Сблъскахте ли се " челно " с коронавируса?

• 3 291 719
  • 50 335
  •   3
Отговори
# 20 175
Ох момичета ужасно е. Минали са само половин ден от моето боледуване и вече се отчайва и ми минават много грозни филми из главата. Имам две малко деца, на 2 години и много ме е страх за тях. Не смея да ги доближа.

# 20 176
  • София
D-dimerЪТ бавно ли излиза като резултат? Иначе май са ми ок изследванията, само девиацията на тромбоцитно разпределение е леко под нормата (15.5-30.5 fL) - 14.4 fL.
На ММ обаче са му яко разбъркани чернодробните.

# 20 177
Може за 1 ден да излезе, ако нямат голямо натоварване в лабораторията.
Първия път го чаках на следващия ден.

# 20 178
  • Другата България
И аз мисля, че твърде много лекарства има tisaja. Защо е бил нужен и Панцеф? Връщането на обонянието е признак на оздравяване, а той е започнат тогава.
Чувството за студ и при мен продължи дълго, но чаках да премине.

Мери, при прием на КС е обратното, страдат от безсъние.
Нали знаеш, че имах изписан Медрол, който пих вместо по две, по една таблетка сутрин 5 дни и го спрях?
Това са ми били КС, просто аз съм нощна птица.
А и с това ЕГН....Grinning

3 кг. съм нагоре, това засега ми е най-сериозния проблем, преди да си пусна кръвни.
Не мога да вляза в дънките, изпаднах в депресия.....

# 20 179
И аз мисля, че твърде много лекарства има tisaja. Защо е бил нужен и Панцеф? Връщането на обонянието е признак на оздравяване, а той е започнат тогава.
Чувството за студ и при мен продължи дълго, но чаках да премине.

Мери, при прием на КС е обратното, страдат от безсъние.
Оф, май само аз ще съм изключение, през цялото боледуване караконджул, събуждах се в 6. Аз не че съм поспалива и по принцип, но тогава ептен изтрещях, аз кортикостероиди не пих.  ММ пиеше кортикостероиди и ставаше и той в 6, а той е доста поспалив, способен е да спи до 12 на обяд.

# 20 180
Рамус май са сменили референтната стойност, по която отчитат антителата. Но и не намирам каква е минималната в момента. Това ми е питането, всъщност- каква е референтната стойност, според която Рамус отчита антителата в момента? В резултата ми пише, че моята стойност е висока, но аз искам да зная висока, в сравнение с какво?

би ли показала как изглежда резултатът ти?

# 20 181
  • I want it all and I want it now.
Препорьчаите ми, моля домашен тест за Ковид и кога е добре да се направи? Благодаря

# 20 182
Препорьчаите ми, моля домашен тест за Ковид и кога е добре да се направи? Благодаря

От днес след обяд съм със симптоми. Към 17 часа си направих с бъркане в гърлото и излезе положителен.

# 20 183
  • София
tisaja, имах почти същото боледуване, без втори антибиотик. Копривната треска беше и при мен няколко дни. Студените тръпки по цялото тяло ме побъркваха.

И нещо което от дете не ми се беше случвало, заспивах като пън. По някое време на деня клепачите ми буквално натежаваха и заспивах.

# 20 184
би ли показала как изглежда резултатът ти?
Разбира се, ето:

# 20 185
  • I want it all and I want it now.
От днес след обяд съм със симптоми. Към 17 часа си направих с бъркане в гърлото и излезе положителен.
Благодаря. Не се чувствам и аз добре от днес.

# 20 186
  • София
И аз не можех да спя по време на цялото боледуване, въпреки че се чувствах ужасно изморена. Не знам дали има връзка с това, че по принцип имам проблеми със съня, а и бях много изплашена за детето и ММ, който беше в болница.
Мери, много съжалявам да разбера, че не сте успели да опазите майка ти. Да се оправя бързо!
Скорошно възстановяване и на всички болни в темата!

# 20 187
И аз не можех да спя по време на цялото боледуване, въпреки че се чувствах ужасно изморена. Не знам дали има връзка с това, че по принцип имам проблеми със съня, а и бях много изплашена за детето и ММ, който беше в болница.
От това, което съм чела, безсънието май си е доста често срещано при Ковид. Ето една много добра статия от проф. Костов с обобщения https://inspiro.bg/prodalzhitelna-simptomatika-i-ostatachni-prom … 7Rm_0AHt2K4Ja3XaQ

# 20 188
Аз опазих майка ми и баща ми. Веднага се самоизолирах. Забраних им да влизат в моята стая. Взех си чаша и прибори, които ползвах само аз. Миех ги в банята след като ги опръсквах със спирт. Излизах от стаята за кратко само с маска. Като ползвах банята после пръсках със спирт кранчета, седалката на тоалетната чиния, дръжките на вратите-всичко, което пипах и слава Богу не ги заразих. Но странното е кучето ми боледува с мен. И тя беше на антибиотик. За 6 години не е боледувала по този начин. Явно аз я заразих. Ветеринарите казват, че не е възможно, но ....кутрето беше болно. Факт!

# 20 189
Аз също спях почти постоянно, но имах през цялото време (8 дни)  Т 37,5, като на няколко пъти стигаше до 38, но не повече. Само 2 пъти пих парацетамол, защото тогава ми беше много лошо.
Страха е по-голямото зло в случая с Ковид, докато боледуваш. И незнанието какво ти предстои.

Общи условия

Активация на акаунт