Сблъскахте ли се " челно " с коронавируса?

• 3 310 704
  • 50 335
  •   1
Отговори
# 26 565
Първите два с противовирусно лечение, третия само със сироп за кашлица.
Здравейте. А вие боледувате ли с нея през всичките тези пъти?

# 26 566
Случайно някой от прекаралите ковид в края на миналата година да си е правил скоро количествен тест за антитела? Любопитно ми е дали нивата спадат драстично след толкова време. Моите IgG антитела тогава бяха високи.
Антигенните тестове как се правят (кръвни или подобно на ПСР)?
Аз докато нямах обоняние не усещах дори аромата на любимото ми кафе. И вмирисани чорапи нямаше да позная 😁
Моя съпруг мисли че сме изкарали ковид под лека форма.
За съжаление си направихме антигенен тест след 7 месеца и теста нищо не показа.
За това моя съвет към всички е ако сте сигурни че сте изкарали ковид направете си антигенен тест по рано за да покаже дали стего изкарали или не...

# 26 567
С антигенен тест не се измерват антитела. Антигенен е тестът, с които се вижда дали има настояща инфекция.

# 26 568
С антигенен тест не се измерват антитела. Антигенен е тестът, с които се вижда дали има настояща инфекция.
Извинявай антитела тест правих ме

# 26 569
Извинявай антитела тест правих ме
А, няма нужда на мене, аз знам, но когато някой чете и не знае, може да се подведе.

# 26 570
  • София
Татко се влоши. В интензивното е. Сатурация 76.
Молете се с мен да намери сили да диша!

# 26 571
  • Пловдив
Молим се, Тина!

# 26 572
  • Сред мелниците

Аз съм пускал в Рамус три пъти. Миналата година август - имах 0,1 (при реф. 1,4). После направих тест след като преболедувах през ноември - имах 3,2 (при реф. 1,4). Последно пуснах около 6 седмици след втора доза ваксина - имах около 17000 (при реф. 50).

Hope4C, моят резултат е готов, но до утре вечер няма да има кой да ми го тълкува. Опитах се да сверя с твоите данни, но съвсем се обърках. Не го правих в Рамус.

10.4 S/CO positive.  Реактивен при стойности над 1.

Не знам какво значи това по отношение на защитата и да чакам ли или да се бодна. В понеделник, най-късно вторник ,пътувам и вече няма да мога до края на август.

Тина, кураж и Бог да е с вас!

Последна редакция: сб, 31 юли 2021, 16:12 от В (като Вятър)

# 26 573
  • Варна
Kira, искате мерки и режим, но сте на море. Защо?

# 26 574
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Tina, моля се от сърце да се справи татко ти! Flowers Four Leaf Clover

# 26 575
Татко се влоши. В интензивното е. Сатурация 76.
Молете се с мен да намери сили да диша!
Tina пожелавам всичко да е наред със бащати.
Дай боже всичко остане във миналото и да се радвате на хубавите моменти заедно.
Ние всички сме със вас и ви подкрепяме .
Дай боже да  съобщиш добрата новина че се е излекувал татко ти...
Успех

# 26 576
  • Пловдив
Ние боледувахме ноември с мъжа ми.Може да се каже средно.Не сме получавали задух,не сме стигали до болница.Лекаря ни тогава действаше много адекватно.По скоро се бяхме сринали психически.Защото в момента в който бяхме в карантина починаха свекъра ми и сестрата на мъжа ми от Ковид.Вчера си измерих аз антителата имам 320 а мъжа ми 502 при стойности 33.Лекаря каза на този етап ,че нямаме нужда от ваксинация.

# 26 577
  • Другата България
Тина, стискам палци и на краката да се възстанови татко ти! Hug

# 26 578
  • Сред мелниците
Ние боледувахме ноември с мъжа ми.Може да се каже средно.Не сме получавали задух,не сме стигали до болница.Лекаря ни тогава действаше много адекватно.По скоро се бяхме сринали психически.Защото в момента в който бяхме в карантина починаха свекъра ми и сестрата на мъжа ми от Ковид.Вчера си измерих аз антителата имам 320 а мъжа ми 502 при стойности 33.Лекаря каза на този етап ,че нямаме нужда от ваксинация.
Явно скалата и мерните единици са несъпоставими. Каква е дименсията на резултата ви?
При мен е 10,4. S/CO .Дано се включи някой, който да обясни, че  до утре ще изперкам съвсем.

# 26 579
Според мен държавата вече трябва да прилага ограничения докато е време.След седмици ще е късно дано няма силна вълна,по морето е фрашкано не е добре това.Почивката на някой ще излезе скъпа за много хора.

Общи условия

Активация на акаунт