Сблъскахте ли се " челно " с коронавируса?

• 3 340 847
  • 50 335
  •   1
Отговори
# 21 195
Скрит текст:
Утре ще си пусне пакет ковид+кръвна захар+гликиран хемоглобин.
Тя почти не яде сладко, слабичка е, не злоупотребява с въглехидратите. Тази захар и нас ни втрещи.
Но най-притеснително е, че започна да кашля, поддържа температура, а има три отрицателни антигенни. Странното е - ниски ливкоцити, ниско суе.
Изследването е правено в дкц 12 в София, утре мисли да отиде в Циба лаборатория.

На гладно ли са правени изследванията?

# 21 196
Според мен, че е на гладно е ясно, винаги като мерят захар предупреждават. В лабораторията също ме питат.

# 21 197
Здравейте. Благодаря на всички, които се включиха със съвети за моята майка. Събитията се развиха много бързо този следобед. Изобщо не можа да стане от леглото, вдигна 39 Т, започна да говори несвързано, сатурацията се срина на 87. И това буквално за 2 часа. Тук е мястото да благодаря на ЛЛ, за това, че веднага се обади на СП, да благодаря на екипа от СП, който първоначално не искаше хоспитализация, но после промениха решението си. Майка я приеха в Инфекциозна болница. От тук нататък всичко е в ръцете на Докторите и на Бог.

# 21 198
И аз мисля, че в състояние на КОВИД тази КЗ не е висока.
Организмът е в стрес, а това винаги води до повишаване на КЗ.
Да не говорим, че в доста държави в чужбина границите са по-високи,  7-8.

Диди, успех на майка ти!

# 21 199
mundi по какво ви заприлича на Ковид? ААА навреме се коригира... ох, не знам как има хора, които чакат лечения по форума?

# 21 200
  • Другата България
Здравейте. Благодаря на всички, които се включиха със съвети за моята майка. Събитията се развиха много бързо този следобед. Изобщо не можа да стане от леглото, вдигна 39 Т, започна да говори несвързано, сатурацията се срина на 87. И това буквално за 2 часа. Тук е мястото да благодаря на ЛЛ, за това, че веднага се обади на СП, да благодаря на екипа от СП, който първоначално не искаше хоспитализация, но после промениха решението си. Майка я приеха в Инфекциозна болница. От тук нататък всичко е в ръцете на Докторите и на Бог.
Сега убеждаваш ли се, че лаици тук не трябва да слушаш?
А лекари.
Успех. Всичко ще е  наред.

# 21 201
  • София
mundi по какво ви заприлича на Ковид? ААА навреме се коригира... ох, не знам как има хора, които чакат лечения по форума?
Извинявайте, тръгнах да отговарям, но видях, че доста хора са писали и ми се стори излишно. А всъщност другия ваш коментар предполагам не е насочен към мен.

# 21 202
Извинявайте, тръгнах да отговарям, но видях, че доста хора са писали и ми се стори излишно. А всъщност другия ваш коментар предполагам не е насочен към мен.
Не не е насочен. Но ми е интересно по какво ти заприлича на Ковид. Защото в една напълно нормална кръвна картина, без отклонения, само с повишена глюкоза само гадател би отгатнал Ковид? Thinking

# 21 203
Сега убеждаваш ли се, че лаици тук не трябва да слушаш?
А лекари.
Успех. Всичко ще е  наред.
Слушах докторите, но ситуацията се менеше, а въпросите един през друг се появяваха.  Не знам дали е за добро, иска ми се да вярвам, че е ,това, че се намери място за моята майчица. Тя е жилава жена, няма някакви сериозни заболявания, но тази болест я срина, а е вече доста възрастна. Надявам се днес да не е последният ден, в който си говорихме с нея Sad

# 21 204
Диди, успех, не си вселявай черни мисли, мама ще се оправи щом е жилава и без заболявания. Успех й желая, а на теб силен дух да я подкрепяш.

# 21 205
mobdepЗавишения  феритин е характерен при Ковид. Имате терапия, следете сатурация и обсъждате с ЛЛ.

Последна редакция: пн, 05 апр 2021, 21:13 от mama irina

# 21 206
Диди,  ще видиш колко бързо ще се подобри майка ти, венозните вливания правят чудеса.

# 21 207
Диди, кураж и сила, венозните антибиотици наистина спасяват живот. Само силен дух, да не унива, ще се справи.

# 21 208
Диди, кураж! Доста възрастни хора се пребориха успешно, ще бъде наред!

# 21 209
По какво различавате астматичен задух, кашлица от такива от КВ?

Последна редакция: пн, 05 апр 2021, 21:46 от Diorela

Общи условия

Активация на акаунт