Сблъскахте ли се " челно " с коронавируса?

• 3 340 841
  • 50 335
  •   1
Отговори
# 28 995
Докато завършат за лекари, тези пандемия ще свърши и ще трябва да чакат следващата.

# 28 996

Андрес, кофти химия, но щом си млад и досега не си пил антибиотици.. ще го понесеш и ще се изчистиш.Но наистина не бързай, че тоя ковид е коварен...
Всъщност, доста по-коварно е безогледното тъпчене с химия "за всеки случай". Разбутвате си организма тотално. Но всеки отговаря за себе си, разбира се.
Дано хората не се влияят много от писанията на други по самолекуването си.

# 28 997
Нормално е да е бил уплашен, не е нормално за пореден път да влиза и да хули лекари, съфорумци и всичко що мърда.
Андерс, защо за пореден път не отговаряш на въпроси? Отишъл си вече доказано болен при друг човек ли? М?

Ми вземете учете за лекари, тамън няма да се преуморявате и ще получавате 4-5 хилки, което явно е повод за голяма завист.
Напротив! За пореден път не четеш просто! Написах,че двамата с моя приятел бяхме контактни на болен! За това се изолирахме заедно,веднага щом ни съобщи,че той е болен. И не не съм бил доказано болен, отидохме заедно на тестове за първи път ! Така предпазих другите си близки.
Повечето хора си правят бърз тест и си обикалят през цялата корона. Моя приятел го направи същото. Аз съм прекалено съвестен.

Химията е вредна,но какво правим ако изпуснеш нещата?
В болницата ми казаха,че съм дошъл точно на време и ако е било седмица по-късно съм щял да съм с много увреждания. Повечето хора влизаха с над 30%-50% увреждания на бял дроб и самолечение или лечение от ЛЛ. Защо трябваше да чакам да стане толкова...
Може би ако баба не беше починала ,нямаше да съм такава паника. Но и при нея уж всичко беше наред,нямаше нужда от болница,лечение в къщи......Накрая  закъсняхме заради лекарите! Да,същите тези лекари,които я оставиха в къщи с двустранна пневмония и казаха сатурацията,че може да падне до 60 и да не се притесняваме!! А се оказа,че под 90 е опасно!

В болницата имаше две момчета на по 30,които бяха лежали две седмици в реанимация. Дева,сигурно щеше да ги прати на чай и парацетамол.  Новия вариант е много по-тежък за млади хора.

# 28 998
Андерс се появява и обсебва темата. Вярно, че дърпа майчината струнка, но не му правим добра услуга с това вайкане. Христовата възраст (на идеално зрелия мъж) е 33 г. Андерс е на толкова. Не само, че следва да може да се грижи за себе си, но следва и да е опора на други, да изкарва пари за семейство, да е негова глава, да възпитава деца...Нека го оставим на мира - явно има собствен темп. Не е тийнейджър, нуждаещ се от разперени майчини крила.

# 28 999
В болницата ми казаха,че съм дошъл точно на време и ако е било седмица по-късно съм щял да съм с много увреждания. Повечето хора влизаха с над 30%-50% увреждания на бял дроб и самолечение или лечение от ЛЛ. Защо трябваше да чакам да стане толкова...

В болницата имаше две момчета на по 30,които бяха лежали две седмици в реанимация. Дева,сигурно щеше да ги прати на чай и парацетамол.  Новия вариант е много по-тежък за млади хора.

Ето, хубаво е, че си влязъл, но не си бил от тежките случаи, сам го казваш. Аз поне това само съм ти писала, че се скъса от страх, а не беше реално тежък случай.

# 29 000
Що, то други болни няма, освен една дама, дето три дни не се реши да пие антибиотик. Ако беше пила пък, нямаше да има какво да пише.

# 29 001
  • Варна
Не е много сигурно.

# 29 002
  • София
Чета, каквото е написано:
Искам да спомена и нещо друго. Когато разбрах,че съм болен отидох при приятел с когото бяхме контактни на болен.  От това няма как да си направя извод, че двамата сте били контактни и заедно сте отишли да се изследвате, пък карантината заедно сте я карали. Затова и питах.

# 29 003
Що, то други болни няма, освен една дама, дето три дни не се реши да пие антибиотик. Ако беше пила пък, нямаше да има какво да пише.
Явно за мен говориш, ама аз антибиотик пия от деня след положителния тест. Всеки пише колкото и каквото иска, не разбирам защо това ти е някакъв проблем изобщо.
Днес обонянието и усещането за вкус започнаха да ми се връщат леко и съм много щастлива.

# 29 004
  • пустинята Гоби
Свърза ли се с РЗИ или ги заряза?

# 29 005
Свърза ли се с РЗИ или ги заряза?
Зарязах ги, не мога да се занимавам цял ден с глупавите им телефони. Ако се наложи да излизам за изследвания, ще звънна в РПУ-то да им кажа. Макар че все още не са ме проверявали от полицията дали си спазвам карантината.

# 29 006
Стринке, не..    за мен става дума дето не съм се решавал да пия АБ. Друга пък намекна, че се самомекувам, пък трета, че си само назначава снимка вместо да си лежа в леглото. Мда.

# 29 007
  • София
Който и да отиде в онзи бациларник ще се нагълта още повече и като нищо ще се усложни, то около него вирусите здрасти си казват.

# 29 008
Ама вие какво очаквате? Форум е, хора всякакви, мнения всякакви. Отсявате тези, които са ви полезни и толкова.

# 29 009
Диорела така е, няма проблем. Във връзка с менкането на вируси в ковид зоната.. Отидох с един пулверизатор със спирт. Всъщност бях го взела да пръскам в асансьора след мен и в колата докато ме возят. Обаче видях, че един пръскаше и там и като почна едно пръскане...направо им дезинфекцирах помещението. Само пръсках около мен.. Кой знае дали има ефект, но...   си попръсках порядъчно. Щото и аз се чудех дали получаваме допълнителен вирусен товар там и не си менкаме щамове те...

Общи условия

Активация на акаунт