравейте, сблъсках се челно. За една седмица при мен мина, но остана една задна хрема, която вече е 12 ден. Започва да ме притеснява, защото взимам мерки, но не минава. В четвъртък ми предстои пср тест, за да мога да започна работа, но се притеснявам да не излезе пак положителен с тази хрема. Има ли някой подобни симптоми и как как се справя с това?

# 19 472
  • Сф
Да поясня- В гърлото при/зад сливиците, не знам дали пише по описанието  на теста. Мека е клечката, ама...

# 19 473
Аз имам задна хрема, но е алергична и още я боря. Мога да кажа само че за продължителна употреба (за 2 месеца) ми изписаха капки Демиста. Другите можело да увредят носа при дълга употреба.
   Сълзенето на очите при вземането на проба не е от зор, а реакция от дразненето на лигавицата. По горе писах, че и моите сълзят.

# 19 474
  • Другата България
Въпрос към преболедувалите.
Какви кръвни изследвания пуснахте след като ви свърши карантината?
Има ли лаборатория, която да предлага някакъв пакет направо?

# 19 475
Повечето лаборатории предлагат пакети.

# 19 476
  • София
Точно през носа се бърка до мозъка и се вади оттам, още в древен Египет са го измислили Laughing
На себе си мога да бръкна както трябва, но на друг човек не мога да преценя. Насълзяването не е от зор, ами е естествена реакция от бъркането, усещането е все едно ти се киха. В лабораторията също ми взеха пробата дотатъчно дълбоко и дори доста  по-внимателно отколкото аз сама си бъркам. В Рамус единствено е леко неприятно, че използват едни много дебели тампони на вид като клечка за уши, но поне двойно по-дебели, а не от тънките и мекичките.

# 19 477
  • под тепетата
Merri_An ,ето, голям и малък пакет https://bodimed.com/bg/%D0%B8%D0%B7%D1%81%D0%BB%D0%B5%D0%B4%D0%B … 0%BC%D0%B5%D0%B4/

# 19 478
Мери а6о нямаш оплаквания не се занимавай,обаче все пак ако искаш да видиш как се движат показателите ще ти пратя на лично мм какви си правеше назначени от лекар лекуващ в ковид сектор. Има вече пакети в големите лаборатории

# 19 479
  • пустинята Гоби
Не са ми бъркали в носа, че да го усетя в устата, а реално до една кост в носната преграда. За мен е естествено да се направи първо тест в домашни условия, особено ако иде реч за дете (останах с впечатление, че детето на Тета е сополиво). На детето бърках в устата и носа толкова, колкото можах и сметнах за необходимо. То е ясно, че ако се влошат нещата, ще се ходи в лаборатория, ама за сега сякаш държи фронта, теста му беше отрицателен и вече седмица никой от нас не се е разболял. Пиша го друг вирус и това е. Човек може да откачи и без да е болен.

# 19 480
Всеки има право на избор. При доказано действащ медикамент не бива да се спира информацията за ползите от него. Зрели хора сме и носим лична отговорност. Основният проблем при ивермектина е ДОЗИРАНЕТО!
ПП: Ползвам ветеринарния препарат, а с него Домусчиев няма общо.

Последна редакция: нд, 21 мар 2021, 12:24 от Tatti

# 19 481
8 ден съм с температура, пия аврирон, витамини, таелол. 3тия ден си направих антигенен тест - отрицателен беше. На личният ми лекар въобще не мога да разчитам. Какво ще ме посъветвате да направя. Според мен не е редно да излизам за да взема направление за ПСР или белодробен специалист. Сама съм, няма кой да го вземе вместо мен. Първо на белодробен лекар ли трябва да отида, можете ли да препоръчате някой?

# 19 482
  • Другата България
Мери а6о нямаш оплаквания не се занимавай,обаче все пак ако искаш да видиш как се движат показателите ще ти пратя на лично мм какви си правеше назначени от лекар лекуващ в ковид сектор. Има вече пакети в големите лаборатории
Прати ми, моля те.

# 19 483
  • София
На моя мъж от миналия петък му пресипна гласа и се разсополиви, аз си мислех, че го карам безсимтомно, само от време на на време ми гъделичкане в гърлото, но това често ми се случва и не го броя, обаче от този петък вечерта и на мен ми се  запуши носа и имам ужасни сополи, точно една седмица след него, вчера направих антигенен от аптеката - отрицателен.

# 19 484
  • пустинята Гоби
8 ден съм с температура, пия аврирон, витамини, таелол. 3тия ден си направих антигенен тест - отрицателен беше. На личният ми лекар въобще не мога да разчитам. Какво ще ме посъветвате да направя. Според мен не е редно да излизам за да взема направление за ПСР или белодробен специалист. Сама съм, няма кой да го вземе вместо мен. Първо на белодробен лекар ли трябва да отида, можете ли да препоръчате някой?
Идете да Ви прегледат в някоя от болниците с ковид коридори. Там могат и тест да Ви  направят, снимка ако се налага. 8 дни с температура не звучи като безобиден вирус.

Последна редакция: нд, 21 мар 2021, 13:01 от 🌹 Mimi Rose 🌹

Общи условия

Активация на акаунт