Сблъскахте ли се " челно " с коронавируса?

• 3 340 186
  • 50 335
  •   1
Отговори
# 29 235
Аз пак съм в паника...и като знам че тези пср ще излязат чак във вторник сигурно.
Понеже утре ми е 7ми ден от симптомите,ще трябва ли снимка.Навсякъде чета че тогава се влошават нещата.Нещо взеха да ме болят лопатките/дали от цикъла или лежането/.
Има ли нещо специфично ако почнеш да се влошаваш.Какво се следи?
Мъжа ми пък си стои с т 37,4 до 37,8.Болят го мускули.Това нормално ли е толкова дни?

# 29 236
Имаш ли т? Сатурацията как е?
Повечето хора се подобряват след 7ми ден.
Някакви кръвни пускахте ли със съпруга?

Днес дойдоха на гости едни роднини и накрая изтърсиха, че предната седмица били на сватба от 240 човека. Идеше ми да ги удуша. Април един от тях ни зарази.

# 29 237
Струва ми се добре описано протичането на вируса на две фази https://ejednevno.eu/%d0%b4-%d1%80-%d0%b4%d0%b8%d0%bc%d0%b8%d1%8 … wINSnDuWrvmLjMoyc

# 29 238
  • София
Луди калинки станахме направо.
Утре ще си проверя пак и антителата, преди малко ме обзе това прозрение, от април не съм ги изследвала, тогава бяха достатъчно....уж.
Едни излишни пари се мотаят вкъщи....Sunglasses
Мери, ти не го ли изкара сравнително скоро? Пролетта?

# 29 239
  • пустинята Гоби
Статията на Ковачев и друг път е пускана. Така и не стана ясно защо плешивите мъже са сред застршените от тежко боледуване.

# 29 240
Значи човек не става заразен веднага след като се е заразил. Ето защо не съм заразила майка. Щото е било много скоро след моето заразяване. На другия ден.

# 29 241
Значи човек не става заразен веднага след като се е заразил. Ето защо не съм заразила майка. Щото е било много скоро след моето заразяване. На другия ден.
Човек е заразен 2 дни преди симптоми и симптоматичен най-често на петия ден от контакта. Т.е. на трети ден от контакта може да е заразен без да има симптоми.
Скрит текст:
Така подозирам сина го пренесе от училище на баба си и дядо си, заминахме за провинцията здрави в петък и тръгнахме обратно здрави в понеделник. Не беше ходил на училище от четвъртък (заради спортен празник + есенна ваканция). Отиде на училище във вторник, прибра се и следобед вдигна температура. Тогава се чудех откъде е вируса като не е ходил  предните 4,5 дни на училище. Едновременно загубихме обоняние седмица след температурата на детето и ние с баща му, и баба му и дядо му на 300 км. Аз вдигнах температура в събота. Според мен ни е заразил в понеделник, деня преди температурата, така се връзват пет дни след училище вдига температура,  предния ден е заразен за нас, затова на пети ден аз вдигам температура, на 4 от температурата си аз нямам обоняние, другите също.

Последна редакция: пн, 13 сеп 2021, 08:55 от Sparkles

# 29 242
Човек е заразен 2 дни преди симптоми и симптоматичен най-често на петия ден от контакта.
Скрит текст:
Така подозирам сина го пренесе на баба си и дядо си, заминахме за провинцията здрави в петък и тръгнахме обратно здрави в понеделник. Не беше ходил на училище от четвъртък (заради спортен празник + есенна ваканция). Отиде на училище във вторник, прибра се и следобед вдигна температура. Тогава се чудех откъде е вируса като не е ходил  предните 4,5 дни на училище. Едновременно загубихме обонянието и ние с баща му и баба му и дядо му. Аз вдигнах температура събота. Според мен ни е заразил в понеделник, деня преди температурата.
Като по учебник е при мен.
Някой който е бил с кашлица колко продължава? И колко да пия Азитрокса? Май ще трябва да пускам още изследвания. Интересно ми е СРП дали пада или се качва..

# 29 243
  • София
Човек е заразен 2 дни преди симптоми и симптоматичен най-често на петия ден от контакта.
Скрит текст:
Така подозирам сина го пренесе на баба си и дядо си, заминахме за провинцията здрави в петък и тръгнахме обратно здрави в понеделник. Не беше ходил на училище от четвъртък (заради спортен празник + есенна ваканция). Отиде на училище във вторник, прибра се и следобед вдигна температура. Тогава се чудех откъде е вируса като не е ходил  предните 4,5 дни на училище. Едновременно загубихме обонянието и ние с баща му и баба му и дядо му. Аз вдигнах температура събота. Според мен ни е заразил в понеделник, деня преди температурата.
Като по учебник е при мен.
Някой който е бил с кашлица колко продължава? И колко да пия Азитрокса? Май ще трябва да пускам още изследвания. Интересно ми е СРП дали пада или се качва..
А при вас доказа ли се ковид с тест, защото има и други вируси сега?

# 29 244
Да, антигенен. Загубих и обоняние.

# 29 245
Азитрокс го пих 6 дни. Те са по 3 бр. в опаковка, 2 изпих.
Пандорина, и да направиш изследвания, пак няма да са добре. Те не се нормализират така бързо. Няма смисъл. Излишно се стресираш.

Този тест, антигенен, правих вкъщи.
https://aptekabg.com/covid-19-antigen-rapid-test-smarttest-12473

# 29 246
Дева, но ти май нямаше кашлица. Ми не че аз напирам за изследвания, но пулмоложката така каза. Че трябвало проследяване.

# 29 247
  • Germany
Мери, според мен е малко вероятно, да не кажа невъзможно да си се заразила. Ти го кара скоро и съм сигурна, че все още си защитена. На сватбата на племеницата на наш приятел се бяха заразили абсолютно всички без 3ма човека карали го март.

# 29 248
Направих антигенен рано сутринта отрицателен.

# 29 249
  • София
Направих антигенен рано сутринта отрицателен.
Браво!
 В лаборатория или от аптека?
Симптомите какви ви бяха?

Общи условия

Активация на акаунт