Сблъскахте ли се " челно " с коронавируса?

• 3 310 456
  • 50 335
  •   2
Отговори
# 26 835
И аз пуснах КЗ и гликиран хемоглобин.
Перфектни бяха.

# 26 836
Момичета, след боледуване какво трябваше да се изследва? Намирам един пакет в Цибалаб със следните показатели: ПКК, Д-димер, LDH, IL-6, феритин, антитела, ЦРП, обаче ми се струва, че имаше още неща. СУЕ? Чернодробни показатели?

ММ преди малко кашля почти цял час, та бях готова да го карам за снимка едва ли не, но му попремина, сатурацията е добре, 14-ти ден му е от първи симптом.
В Рамус имаше по-разширен пакет, за 49лв е и вкл и чернодробните и СУЕ. Ние си правихме и при мен всичко беше в норма, но на мъжа ми бяха много завишени чернодробните и пи лекарства. Той си ги направи денят след карантината, по съвет на лекари.

# 26 837
  • в страната на чудесата
Има ли някой преболедувал октомври-ноември и впоследствие заразил се отново (доказано)?
Да. Доказано и секвенира но и се писа вече.

# 26 838
  • в страната на чудесата
Мерки спазват всички. Ваксина който желае. Не намирам връзка.

# 26 839
Супер за момчето на Прешъс 😊
Отгоре-отгоре ви прочетох, за ковид пневмонията от това, което разбрах или организма се преборва или не 😔 АБ се дава   за да се избегне развитие на бактериална такава .
 Скривам епикризата аз, искам и се опитвам да разбера неща, за което нямам капацитет. Хора учили и работили с години нямат отговор, едва ли аз ще го намеря.😔

# 26 840
Илианка, по-добре е да затвориш документите. Всички помним, че лекарите се бориха, обгрижваха го според силите и знанията си. Не може да се върне времето назад. Да кажем: воля Божия. Умират силни, млади хора, преживяват болни, на лечение, в терминален стадий. Мой братовчед, с наднормено тегло и диабет изкара болестта на крак, друг млад и енергичен си отиде. От човешка гледна точка ни се губи логиката. Помня в разговор между Лейка и Диорела се разискваше зависимост, но дори не се опитах да вникна - липсваха ми базови познания. Светъл да е пътят му,  да ви пази и закриля, а вие да си спомняте само хубави моменти.   Прегръщам теб и детето-герой!

# 26 841
# 26 842
Един много интересен коментар на д-р Мандажиева, алерголог, за връзка между ковид и алергиите - свързвано с по-леко протичане. Също връзка с мастоцитите,  тежко боледуване и пост ковид.
https://bg-mam.ma/p/1207947/43279737

# 26 843
Един много интересен коментар на д-р Мандажиева, алерголог, за връзка между ковид и алергиите - свързвано с по-леко протичане. Също връзка с мастоцитите,  тежко боледуване и пост ковид.
https://bg-mam.ma/p/1207947/43279737
Голямото ми дете е с доказани алергии. При него всичко изглеждаше като алергична проява.
Кихаше само сутрин и до обяд имаше хрема. Всичко мина за 3дни. Докато ние не се разболяхме си мислехме, че е поредната му пролетна алергия.

# 26 844
  • София
Мили хора, татко почина😢😥❤️!
Майка си е вкъщи, но още не е добре.
Има много ниско кръвно и много висок пулс.
В болницата  непрекъснато казваха, че е с високо кръвното.
На предела на силите си съм.

# 26 845
Съболезнования, Тина. Disappointed Relieved

# 26 846
  • ту тук, ту там
Съжалявам много, Тина, много! 😢
Прегръдки за теб и майка ти! ❤

# 26 847
Тина,съболезнования Sad !

# 26 848
И от мен съболезнования
Трябва да следите майка ти, явно не е доизлекувана съвсем

# 26 849
Мили хора, татко почина😢😥❤️!
Майка си е вкъщи, но още не е добре.
Има много ниско кръвно и много висок пулс.
В болницата  непрекъснато казваха, че е с високо кръвното.
На предела на силите си съм.
О, Tina, толкова съжалявам! Светъл да е пътят му! Събери се, че трябва да си опора на майка си, по-късно ще си поплачеш, ще тъгуваш, ще си задаваш въпроси, ще се обвиняваш дори, ще се питаш дали си направила най-доброто... Лично преживяно. Прегръдка от мен!

Общи условия

Активация на акаунт