Сблъскахте ли се " челно " с коронавируса?

• 3 340 927
  • 50 335
  •   2
Отговори
# 34 095
  • в кукувиче гнездо
Джасте, а ваксинирани ли сте?

# 34 096
Носовото говорене без хрема е типичен и специфичен симптом.
....

Не го знаех това. Бях така от  първите дни. Без хрема, без каквито и да било проблеми с гърлото, а говора ми като на хремава, гъгнещ. И сега продължавам да съм така, само дето ме гъделичка носа и кихам отвреме-навреме. Мамка му, как ме подведоха тези отрицателни тестове....

# 34 097
Не, не сме ваксинирани. От много мислене. Но най вероятно ще се ваксинираме. Пък каквото сабя покаже.
Пп Братовчедка ми обаче е със завършен ваксинационен цикъл и също е с Ковид. На колежката зълва и и зет и те и също в момента са с Ковид, както и зетя на друга моя колежка. По инфо карат го леко.

# 34 098
  • Другата България
....

Не го знаех това. Бях така от  първите дни. Без хрема, без каквито и да било проблеми с гърлото, а говора ми като на хремава, гъгнещ. И сега продължавам да съм така, само дето ме гъделичка носа и кихам отвреме-навреме. Мамка му, как ме подведоха тези отрицателни тестове....
Аз го знам от себе си.
И така двама човека убедих за тест, които се оказаха положителни.
Единият съсед, с когото се возих в асансьора. Две приказки си разменихме, след два дни жена му дойде да каже, че е положителен. После и до болница стигна.
Другият беше приятел, който ми се обади по телефона. И него едва го убедих, но отново се оказах права.
Няма как да сбъркаш това говорене.
С абсолютно проходим нос и никаква хрема.

# 34 099
  • в кукувиче гнездо
Сега, като казвате, мъжът ми беше така две седмици. Гъгнеше три -четири дни без хрема, без запушен нос. После як синузит. И това е. Още точи сополи сутрин. Ваксиниран е май с Пфайзер. Току виж го е изкарал, защото когато бяхме болни с детето той не се зарази. И може сега да е било това. Когато видях, че е хремав до рев стигнах да го моля да се тества - не иска. После реших, че  е било синузит, ама сега ми щракна, че може и да не е било. Извратена работа.

# 34 100
  • София
Ами пускате едни антитела и разбирате дали е било или не. Дано не е.

# 34 101
  • в кукувиче гнездо
Не е възможно. Този мъж ми къса нервите, когато става въпрос за изследвания за ковид, каквито и да били. Едвам го бях накарала да си пусне антитела преди ваксината, за да видим дали е прихванал някак нещо от нас. Той така ще си кара за мой ужас.

# 34 102
Следи я, ако е ковид, до утре трябва да има и друга симптоматика.
Мими, как е баща ти?
Нана, вие как сте?
Мислех си за теб, честно и за по една бира, студена. Hug
Добре сме. Кашляме от време на време и аз имам това нещо в носа - сух е, но като поема въздух през него, ме боде и ми излизат сълзи.
Не съм се успокоила, защото много леко премина всичко. Някак ми е подозрително.

# 34 103

А не е ли по-добре да е било това, и да е минало?
Аз така или иначе планирах тестове за антитела за всички ни. Досега броях от боледуването на сина ми, сега ще броя от моето и ще ги направим. И евентуални ваксини.

# 34 104
Благодаря на всички Ви за споделеното!
beba2, 4e, това е ужасно. Наистина точно, когато смяташ че всичко е минало и се заразяваш... Това е ужасно. А симптомите Ви припокриваха ли се с тези на половинката? В смисъл такъв, по подобен на тях начин ли изкарахте Ковид?
Не знам дори от кога към болна. Преди седмица кашлях,теста ми беше отрицателен. Пих сироп и за 3 дни отшумя. След 3 дни започнах много да кихам и се сдобих с хрема. Тогава теста беше положителен. При мъжа ми започна с кашлица и ниска температура. След лечение с АБ му мина.
....

Точто така съм от 2 дни с положителен тест от вчера.

# 34 105
  • София

А не е ли по-добре да е било това, и да е минало?
Аз така или иначе планирах тестове за антитела за всички ни. Досега броях от боледуването на сина ми, сега ще броя от моето и ще ги направим. И евентуални ваксини.

Ми не е, защото може да изпозарази сумати хора като не се карантинира Simple Smile

lechugitka Разбирам, имам си един такъв вкъщи.

# 34 106
И детето ни (9 г.) Преди месец вече беше с абсолютно проходим нос, гъгнеща. На трети ден се появи хремата. Тест, отрицателен. Ковид симптомите се откриват и при много други вируси. Аз години влачейки синузит бях с променен вкус.

# 34 107
  • Другата България
Следи я, ако е ковид, до утре трябва да има и друга симптоматика.
Мими, как е баща ти?
Нана, вие как сте?
Мислех си за теб, честно и за по една бира, студена. Hug
Добре сме. Кашляме от време на време и аз имам това нещо в носа - сух е, но като поема въздух през него, ме боде и ми излизат сълзи.
Не съм се успокоила, защото много леко премина всичко. Някак ми е подозрително.
Бирата е лесна, да се оправят нещата, другото може по всяко време.
Ще е наред всичко, ти си с ваксина, детето да се оправи.

# 34 108
  • тук и там
Aз все още си гъгна и ми е променен гласът.Днес ми е 10-ти ден от карантината,последен,а все още съм с носово говорене и усещам дразнене и "щипане" в носа.(без хрема).

# 34 109
Минахме днес с детето през 17та. Направиха му пкк, чакаме резултатите. Там също даде положителен резултат.
Може ли да препоръчате пулсоксиметър?
Има ли значение цената?

Общи условия

Активация на акаунт