Сблъскахте ли се " челно " с коронавируса?

• 3 340 932
  • 50 335
  •   1
Отговори
# 34 035
Здравейте, какво ви изписаха за стомах от всички лекарства които пия антибиотици, пробиотици витамини в момента съм със страшни киселини в хранопровода и стомаха нищо не ми изписаха за стомах. Моля да споделите какво пиете ако имате същия проблем

# 34 036
  • sofia
Здравейте, какво ви изписаха за стомах от всички лекарства които пия антибиотици, пробиотици витамини в момента съм със страшни киселини в хранопровода и стомаха нищо не ми изписаха за стомах. Моля да споделите какво пиете ако имате същия проблем
На мен ми изписаха Квамател.

# 34 037
Стрина Калина, там е то. Нямам затруднено дишане. От два дни леко запушен нос на моменти, днес се разкихах, очите ме наболяваха предните дни, но и това поотмина. Мотае ме главата. Тая сутрин изобщо не се чувствах добре. Все едно някакво напрежение отвътре усещах, някой писа за това по-нагоре. Всяка сутрин пия аналгин, за да ми мине болката в тялото. Кръвното уж добре, а аз не се чувствам добре. Следя се, защото съм с два отрицателни теста, и реално не се лекувах с нищо до днес. Просто си седя у дома и си страдам. И заради някакви скрити неща, дето не ги виждаме, пък може да изскочат, все съм нащрек. Съдейки по показателите, съм пушка. А в същото време не се чувствам добре и не знам какво става.

# 34 038
Аз пък откак съм с Ковид нямам киселини. Странно. А преди това все ме мъчеха. Сигурно защото сега се храним само у нас, с домашно приготвена храна и не ям боклуците по фурни и фаст фуд будки. Иначе за киселините пия Ноацид, сутрин на гладно едно хапче и забравям за тях за цяла седмица. Пия по едно на седмица. И е задължително да е сутрин на гладно, инак няма ефект. Много ефикасни хапове са, с тях си реших "киселинния" проблем. ПП Откак съм с Ковид не съм ги пила, защото нямам нужда и Слава Богу.

Роналд, аз проявих симптоми в неделя - 17.10. Във вторник - 19.10. ми се запуши носа, в четвъртък - 21.10. се отпуши, но загубих обоняние и вкус. До настоящия момент - 27.10. не са се върнали още, макар да има леки наченки на възвръщаемост, но са наистина леки и непостоянни. Гадничко е.

# 34 039
Инхибитори на ПП.
Много са като групи и разновидности, като попитате в аптеката ще ви препоръчват. Избирате по-ниската дозировка. Сутрин на гладно.

# 34 040
Здравейте!

Знаете ли какво означава този резултат?

Това е изследване за антитела след боледуване. Отдолу под теста трябва да пише граница при която се счита че сте боледували.

Благодаря за отговора.

Не е дадена граница отдолу. Смятам, че трябва да се гледат референтните стойности, но не съм сигурна, че ги тълкувам правилно...

# 34 041
  • Варна
Това са неутрализиращи антитела, като гледам референтната стойност е до 30%, вашите са 15,8%, нямам идея как би следвало да се тълкува това.

# 34 042
Стрина Калина, там е то. Нямам затруднено дишане. От два дни леко запушен нос на моменти, днес се разкихах, очите ме наболяваха предните дни, но и това поотмина. Мотае ме главата. Тая сутрин изобщо не се чувствах добре. Все едно някакво напрежение отвътре усещах, някой писа за това по-нагоре. Всяка сутрин пия аналгин, за да ми мине болката в тялото. Кръвното уж добре, а аз не се чувствам добре. Следя се, защото съм с два отрицателни теста, и реално не се лекувах с нищо до днес. Просто си седя у дома и си страдам. И заради някакви скрити неща, дето не ги виждаме, пък може да изскочат, все съм нащрек. Съдейки по показателите, съм пушка. А в същото време не се чувствам добре и не знам какво става.
Според мене борите някакъв бацил, при мен оплакванията с главата минаха с избиване на херпес. Иначе седмица след това в момента ме боли кръста и плексита, не съм се изследвала сега защото нямах някакви други симптоми. Преди това карах ноември. Вие карали ли сте преди?

# 34 043
  • ту тук, ту там
Тестът за неутрализиращи тела е отрицателен.

# 34 044
Не съм, или поне не съм разбрала. ММ кара април, само той. Синът ми беше + на 1.10. Пак се опазих. Ходих една седмица на работа след карантината заради него, и айде пак в къщи с това дето не го знам какво е.

# 34 045
За стомаха ми баха изписали Фамотидин, но не го пих, защото нямах никакви проблеми с него.
Надявам се тая гад, която ме е лепнала, да изчезва по най-бързия начин, защото вече не се търпи. Имам чувството, че е някакъв вирус.

# 34 046
ММ и майка ми си правиха анти-спайк антитела днес..
ММ 2 месеца след 2ра доза Файзер имаше 400, месец след боледуване, вече са 4000. Пуснах му и пост-ковид пакет, всички димери-мимемри и стандартни показатели са му в норма. Единствено едни чернодробни са завишени ... но му бяха така и в деня на позитивния тест преди месец - там няма промяна.
Майка ми има 2ра доза АЗ през май, не е боледувала, поне не симптоматично - но не изключвам да е закачила от баща ми или от сина ми - тя има 3300 ..

# 34 047
Синът ми от днес е със симтоми и му направих бърз тест от аптеката. Лекарят може да даде направление за Пср чак в петък. Мисля утре да го заведа за бърз антигенен в ковид коридор. После като направя пср дали ще важи той или бързия антигенен.
Иначе има температура и хрема. Като цяло го кара, както кара обикновено настинките. В 17та  поликлиника какво правят в ковид коридора освен бърз тест?

# 34 048
Незнам,но аз мисля че  при ковида няма точно определени дни кога си се излекувал.Слагат ти една карантина за 14дни за да не заразяваш хората,но никой не гарантира че за тези дни ще оздравееш.Както има и хора на които им идват в повечко,защото след 5-6ден са вече тип топ.
А и доста често вече споменават така наречения "дълъг ковид".Както при острата фаза така и след това се редуват ту си добре,ту не си...Също има и реинфекция на вируса,но тя може да стане май след 3тия месец.
Стрина Калина защо не си пуснеш едно Суе и CRP,даже и пкк може.Мисля,че ще ти покажат дали в момента имаш инфекция и каква е тя вирусна или бактериална.

# 34 049
Синът ми от днес е със симтоми и му направих бърз тест от аптеката. Лекарят може да даде направление за Пср чак в петък. Мисля утре да го заведа за бърз антигенен в ковид коридор. После като направя пср дали ще важи той или бързия антигенен.
Иначе има температура и хрема. Като цяло го кара, както кара обикновено настинките. В 17та  поликлиника какво правят в ковид коридора освен бърз тест?
Съпругът ми го преслушаха със слушалка, премериха му температурата и сатурацията. Дадоха листче (напечатано на машина) с лекарствата и схемата, по която се пият. Написали са и дата за вторичен преглед - след 7 дни.

Общи условия

Активация на акаунт