Сблъскахте ли се " челно " с коронавируса?

• 3 310 480
  • 50 335
  •   1
Отговори
# 26 820
И аз имам двама доказани познати. В единия случай втория път по-тежко - в болница, в другия и двата пъти еднакво, средно тежко. Имам и други, но за тях не съм сигурна, че са доказани.

# 26 821
  • Пловдив
А дали е имала от първото боледуване антитела?

# 26 822
Това не знам.

# 26 823
  • Ланкър, планините Овнерог
Аз имам две пневмонии без предварителни признаци. Без температура, без кашлица, без отпадналост. Усетих проблем, когато вече беше станала сериозна - режеща болка при всеки опит да вдишам. Даже първоначално ме лекуваха за интеркостална невралгия, на слушалка нищо не се чу. Направих снимка, след като това лечение не даваше резултат. Тогава цъфна какво е. Продължавах да се чувствам в кондиция, като изключим болката при вдишване, много ми беше трудно да не пуша. Пих АБ, правих инхалации през 1/2ч, пих неземни количества чай. Това беше преди 10-на години последно.

# 26 824
Тина и Прешъс, мислим ви! Как е таткото на Тина и синът на Преш? Женската част в дома на Прешъс държи ли фронта?

# 26 825
Тина и Прешъс, мислим ви! Как е таткото на Тина и синът на Преш? Женската част в дома на Прешъс държи ли фронта?
Благодаря, Шарлот. Flowers Hibiscus Вчера най-после вече беше по-добре, но не смеех да се зарадвам, че тук постоянно чета за пневмонии и съм все на тръни. Днес вече е доста по-добре. Леко подкашля, но много рядко. Направи си домашен антигенен тест, който е отрицателен. Утре му изтича карантината. Ние с дъщеря ми сме добре и не сме имали никакви симптоми.  Нейният ПСР излезе отрицателен, а преди това си бяхме направили повторно бързи тестове в къщи, които също бяха отрицателни. Наистина се надявам, че лошото е останало зад гърба ни. Hands Pray

Надявам се при Тина също да има подобрение. Flowers Four Leaf Clover

# 26 826
  • София
Ей, радвам се да го прочета! Бързо пълно възстановяване и повече да не се срещате с тази гадост.

# 26 827
Браво, Пришъс! Hug
Ти си с ваксина, нали?

# 26 828
Браво, Пришъс! Hug
Ти си с ваксина, нали?
Да, с Астра Зенека съм.

# 26 829
  • Другата България
Благодаря, Шарлот. Flowers Hibiscus Вчера най-после вече беше по-добре, но не смеех да се зарадвам, че тук постоянно чета за пневмонии и съм все на тръни. Днес вече е доста по-добре. Леко подкашля, но много рядко. Направи си домашен антигенен тест, който е отрицателен. Утре му изтича карантината. Ние с дъщеря ми сме добре и не сме имали никакви симптоми.  Нейният ПСР излезе отрицателен, а преди това си бяхме направили повторно бързи тестове в къщи, които също бяха отрицателни. Наистина се надявам, че лошото е останало зад гърба ни. Hands Pray

Надявам се при Тина също да има подобрение. Flowers Four Leaf Clover
Тъкмо влизах от дни, за да попрочета и да видя какво се случва с вас, и попадам на това.
Много се радвам, и вярвам, че това е било при младежа.
Радвам се и за вас с щерката, поеми малко въздух най-сетне.

# 26 830
precious*,
Ох, как се радвам за хубавите новини! треперех ви!!! Hug

# 26 831
Момичета, след боледуване какво трябваше да се изследва? Намирам един пакет в Цибалаб със следните показатели: ПКК, Д-димер, LDH, IL-6, феритин, антитела, ЦРП, обаче ми се струва, че имаше още неща. СУЕ? Чернодробни показатели?

ММ преди малко кашля почти цял час, та бях готова да го карам за снимка едва ли не, но му попремина, сатурацията е добре, 14-ти ден му е от първи симптом.

# 26 832
Баща ми не е имал Т, нито изгубено обоняние, нито нищо. Само малко кихаше, но малко
Румка, сигурно си писала, но да питам - ваксиниран ли беше? Радвам се, че почти не го е усетил. Да се ваксинира ако още не е Heart

# 26 833
Дарк, не е ли рано за такива изследвания? Иначе да, трябва и чернодробни, СУЕ също.

# 26 834
  • София
Освен стандартните изследвания, аз правих и чернодробни, кръвна захар, TSH, желязо. При мен при чернодробните и захарта изскочи проблем.

Общи условия

Активация на акаунт