Сблъскахте ли се " челно " с коронавируса?

• 3 299 176
  • 50 335
  •   3
Отговори
# 30 915
О да, мога да го отложа. Понеже ми е скучно и се чудя какво да правя, за това викам да се занимая с това. Но щом препоръчвате, няма да се бъхтя. Иначе излизах преди малко в един парк към 2км алея да повървя. Бях с маска, хора край мен нямаше. Мислите ли че ще се влоша евентуално? Да ходя ли по доктори? Или да изчакам?
Е тва не го разбирам... Ние седяхме 14 дена вкъщи с децата, в апартамента, без да си подадем носа навън. Щото нали, карантина, РЗИ, районното, да пазим околните (все пак в асансьора, как ще се кача като знам, че съм болна и хората от целия блок го ползват)... А някои си се разхождат в парка.
Аз ли съм овца...

# 30 916
  • София
Как така с Ковид на разходка? Хем е неморално, хем противозаконно, хем опасно и за болния. А после лекарите ни моряли нарочно.
Бързо оправяне, но си стоите у дома.

# 30 917
Имате ли някакви странни усещания в краката след Ковид. Мравучкане, преболяване, пробождане,тежест...все тромби са ми в главата 😭😭😭 Правих Д-Димер резултат 361 при реф.стойности 0-500. Пия Аспирин Протект вече 40 дни, но се притеснявам и това е. Наследствено обременена съм и само това ми е в главата 😭

# 30 918
Благодаря ви. Ще се следя в такъв случай и ще внимавам. Аз не живея в Бг. Не ползвам асансьор и не съм обитавала общи площи със съседите. Парка в който ходих също не е населен с хора. По скоро е нещо като горичка край дома ми с буквално кози пътеки. А вие като казвате 7-14 ден евентуално влошаване, та мен на 10 ден са ми казали да се връщам на работа след отрицателен тест. Ще видим какво ще стане.

# 30 919
Вики, зарежи прозорците сега. Почивка и много течности. Може, и сигурно няма да се влошиш, но не се натоварвай!
Успех от мен! Hug

# 30 920
Благодаря Девичка 🥰 Дано е наред всичко. Стоя в нас с маска, дали е достатъчно да не заразя другите в семейството? Те не стоят при мен. Всеки си е в стаята, но все пак тоалетната е обща. Пак съм с маска вътре.

# 30 921
Да, Вики, достатъчно е.
И аз бях така, в отделна стая и с маска.
Колко ти е Т?

# 30 922
Ъх…висока е. 39-40. Като взема Tylenol, и спада на 37. На 4 часа вземам. Но към края на 4 час, пак почвам да качвам.

# 30 923
Благодаря ви. Ще се следя в такъв случай и ще внимавам. Аз не живея в Бг. Не ползвам асансьор и не съм обитавала общи площи със съседите. Парка в който ходих също не е населен с хора. По скоро е нещо като горичка край дома ми с буквално кози пътеки. А вие като казвате 7-14 ден евентуално влошаване, та мен на 10 ден са ми казали да се връщам на работа след отрицателен тест. Ще видим какво ще стане.
Как на 10 ден? Тук болничният е минимум 14 дена. Аз сега съм ден 13 и съм на 60% и в никакъв случай не мога да кажа, че съм готова да се върна на работа.

# 30 924
Ами а де. И аз не знам. Освен да се тествам на 10 ден и да видя на къде ще съм.

# 30 925
Висока е, Вики. Никакви прозорци няма да миеш. Лягай и си почивай! Hug
Аспирин дават ли при вас?

# 30 926
Ами Tylenol и Iboprufen имаме. Това взема масово народа. Едно alka seltzer вземам. Разтварям го във вода и го глътвам и най ми помага то. Не знам слаби ли са, но държат 4 часа. Иначе от Бг имам парацетамол имам и АЦЦ.

# 30 927
  • в страната на чудесата
Аз на твое място бих си взела АЦЦ.

# 30 928
Аlka seltzer е като аспирина - ацетилсалицилова киселина.
АЦЦ не е ли за втечняване на жилав секрет, за улесняване на отхрачвнето?  Има и някакво друго действие ли?

# 30 929
Лейка, дай моля те, актуално инфо. Предполагам, че и доста ваксинирани и заболели са минали през теб. Как го прекарват? И имаш ли наблюдения при какви стойности на IgG има пробиви?
Не знам в коя тема да задам въпроса си, но те засякох тук.

Общи условия

Активация на акаунт