Сблъскахте ли се " челно " с коронавируса?

• 3 288 559
  • 50 335
  •   2
Отговори
# 23 820
  • София
Ами засега се каня да будувам, за да го следя дали диша. Инатлив е като магаре и даже с разправия надделях, за да извикам Бърза помощ. Дано не ми създава повече ядове, че днешния ден ми стига за доста време напред.
Лекарката беше категорична, че и детето е заразено и от него е тръгнало. Дано при него всичко да е наред, че ще ми дойде нанагорно.

# 23 821
Всички мъже са такива, трябва да се борим с тях, за да направят каквото трябва. Приготвяй му багажа и в болница. Безкомпромисно! Не му оставяй избор. Будуването ти е най-малкия проблем.
Върни няколко страници в темата му прочети какво става. Дано да помогне да го убедиш. Толкова трагедии вече.

От БП поне сложиха ли му инжекция фраксипарин?

Последна редакция: пт, 07 май 2021, 01:42 от Diorela

# 23 822
И кръвна захар 12 е страшно много. Ако не е диабетик, няма значение, че е ял мед.

# 23 823
Аз си падах така, но съзнание не съм губила.
Апарат за сатурация имате ли?
 Убеди го за болница! Стискам палци 🙏

# 23 824
@Милинка според мен трябва да приемат в болница мъжът ти - тези припадъци от споделенето в темата не са обичайно нещо. Не знам за кой град става въпрос, но ако е за София в болница ще му е по-добре.
  Ами опасно е - нито може да се храни спокойно, нито до тоалетна да отиде.
И моето дете изкара ковид а с лека температура за един следобед. Ти внимавай сега за себе си - почвай противовирусно - авирон ли какво защото най- вероятно ще те удари и теб до ден два.

# 23 825
Не я шашкайте жената. Колабирането може да е от цялостната интоксикация. Аз имах такива моменти. Не съм губила съзнание, ама ми причерняваше и не можех да мръдна от леглото.
Сега наистина по добре да е в болница. Трябват изследвания, а не виждам как ще станат нещата при положение, че му е зле.
Кръвната захар също да се проследи, че 12 си е висока.

# 23 826
Ами засега се каня да будувам, за да го следя дали диша. Инатлив е като магаре и даже с разправия надделях, за да извикам Бърза помощ. Дано не ми създава повече ядове, че днешния ден ми стига за доста време напред.
Лекарката беше категорична, че и детето е заразено и от него е тръгнало. Дано при него всичко да е наред, че ще ми дойде нанагорно.

При детето вече е минало и заминало , така го карат с лека температура за ден два. Обаче ти ако не си боледувала и се разболееш ще ти е много трудно да се грижиш и за себе си, детето и за мъжът ти ,ако той няма сили да става, пък ако решиш и да не спиш съвсем ще се изтощиш.  Трябва да пазиш и себе си , убеди го да го приемат в болница за наблюдение.

# 23 827
милинка, как сте днес?

# 23 828
И на  мен ми причерняваше и трябваше да седна/клекна, иначе сигурно щях да колабирам.

# 23 829
  • София
Здравейте, благодаря на всички, които писаха и споделиха информация и мнения! Засега крепим фронта. Нощес дремнах за малко, но ставах да му меря сатурацията и да ги проверявам с детето. Сега изпратих да купят антикоагуланта, но ако тръгне да става по-зле, го предупредих, че викам Бърза помощ за болница без повече дебати. В момента няма температура, кашля от време на време, но той е и пушач. С разправия го накарах да яде, няма апетит. Гоня го и за вода, лекарката снощи каза поне 3л на ден.
Аз не съм карала вируса, всички сме на Вирамко и Авирон рапид от мига, когато разбрах, че учителката на детето е положителна. Отделно добавките. Вероятно и аз ще окапя до няколко дни, то с такъв близък контакт няма как. Държа постоянно отворен прозореца, работи и пречиствател на въздуха, пръскам с дезинфектанти, но е нереалистично да си мисля, че ще ме пропусне.
И последно питане: лекарката каза, че най-зле става 7-10 ден. От кога да ги броя - откак вдигна температура във вторник?

# 23 830
От първите симптоми.

# 23 831
Аз да питам отново,майка ми спомена ,че и изтръпва ръката,може и крампи да получава,днес е била при ЛЛ праща я на невролог, но нито я е насочила да си пусне някакви изследвания нищо.Чета,че повечето пият Bкомплекс магнезий и др,а тя не приема нищо.Тя също беше припаднала докато чака пред кабинета на ЛЛ преди да се разбере,че е с Ковид.Беше в спешното искаха да я оставят но като се качила в отделението докторката и казала,че не може да я приеме понеже вътре били само тежко болни.В момента краката са и добре дамо в лицето е подута и казва,че се измаря други оплаквания няма.Пие вода хапва аи,като аз я натискам ако може да свали някой килограм.Съвети приемам всякакви и благодаря здраве на всички.

# 23 832
Здравейте, благодаря на всички, които писаха и споделиха информация и мнения! Засега крепим фронта. Нощес дремнах за малко, но ставах да му меря сатурацията и да ги проверявам с детето. Сега изпратих да купят антикоагуланта, но ако тръгне да става по-зле, го предупредих, че викам Бърза помощ за болница без повече дебати. В момента няма температура, кашля от време на време, но той е и пушач. С разправия го накарах да яде, няма апетит. Гоня го и за вода, лекарката снощи каза поне 3л на ден.
Аз не съм карала вируса, всички сме на Вирамко и Авирон рапид от мига, когато разбрах, че учителката на детето е положителна. Отделно добавките. Вероятно и аз ще окапя до няколко дни, то с такъв близък контакт няма как. Държа постоянно отворен прозореца, работи и пречиствател на въздуха, пръскам с дезинфектанти, но е нереалистично да си мисля, че ще ме пропусне.
И последно питане: лекарката каза, че най-зле става 7-10 ден. От кога да ги броя - откак вдигна температура във вторник?
Само за кураж-аз не зарази никого в домакинството. Нито мъжа, нито бебето, нито майка ми.

# 23 833
Зависи с кой вариант на вируса, ноември не беше много заразен, този сега е.

# 23 834
С британската корона сега и ние успяхме да опазим сина ни.

Общи условия

Активация на акаунт